''Vladajuće elite prozvao je da imaju novca za slanje hrvatskih vojnika u, kako je rekao, "takozvane međunarodne misije, kako bi se dodvorili međunarodnoj eliti" i imaju 120 milijuna kuna za poticaje Agrokoru, ali nemaju 100 milijuna kuna za spas Imunološkog zavoda.''
Radnička fronta
Radnička fronta organizirala prosvjed protiv privatizacije i uništavanja Imunološkog zavoda 
''Vladajuće elite prozvao je da imaju novca za slanje hrvatskih vojnika u, kako je rekao, "takozvane međunarodne misije, kako bi se dodvorili međunarodnoj eliti" i imaju 120 milijuna kuna za poticaje Agrokoru, ali nemaju 100 milijuna kuna za spas Imunološkog zavoda.''
'if you fall, i'll be there' (floor)
Imunološki zavod živi na staroj slavi, još od osamdesetih. Pare koje su imali nisu re-investirali u poslovanje, nego npr. u plaće zaposlenih. Što su u zadnjih, recimo, 10 godina napravili bitno za "zdravlje svih hrvatskih ljudi" i što je to u sadašnjem imunološkom zavodu "od strateške nacionalne važnosti"?
Pa u tome i je poanta.blue wrote:Imunološki zavod živi na staroj slavi, još od osamdesetih. Pare koje su imali nisu re-investirali u poslovanje, nego npr. u plaće zaposlenih. Što su u zadnjih, recimo, 10 godina napravili bitno za "zdravlje svih hrvatskih ljudi" i što je to u sadašnjem imunološkom zavodu "od strateške nacionalne važnosti"?
Unistiti domacu proizvodnju da bi se kasnije uvozilo.
Imamo to trenutno na djelu od Imunoloskog do INA rafinerije Sisak.
Vaznost Imunoloskog je u tome da su njihove cijene 10 puta jeftinije od vanjskih a sojevi koje su godinama uzgajali neusporedivo kvalitetniji s puno manje nus pojava. Pogledaj samo sto se u BiH desilo sa stranim cjepivima nedavno.
Cilj stranog okupatora je zatrti sve smo nekad imali i sto je vrijedilo a ja imam sve manje snage objasnjavati to ljudima jer polako uvidjam da koristi nema nikakve...
To sto su cijene cjepiva 10x manje od ovih uvoznihblue » wrote:Imunološki zavod živi na staroj slavi, još od osamdesetih. Pare koje su imali nisu re-investirali u poslovanje, nego npr. u plaće zaposlenih. Što su u zadnjih, recimo, 10 godina napravili bitno za "zdravlje svih hrvatskih ljudi" i što je to u sadašnjem imunološkom zavodu "od strateške nacionalne važnosti"?
Hm...ta priča s imunološkim je dosta spetljana i ima tu blata i svega i svačega...Nisu to baš sveci i svetice koje je sjebao hdzsdp svojom stručnošću kadroviranja...http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska ... ausnjacima
A s tim nekim 10x jeftinijim se i nisu proslavili...čuo sam tako...
https://hr-hr.facebook.com/notes/dra%C5 ... 3846201103
To je frisko, od prije koju godinu, kad su vec devastirali Imunoloski. Kako po pitanju materijalno-tehnickih uvjeta a napose po pitanju strucnog kadra kojeg su nemilice rastjerali.karambol wrote:
Hm...ta priča s imunološkim je dosta spetljana i ima tu blata i svega i svačega...Nisu to baš sveci i svetice koje je sjebao hdzsdp svojom stručnošću kadroviranja...http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska ... ausnjacima
Nekad su bili bolji od svicarskih i skandinavskih cjepiva...
..nije bio los ovaj budic iz radnicke fronte u nu2.
iako, nije da mi nije palo na pamet..ok, ne radi se sad samo o ovoj emisiji, nego uopce o izjavama tih nekih lijevih strana.. ma, naime, sve je to lijepo, fino, krasno, e kako bi se placalo zdravstvo, e kako bi se placalo obrazovanje, te progresivno oporezivanje bogatih, te ovo, te ono, te nacionalizacije..ali, sve je to dobro dok si u kapitalizmu, dok imas koga rebnut, ali kako napravit, osigurat drustveni dohodak ako dodje to neke kao smjene tog sustava? kako onda proizvest dohodak, standard, pokrit troskove?
..e, o tome se puno ne prica. u jednom trenutku mi je u emisiji cak izgledalo da se zeli ostaviti kapitalizam kojeg ce socijalizam oporezovat.. jer, inace, odkud drugacije lova za sve te potrebe?
.. ali, eto, bolje ista nego nista, dobra emisija, dobar budic, neka se malo radnicka fronta bolje upozna, neka siri svoje ideje..
iako, nije da mi nije palo na pamet..ok, ne radi se sad samo o ovoj emisiji, nego uopce o izjavama tih nekih lijevih strana.. ma, naime, sve je to lijepo, fino, krasno, e kako bi se placalo zdravstvo, e kako bi se placalo obrazovanje, te progresivno oporezivanje bogatih, te ovo, te ono, te nacionalizacije..ali, sve je to dobro dok si u kapitalizmu, dok imas koga rebnut, ali kako napravit, osigurat drustveni dohodak ako dodje to neke kao smjene tog sustava? kako onda proizvest dohodak, standard, pokrit troskove?
..e, o tome se puno ne prica. u jednom trenutku mi je u emisiji cak izgledalo da se zeli ostaviti kapitalizam kojeg ce socijalizam oporezovat.. jer, inace, odkud drugacije lova za sve te potrebe?
.. ali, eto, bolje ista nego nista, dobra emisija, dobar budic, neka se malo radnicka fronta bolje upozna, neka siri svoje ideje..
Cuj, linkove ne mogu otvorit, pa cu napamet odgovarat. Ustvari, sve je rekao euklud. Firma se sustavno.unistavala iznutra pomocu hdzsdp uhljeba u vodstvu firme. Kao i sve velike nacionalne kompanije. Nista nova. I za takve sto prije uvest zakon o veleizdaji.karambol » wrote:
Sta je rekao o zivom zidu?..a unda » wrote:..nije bio los ovaj budic iz radnicke fronte u nu2.![]()
Nekako kao i u ostalim firmama, perjanicama gospodarstva iz prošlog stoljeća. Tranzicija je bila neuspješna zbog a. Pljačke; b. Nestručnog upravljačkog kadra ; c. Nemanju pojma što je konkurencija; d. Navici da će država uvijek, ali baš uvijek, dati lovu kad ne ide posao i e. Razno (od makinacija zemljištem, prostornim planovima, otkupu duga od kuma Đure...do običnog kurčenja) ...Euklid » wrote:
To je frisko, od prije koju godinu, kad su vec devastirali Imunoloski. Kako po pitanju materijalno-tehnickih uvjeta a napose po pitanju strucnog kadra kojeg su nemilice rastjerali.
Nekad su bili bolji od svicarskih i skandinavskih cjepiva...
Ove koje su preživjele su smrdljive tajkunizirane liberalnokapitalističke robovlasničke i veleizdajničke.
-
- Information
-