i blaze i emer (njemu malo manjeEuklid » wrote:Hvala, blue.

Fakat je nebitno je li guska ili nije. Nema nikakvog razloga da od svih javnih ličnosti samo ona ima temu s tako uvredljivim naslovom. Kao da cipelarimo nekoga tko je već na podu. Fakat jadno.Emericzy » wrote: Misliš, ako se Euklidu sviđa, mora da nije guska?
Ne. Kad si odabrao biti političar, odabrao si biti i meta za pljuvanje. Po čemu je Mirela zaslužila veću milost od Čobankovića?Leteća » wrote:
Fakat je nebitno je li guska ili nije. Nema nikakvog razloga da od svih javnih ličnosti samo ona ima temu s tako uvredljivim naslovom. Kao da cipelarimo nekoga tko je već na podu. Fakat jadno.
Neka se tema zove jednostavno "Mirela Holy". I tako se na zadnjih xy stranica trkelja o njezinom mejlu, seksipilu i koječemu.
Tko je tu mod, uopće? Lastan? Jel zalazi više ovamo? Tko ga mijenja?
i u političara i političarki možeš napadati stavove, argumentaciju, a ne osobu. osim toga, sliči na uvreduEmericzy » wrote: Znači, sad je postala pametnija?
Pa mene i smeta osoba. Koja je guska.blaze » wrote: i u političara i političarki možeš napadati stavove, argumentaciju, a ne osobu. osim toga, sliči na uvredu
Naravno. Pa nije mi 24 sata mjerilo. Valjda imam nekakve standarde.ovakav naslov ne postoji čak ni u 24 sata
Nije. Političari (-čarke) se ne opamete kad siđu s funkcije. Inače bi imali same nobelovce.Emericzy » wrote: Znači, sad je postala pametnija?
dakle, ne bi imao ništa protiv teme naslovljene 'vesna pusić - hohštaplerska zmija'?Emericzy » wrote: Pa mene i smeta osoba. Koja je guska.
Kao što je Čačić slon u klimakteriju, Sanader sitni lopov kojemu su dali da krade krupno, Milanović paun koji bi silom htio biti sova itd. itd.
Da, želim vrijeđati političare. Oni su to zavrijedili. I sami su se izložili tome, birajući da budu političari. Bez brige, neće im duševne boli od toga zagorčati život. Volio bih kad bi mogle, ali neće.
Ne bih. Mislim, ne bih se s njime slagao, jer o njoj imam bolje mišljenje, ali ne bih se bunio. Političari zaslužuju apsolutno sve što im se (u demokratskim zemljama) događa. Nije morala ići u politiku. Sama je to odabrala, znajuć političarsku sudbu. Ili ju je trebala znati.baja » wrote: dakle, ne bi imao ništa protiv teme naslovljene 'vesna pusić - hohštaplerska zmija'?
+1 za promjenu naslova
Ne čitaj ako ti smeta.Pero » wrote:Ovo je nadraslo Mirelu Holy i postalo trkeljanje o političarima općenito. Zbilja bi mogli promijeniti naslov.
Ne smeta mi naslov. Samo se tema promijenila. A i političari kratko traju, uz neke iznimke.Margarita » wrote: Ne čitaj ako ti smeta.
Ne smeta mi naslov. I ekologija i feminizam lako skliznu u glupost a uz političku konotaciju čak neizbježno. Kad te neko toliko moli i kumi da ga biraš (kao političari), onda moraju istrpiti i da ih se pljuje. Ne ide jedno bez drugoga.
Tja, moraš se naviknuti na to. Tako je to na Trkeljanjima...Pero » wrote: Ne smeta mi naslov. Samo se tema promijenila. A i političari kratko traju, uz neke iznimke.
Vidimkarambol » wrote:
Tja, moraš se naviknuti na to. Tako je to na Trkeljanjima...
Krenemo s jednim, a kreativnom nadogradnjom i inspiracijom završimo na nečemu desetom. Čarolija uma i mašte...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest