Hrvatski laburisti - Stranka rada

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 24 Feb 2014, 15:24

visekratni klon » wrote:
Da Karamarkići daju neki certifikat za najvjernijeg promotora, ti i miki bi dijelili prvo mjesto, još bi se čupali ovdje za lentu. :giggle:
Je, je... miky i ja smo toliko hvalospjeva napisali za Karamarkićku da to nije normalno.
Skoro kao ti i unda za sdp...

:rofl: :rofl: :rofl:

'if you fall, i'll be there' (floor)
visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 15:25

Euklid » wrote:
Je, je... miky i ja smo toliko hvalospjeva napisali za Karamarkićku da to nije normalno.
Skoro kao ti i unda za sdp...

Pa vi to onako subliminalno.

Ajde, c/p vaše izjave u gugl i vidi tko će ispadati po člancima. :giggle:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 24 Feb 2014, 15:27

Euklid » wrote:no ćemo ići ulicom i vikat: Viva Milanović, Viva Linić, Viva novi porezi,
živjela nova birokracija, živjele nove vladine Agencije, mašala novi Audiji...

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
..pa ko to ide ulicom i to vice? jel si i ti malo otisao? ..u buducnost? :D

ako vec hoces bit protiv jer mislis da je to kul, zasto nisi izasao na ulice pred mijenjanje ustava i onog referenduma? :kokice:
ok, za prije deset ili dvajst godina, necu te ni pitat. onda se vjerojatno nije moglo, smjelo, a i bedepe nije bio los.. :zubo:

jel te trebao esdepe povest? laburisti? ko? dobro ti je stanje svijesti. dobra ti je sloboda. ono, kao i svima, kako kad i kako cefne? :D
..a nije pametno bost se sa rogatim, ako je lakse rusit ovu vladu, a nesto nam se vec rusi, pa ajmo je rusit kad nam se ukazala ta nenadana prilika za hrabrost..te pravdu. :zubo:

samo ti ajde protiv agencija, vlada, audija i sto te vec privlaci..ono, ne znam sta cekas? gledas oko sebe da vidis ko ce prvi? :D

birokracija? ko je birokracija? ko sve? jel mislits poslat ovdje nekog sa trkeljanja u pskumatrinu ili on nije birokracija? birokracija je ono, sto ti odlucis da ce bit i ko ce bit? :D

..masala. :D

aj, onda..ako krenu markicevci os s njima ili ces malo sacekat? stozerase mozda? il ce oni sacekat tebe? aj, odi malo u buducnost pa javi sta ima tamo..jeste li se izljubili, putem posvadjali, cilja ostvarili.. sta jebilo, sta jebilo sta sezbilo, o kuracije, o kuracije, trt mrt, zivot ili smrt? :amlet: :D
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 15:27

visekratni klon » wrote:Kako smo došli do kmetova?

Ok, Euklide i Miki, zašto vi mislite da vi niste kmetovi? Molim ozbiljan odgovor. Vita jela zelen bor.
Zato jer ne podržavamo sve ove naše sluganske vlade koje samo služe stranom okupatoru.

Simple as that.

To što vi ne vidite njihovu vojsku, tenkove i ostalo naoružanje kojim se okupira u ovo doba neoimperijalizma i neokolonijalizma je vaš problem... :ne zna:
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 15:30

visekratni klon » wrote:
Pa vi to onako subliminalno.

Ajde, c/p vaše izjave u gugl i vidi tko će ispadati po člancima. :giggle:
evo, utipkao sam: ''ova vlada nije socijaldemokratska'' i vidi šta mi je prvo izbacilo -

Viktor Ivančić: Milanović spada u sortu lažnih reformatora

:giggle: :giggle: :giggle:

:rofl:

:bicedobro:
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 15:33

..a unda » wrote: ..pa ko to ide ulicom i to vice? jel si i ti malo otisao? ..u buducnost? :D

ako vec hoces bit protiv jer mislis da je to kul, zasto nisi izasao na ulice pred mijenjanje ustava i onog referenduma? :kokice:
ok, za prije deset ili dvajst godina, necu te ni pitat. onda se vjerojatno nije moglo, smjelo, a i bedepe nije bio los.. :zubo:

jel te trebao esdepe povest? laburisti? ko? dobro ti je stanje svijesti. dobra ti je sloboda. ono, kao i svima, kako kad i kako cefne? :D
..a nije pametno bost se sa rogatim, ako je lakse rusit ovu vladu, a nesto nam se vec rusi, pa ajmo je rusit kad nam se ukazala ta nenadana prilika za hrabrost..te pravdu. :zubo:

samo ti ajde protiv agencija, vlada, audija i sto te vec privlaci..ono, ne znam sta cekas? gledas oko sebe da vidis ko ce prvi? :D

birokracija? ko je birokracija? ko sve? jel mislits poslat ovdje nekog sa trkeljanja u pskumatrinu ili on nije birokracija? birokracija je ono, sto ti odlucis da ce bit i ko ce bit? :D

