Imigranti

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 31 Aug 2015, 22:31

miky0 » wrote:

nazalost, niko od mojih nije prodava, jer bi inace nas dva sad dugacije pricali. ako upce. :D

a ja mislio da si ti na braniku hrvatske, a hrvatska dila okolo od apartmana do oruzja svakom ko oce kupit. podsjeca me to na nekog ovdje. :D

Dida mi je bija 16godisnje dijete kojeg je stariji brat posla ca, dok se on prikljucija partizanima i casno sudjelovao u raznim bitkama, a najsjajnija mu je bila na neretvi. Po njemu je napravljena i uloga za istoimeni film ;)
16 godina? bilo ih je i mladjih u partizanima. a jel palo ista boracke od dide? :kokice:

po didovom bratu je snimljena neretva? opa. koji je on bija.. roko prc? :D

a jel barem taj brat jos ziv da vidi malo kako mu bratovi unuci pricaju pizdarije.. ako vec ne da se pokaje koji je uopce kurac isa u partizane kad mu je takvo lozje. on satra treci rajh, a rodbina mu revolucionarno upinje za cetvrti. :D

Eks

Post 31 Aug 2015, 22:33

..a unda » wrote: 16 godina? bilo ih je i mladjih u partizanima. a jel palo ista boracke od dide? :kokice:

:rofl: :rofl: :rofl:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 31 Aug 2015, 22:38

..a unda » wrote: 16 godina? bilo ih je i mladjih u partizanima. a jel palo ista boracke od dide? :kokice:

a jel barem taj brat jos ziv da vidi malo kako mu bratovi unuci pricaju pizdarije.. ako vec ne da se pokaje koji je uopce kurac isa u partizane kad mu je takvo lozje. on satra treci rajh, a rodbina mu revolucionarno upinje za cettvrti. :D
Pa dida mi se vratija nakon godine ipo iz egipta u partizane, al on nije bija na fronti, ali je zato bija na radio vezama, mislim na visu :ne zna: i tako je upozna moju babu, onaje bila mislim u splitu, i tako su oni chatali dok su bombe padale.

A brat mu je bija vel'ka uloga, al ne znam koja :misli:
..a unda
Undaminator

Post 31 Aug 2015, 22:47

Pero » wrote:QUOTE
...već sad prenapućena svojim narodima...
...Američke, Britanske, Francuske ambasade...
UNQUOTE

Ako i ja počnem miješati č i ć i velika slova, hoćete i mene kvotati s odobravanjem? :zubo:
misaj, ne misaj, ja cu te kvotat s odobravanjem. :D

a sta, mozda je taj dobro napisao..prenaputjen. ono, prne..sori, tj prenapuciti u smislu prenaputjiti. dolazi od putjiti. npr.. narod puci usne...ili sta se vec sve moze putjit.
pada mi na pamet..nije bas ono, u nekom ritmu, ali na melodiju dalmatine, stihovi tipa.. evropo, narodima prenaputjena.

ali, u onom tekstu u onom predsjednikovom egzodusu pameti uspio sam vidjet.. krenu na Europu kao Avari, Tatari, Vandali, Huni..

ok, o avarima sad necu, kao i o nespomenutim slavenima (mora bit da je predsjednik ilirskih nekih korijena), ali, ej..huni? ..huni?? ma gdje hune bas nadje.
ocekujem da sirijci uskoro u evropi (dvije hiljade godina nakon sirijca svetog duje) pocnu dizat ogradu protiv izbjeglica iz ne znam, hunskog arktika koji ce se tada zvat.. orbanovina. :D
..a unda
Undaminator

Post 31 Aug 2015, 22:53

miky0 » wrote:
Pa dida mi se vratija nakon godine ipo iz egipta u partizane, al on nije bija na fronti, ali je zato bija na radio vezama, mislim na visu :ne zna: i tako je upozna moju babu, onaje bila mislim u splitu, i tako su oni chatali dok su bombe padale.

