Euklid » wrote:
Pa i oni i ja pišemo kako ova vlada ne valja i kako sa socijaldemokracijom nema veze.
..to mora bit dokaz da ste isti. s jednom razlikom sto ja bas i nisam siguran da ti znas sto je socojaldemokracija.
To što se tebi ne uklapa u koncepciju da ljevičarski novinari pišu protiv ove vlade je 2. par rukava.
nema tu ljevicarskih neljevicarskih novinara. ima samo interesa. kojem ce se tko interesu priklonit i zasto i koliko dugo i kada, to svak zna za sebe, ali.. radi se o nekom interesu, osobnom interesu, necemo valjda prodavat ovdje neku drugu robu i pokusat koga zajebat.
Sjetimo se kako si do jučer tupio da oni nikad ne bi ni pisali protiv ove ''socijaldemokratske'' vlasti.
ne znam sta oces rec. evo ti pa gledaj sta pisu i koliko pisu. i jesu li u nekoj mislji.

nista nije bas crno bijelo, a ja cu dezulovica citat cak i ako bude pisao za jutarnji, jel..
tebi nije tu nesto malo cudno? ono, jutarnji, pavic, dezulovic, linic, socijaldemokracija u navodnjake i socijaldemokracija kakva bi trebala bit, otok, metak, itd..
evo, pitaj dezulovica kad ce na ulice..
masa ih je masa. jos da je bilo znat i citat, a ne citat sta nam i kad odgovara..
šta je pičke kmetovske?
bojite se da bi mogao doći netko ko će gospodarima vam konfiscirati sve što su pokrali u proteklih 20-ak godina?
pa vi ne da ste kmetovi nego ste najniži sloj kmetovski koji brani onog koji ga izrabljuje...

komu nama i ko ce to konfiscirat?
cuj, aj ako dodje do toga, napravi selfi kako konfisciras pa nam posalji sliju..
..aj malo udahni i broji do deset. sve ce bit dobro, ne brini..