..masala. :D

aj, onda..ako krenu markicevci os s njima ili ces malo sacekat? stozerase mozda? il ce oni sacekat tebe? aj, odi malo u buducnost pa javi sta ima tamo..jeste li se izljubili, putem posvadjali, cilja ostvarili.. sta jebilo, sta jebilo sta sezbilo, o kuracije, o kuracije, trt mrt, zivot ili smrt? :amlet: :D
:rofl: :rofl:

ti si se potpuno odljepio

pa jel čitaš uopće na koji post je to bio odgovor

aj vidi pa mi javi šta ima...

:giggle:
karambol

Post 24 Feb 2014, 15:36

Neovisno o tome smatrate li kapitalizam izrabljujućim ili ne, trebate se zapitati: koje su druge opcije? Uobičajeni prijedlog jest političko upravljanje i kontrola. No, ako je naš cilj smanjiti izrabljivanje, moramo se pitati: ima li ova alternativa uistinu smisla?
Naposljetku, građani su izuzetno ranjivi u odnosu s državom. A lobisti, birokrati i državni službenici često će biti u iskušenju da iskoriste tu ranjivost za svoje vlastite interese. Razmislite samo kako sve država subvencionira velike kompanije u poljoprivredi, otplaćuje dugove automobilskih tvrtki, pomaže bankama kroz sustav središnje banke,... Sve te politike pogoduju ekonomski moćnima i i politički dobro umreženima na trošak običnih građana.

To nije slobodno tržište na djelu, nego država. A politika nije kao tržište. Političke razmjene nisu dobrovoljne. Kad Vlada želi vašim novcem otplatiti dugove brodogradilišta, vi možete reći NE, ali bez učinka. Zapravo, nemate pravo... A to znači da nema jamstva da će razmjena biti uzajamno korisna. Kad je riječ o političkim razmjenama, nečija korist obično dolazi na trošak nekog drugog.

Političari ostvaruju korist donacijama imućnih donatora, dok ti isti donatori profitiraju od usluga Vlade koje dobiju zauzvrat. Naravno, te usluge imaju svoju cijenu, no budući da Vlada ima moć prisile, ona može natjerati treće strane da plate cijenu tih usluga. Profitiraju oni koji si mogu priuštiti politički utjecaj, a oni koji to ne mogu, plaćaju troškove. Ovako politika funkcionira. I to nije zato što imamo loše ljude na položajima, pa samo trebamo izabrati bolje, nego zbog strukturalne prirode politike, zato što država može svima nametnuti svoje odluke....milom ili silom... :zubo:

:)
Beau

Post 24 Feb 2014, 15:37

nenadjebivi ste svi zajedno :facepalm: :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 15:45

Euklid » wrote:

Pa i oni i ja pišemo kako ova vlada ne valja i kako sa socijaldemokracijom nema veze.
..to mora bit dokaz da ste isti. s jednom razlikom sto ja bas i nisam siguran da ti znas sto je socojaldemokracija.
To što se tebi ne uklapa u koncepciju da ljevičarski novinari pišu protiv ove vlade je 2. par rukava.
nema tu ljevicarskih neljevicarskih novinara. ima samo interesa. kojem ce se tko interesu priklonit i zasto i koliko dugo i kada, to svak zna za sebe, ali.. radi se o nekom interesu, osobnom interesu, necemo valjda prodavat ovdje neku drugu robu i pokusat koga zajebat. :D
Sjetimo se kako si do jučer tupio da oni nikad ne bi ni pisali protiv ove ''socijaldemokratske'' vlasti.
ne znam sta oces rec. evo ti pa gledaj sta pisu i koliko pisu. i jesu li u nekoj mislji. :D
nista nije bas crno bijelo, a ja cu dezulovica citat cak i ako bude pisao za jutarnji, jel..
tebi nije tu nesto malo cudno? ono, jutarnji, pavic, dezulovic, linic, socijaldemokracija u navodnjake i socijaldemokracija kakva bi trebala bit, otok, metak, itd.. :D

evo, pitaj dezulovica kad ce na ulice.. :D

Dok ti nismo podastrijeli linkove na njihove članke po raznim medijima...
:giggle: :giggle: :giggle: :lol:
masa ih je masa. jos da je bilo znat i citat, a ne citat sta nam i kad odgovara.. :D