A brat mu je bija vel'ka uloga, al ne znam koja :misli:
ma cekaj, jebate. jel dida onda bio u partizanima il nije?
ako ti je dida isa u lito 44. u el shat, a vratio se nakon godine i po u partizane.. u kojim je to onda on partizanima bio? u kojem ratu?
mislim, dobro da nije dosa 1956. u partizane kao vezist protiv nijemaca.
kad se tvoj dida vratio na vis, tamo je vec poceo turizam. :D

znaci, pala je boracka. :kokice:

a kako ne znas koja uloga? ako ti ne znas, ko ce znat? sve ti znas, drzave, narodi, povijesti, picke licke vrlicke, al ne znas povijest obitelji.
jasno da se onda okreces ausvicu, jasenovcu, dahauu. ono sto ti je ostalo od socijalizma, taman ti je dovoljno da to stopis s nacijom i eto ga javle na, ucas. dis bija, sta si radija, u tren se pocne pjevat cvajncih masinen.. :D
miky0
ST Leader

Post 31 Aug 2015, 23:01

..a unda » wrote: ma cekaj, jebate. jel dida onda bio u partizanima il nije?
ako ti je dida isa u lito 44. u el shat, a vratio se nakon godine i po u partizane.. u kojim je to onda on partizanima bio? u kojem ratu?
mislim, dobro da nije dosa 1956. u partizane kao vezist protiv nijemaca.
kad se tvoj dida vratio na vis, tamo je vec poceo turizam. :D

znaci, pala je boracka. :kokice:
E ibg sad, kad mi je govorija nisam badava, al cu pitat starog sutra, pa cu vidit kolko je bija tamo, a znan da se vratija malo prije kraja rata jer su on i baba nesto zabucali, nesto su govorili o pitaj boga cemu dok je neki njemacki brod iz splitskog kanala biza ca a da oni nisu obavjestili nadredjene. Pa su nju tili u zatvor, a njega i jos jednog na streljanje. Pa ih nakon dan-dva pustilo :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 31 Aug 2015, 23:09

miky0 » wrote:
E ibg sad, kad mi je govorija nisam badava, al cu pitat starog sutra, pa cu vidit kolko je bija tamo, a znan da se vratija malo prije kraja rata jer su on i baba nesto zabucali, nesto su govorili o pitaj boga cemu dok je neki njemacki brod iz splitskog kanala biza ca a da oni nisu obavjestili nadredjene. Pa su nju tili u zatvor, a njega i jos jednog na streljanje. Pa ih nakon dan-dva pustilo :ne zna:
ma nemoj nista pitat, ne zanima me. to bi tebe trebalo zanimat.

u tvojim pricama, svi bize, bizu nasi u el sat, bizu njemci iz brackog kanala (a kreteni, nasli otok za osvajat.. jedva su cekali pobic), bize iz zatvora, tis pobic ako se ovdje zarati, to sve neka trka, frka, potjera filmska. jel ima iko tu ko se umorio i rekao.. jebiga, necu vise nigdi bizat, dosadilo mi, tu sam di sam..
sad je meni jasno zasto tebe nerviraju izbjeglice.

:D
Eks

Post 31 Aug 2015, 23:13

:rofl:

Pobiga bi miki, al kako će apartmane ponit. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 31 Aug 2015, 23:20

Eks » wrote::rofl:

Pobiga bi miki, al kako će apartmane ponit. :zubo:
..e, ti se zajebajes. pa ne govori on bezveze kako bi tamo trebalo bacat koju atomsku bombu.
sto je najbolje, ti mislis da je miki u tom usamljen?
miky0
ST Leader

Post 31 Aug 2015, 23:22

Eks

Post 31 Aug 2015, 23:22

..a unda » wrote: ..e, ti se zajebajes. pa ne govori on bezveze kako bi tamo trebalo bacat koju atomsku bombu.
sto je najbolje, ti mislis da je miki u tom usamljen?
Di bi on bacao bombe, promaklo mi, nisam pozorno pratila? :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 31 Aug 2015, 23:26

miky0 » wrote::D
;)

ok, necu vise spominjat tu boracku. sta je bilo, bilo je. isto, malo mi je zao da je tom borackom finaciran unukov fasizam protiv kojeg se dida borio. valjda. cetrseste tamo negdi.
a jebiga, ko ce sve znat sta ce bit. covik misli najbolje i onda.. sve ukurac. :kokice:

..a unda
Undaminator

Post 31 Aug 2015, 23:28

Eks » wrote:
Di bi on bacao bombe, promaklo mi, nisam pozorno pratila? :facepalm:
ne bi on. on bi samo..ne znam sta ono.. klao, zario, palio u osvetnickom zanosu. on bi da drugi bacaju bombe u njegovo ime i da njega onda niko ne dira. :raspa:
Eks