šta je pičke kmetovske?

bojite se da bi mogao doći netko ko će gospodarima vam konfiscirati sve što su pokrali u proteklih 20-ak godina?

pa vi ne da ste kmetovi nego ste najniži sloj kmetovski koji brani onog koji ga izrabljuje...

:giggle: :giggle:
komu nama i ko ce to konfiscirat? :D
cuj, aj ako dodje do toga, napravi selfi kako konfisciras pa nam posalji sliju.. :zubo:
..aj malo udahni i broji do deset. sve ce bit dobro, ne brini..:D
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 15:47

Beau » wrote:nenadjebivi ste svi zajedno :facepalm: :zubo:
nadnacionalsocijalisticki nenadjebivi.. :D
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 15:48

..a unda » wrote: ..to mora bit dokaz da ste isti. s jednom razlikom sto ja bas i nisam siguran da ti znas sto je socojaldemokracija.

nema tu ljevicarskih neljevicarskih novinara. ima samo interesa. kojem ce se tko interesu priklonit i zasto i koliko dugo i kada, to svak zna za sebe, ali.. radi se o nekom interesu, osobnom interesu, necemo valjda prodavat ovdje neku drugu robu i pokusat koga zajebat. :D

ne znam sta oces rec. evo ti pa gledaj sta pisu i koliko pisu. i jesu li u nekoj mislji. :D
nista nije bas crno bijelo, a ja cu dezulovica citat cak i ako bude pisao za jutarnji, jel..
tebi nije tu nesto malo cudno? ono, jutarnji, pavic, dezulovic, linic, socijaldemokracija u navodnjake i socijaldemokracija kakva bi trebala bit, otok, metak, itd.. :D

evo, pitaj dezulovica kad ce na ulice.. :D

masa ih je masa. jos da je bilo znat i citat, a ne citat sta nam i kad odgovara.. :D

komu nama i ko ce to konfiscirat? :D
cuj, aj ako dodje do toga, napravi selfi kako konfisciras pa nam posalji sliju.. :zubo:
..aj malo udahni i broji do deset. sve ce bit dobro, ne brini..:D
Evo, da se ne ponavljam više...

Boris Dežulović: Skup SDP-a - nered, nerad i nerast

:bicedobro: :bicedobro:

i, da... fakat ne znam kae to socojaldemokracija... al vidim da ti nemaš blage veze šta je socijaldemokracija...

..a unda
Undaminator

Euklid » wrote:

ti si se potpuno odljepio

pa jel čitaš uopće na koji post je to bio odgovor

aj vidi pa mi javi šta ima...

ne. sta me briga na koji si ti post odgovarao. pise sta pise.. :D
..a unda
Undaminator

Euklid » wrote:
Evo, da se ne ponavljam više...

Boris Dežulović: Skup SDP-a - nered, nerad i nerast

:bicedobro: :bicedobro:
ah, taj epeha.. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 15:49

Euklid » wrote:
evo, utipkao sam: ''ova vlada nije socijaldemokratska'' i vidi šta mi je prvo izbacilo -

Viktor Ivančić: Milanović spada u sortu lažnih reformatora

:giggle: :giggle: :giggle:

jel ima jos koji ili ces linkat isti clanak pet puta? :D
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 15:50

..a unda » wrote: ah, taj epeha.. :zubo:

čak su i oni okrenuli palac dolje Zoki...

:rofl: :rofl: :bicedobro:
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 15:54

Euklid » wrote:
Zato jer ne podržavamo sve ove naše sluganske vlade koje samo služe stranom okupatoru.
..ti se stvarno ne zajebajes. :D
Simple as that.