Post 31 Aug 2015, 23:39

..a unda » wrote: ne bi on. on bi samo..ne znam sta ono.. klao, zario, palio u osvetnickom zanosu. on bi da drugi bacaju bombe u njegovo ime i da njega onda niko ne dira. :raspa:
Ma prepao se da će morat besplatno afitavat.
Pero

Post 01 Sep 2015, 09:50

miky0 » wrote:Kako dobar post :top:
Miki, zbanirali su ti na fhr-u Precjednika zbog tog tebi dobrog posta, pa se sad žali. Moš ga pozvat na tvoju temu o traumama zbog foruma. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 01 Sep 2015, 10:40

Pero » wrote: Miki, zbanirali su ti na fhr-u Precjednika zbog tog tebi dobrog posta, pa se sad žali. Moš ga pozvat na tvoju temu o traumama zbog foruma. :zubo:
Tamo sam i ubra taj njegov post. Aj bas cu ga pozvat ovdi kad mu tamo istekne ban da vas malo provocira ;)
Pero

Post 01 Sep 2015, 10:47

miky0 » wrote:
Tamo sam i ubra taj njegov post. Aj bas cu ga pozvat ovdi kad mu tamo istekne ban da vas malo provocira ;)
Bez veze, trebaš ga pozvati sad, dok tamo može samo trtljati po kutku za banirane. :D Ja bih volio da malo pojasni to "navođenje radnih logora", mene je komunistička propaganda naučila nešto sasvim drugo o Auschwitzu i Jasenovcu, izgleda da čovjek ima pouzdane informacije iz drugog ugla. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 01 Sep 2015, 11:54

Pero » wrote: Bez veze, trebaš ga pozvati sad, dok tamo može samo trtljati po kutku za banirane. :D Ja bih volio da malo pojasni to "navođenje radnih logora", mene je komunistička propaganda naučila nešto sasvim drugo o Auschwitzu i Jasenovcu, izgleda da čovjek ima pouzdane informacije iz drugog ugla. :zubo:
A kako cu ga pozvat :misli. :ne zna:
Pero

Post 01 Sep 2015, 12:04

miky0 » wrote:
A kako cu ga pozvat :misli. :ne zna:
Pa ti nisi baniran. Znači možeš pisat. :zubo: Il te strah da ti ne daju permu zato što bi reklamirao neki opskurni forum? :D
miky0
ST Leader

Post 01 Sep 2015, 12:19

Pero » wrote: Pa ti nisi baniran. Znači možeš pisat. :zubo: Il te strah da ti ne daju permu zato što bi reklamirao neki opskurni forum? :D
Ja sam parcijaliziran na PZKu, tako da ne mogu ja, ali mozes ti u moje ime :zivili: reci da ga ja pozivam ;)
MightyMe

Post 01 Sep 2015, 12:22

U kurcu se totalno. Ode se miki herojski usra ko grlica da će mu se sranje dogodit pa od straja priča malo više pizdarija nego inače, a vi ga iznapadali totalno.

Razumite čovika i urazumite se. :gaah:
Pero

Post 01 Sep 2015, 12:26

miky0 » wrote:
Ja sam parcijaliziran na PZKu, tako da ne mogu ja, ali mozes ti u moje ime :zivili: reci da ga ja pozivam ;)
Ja ne pišem na fhr-u. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 01 Sep 2015, 12:41

MightyMe » wrote:U kurcu se totalno. Ode se miki herojski usra ko grlica da će mu se sranje dogodit pa od straja priča malo više pizdarija nego inače, a vi ga iznapadali totalno.

Razumite čovika i urazumite se. :gaah:
:Pivo:
miky0
ST Leader

Post 01 Sep 2015, 12:42

Pero » wrote: Ja ne pišem na fhr-u. :zubo:
E jbg, vrime je da pocnes :top:
blue
Asgard

Post 01 Sep 2015, 16:28

Pero, pišeš negdje da si bio u Siriji - ako stigneš i ako ti se da - kakvi su ti dojmovi o toj zemlji?
Dobro, ako je bilo prije 30 god nema veze :zubo:

Pročitala sam temu na Fhr-u na ženskom kutku, nakon prvih 20 stranica prepucavanja tko je veći fašist, informativni su upisi jednog tipa, (Jhonnie Walker mislim :misli: ), stvarno se potrudio dati kontekst :top:
  • Information