To što vi ne vidite njihovu vojsku, tenkove i ostalo naoružanje kojim se okupira u ovo doba neoimperijalizma i neokolonijalizma je vaš problem... :ne zna:
..ajde eulide ukurac..:rofl:

koju njihovu vojsku, koji tenkovi..daj, mi ne vidimo, pokazi nam prstom na tog neprijatelja, milu mu onu da mu dragu, da jurnemo na njega.. :usama: :rofl:
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 15:55

..a unda » wrote:
jel ima jos koji ili ces linkat isti clanak pet puta? :D
linkat ću ga taman onolko puta kolko si spomenu bedepe u zadnja 2 dana

znači cirka negdje oko aproksimativno 183...

..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 15:55

Euklid » wrote:

čak su i oni okrenuli palac dolje Zoki...

:rofl: :rofl: :bicedobro:
tako im i treba. guji u njedrima su dugove oprostili.. :zubo:
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 15:58

..a unda » wrote: ..ti se stvarno ne zajebajes. :D

..ajde eulide ukurac..:rofl:

koju njihovu vojsku, koji tenkovi..daj, mi ne vidimo, pokazi nam prstom na tog neprijatelja, milu mu onu da mu dragu, da jurnemo na njega.. :usama: :rofl:
a, brate, tolko si sklerotičan da zaboraviš popiti i ono protiv skleroze koje sam ti prepisao...

Image

(Powered by frubar.net)
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 15:59

Euklid » wrote:
linkat ću ga taman onolko puta kolko si spomenu bedepe u zadnja 2 dana

znači cirka negdje oko aproksimativno 183...

..ah, evo..pedepe pepede. ok, tu smo. reci nam, euiklide, nesto o hrvatskom bedepeu. mos i op drugima ako oces. kakvo je stanje danas? :kokice:

nakon bedepea, jel mozemo opet malo o narodu jadnom? i ako imas neki onfo, kace se na ulice? jel istina to sto karamarko govori vec godinu i pol dana da bi moglo sad uskoro? :kokice:

aj, zavrni jedan krug, pa cemo opet o kmetovima.. :D
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 15:59

..a unda » wrote: tako im i treba. guji u njedrima su dugove oprostili.. :zubo:
Ljukav je Pavić ko ljisica.

Vidio i on da je Zoka pluskvamperfekt pa brže bolje da se priključi novom valu...

..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 16:01

Euklid » wrote:
Ljukav je Pavić ko ljisica.

Vidio i on da je Zoka pluskvamperfekt pa brže bolje da se priključi novom valu...

..bit ce se tvom valu prikljucio. :kokice: ..ono, vidi da nema zajebancije, sila je to.. :D

umedjuvremenu citaj epeha izdanja, tako se neprijatelja najbolje rusi.. :zubo:
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 16:01

..a unda » wrote: ..ah, evo..pedepe pepede. ok, tu smo. reci nam, euiklide, nesto o hrvatskom bedepeu. mos i op drugima ako oces. kakvo je stanje danas? :kokice:

nakon bedepea, jel mozemo opet malo o narodu jadnom? i ako imas neki onfo, kace se na ulice? jel istina to sto karamarko govori vec godinu i pol dana da bi moglo sad uskoro? :kokice:

aj, zavrni jedan krug, pa cemo opet o kmetovima.. :D
aj ti radije nama jednu plahticu o mnogobrojnim uspjesima vlade
kako oni sad prvo sređuju stvari
pa kako su sve zakuhale prijašnje vlade
pa kako se ne može vratit vanjski dug u dvije godine
i onda jedan trostruki aksl s češkanjem nogom iza lijevog uha...

..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 16:03

Euklid » wrote: aj ti radije nama jednu plahticu o mnogobrojnim uspjesima vlade
kako oni sad prvo sređuju stvari
pa kako su sve zakuhale prijašnje vlade
pa kako se ne može vratit vanjski dug u dvije godine
i onda jedan trostruki aksl s češkanjem nogom iza lijevog uha...
ali to sam ja rekao sa nogom iza uva, ne ti. ne kopiraj. :D

i, buduci da ja nisam u misiji, dakle, ontopik. laburisti.. :zubo:
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 16:03

..a unda » wrote: ..bit ce se tvom valu prikljucio. :kokice: ..ono, vidi da nema zajebancije, sila je to.. :D

umedjuvremenu citaj epeha izdanja, tako se neprijatelja najbolje rusi.. :zubo:
no će podržavati gubitnike :giggle:

ne bi išlo s jednom ulizivačkom koncepcijom....
  • Information