Opet o (anti)fašizmu i (anti)komunizmu...

Koljite se i gložite!
Šabović Adis
Inventar
Has thanked: 352 times
Been thanked: 376 times

Post 57 minutes ago

Kakav novac? Jugoslovenski?
Slovenci su možda (svoje ili tuđe?) račune plaćali slovenačkim novcem? Hrvati hrvatskim? Ti se baš trudiš da previdiš očito? Ili stvarno šumu od drveća ne vidiš?
Nerazvijeno Kosovo ne smatraš nerazvijenim dijelom tvoje domovine? To nije tvoj problem, tuđi je? Da ti je jedna noga razvijenija od druge ne bi se potrudio da poradiš na razvijanju iste, ti bi je jednostavno amputirao, šta?

Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 863 times
Been thanked: 1653 times
Post 39 minutes ago

Živo mi se fućkalo za Kosovo, i tada i danas. :D

Je li bilo dio Srbije? Jest. Neka ga onda Srbija financira. Imala je mogućnosti - po broju stanovnika i prostorno bila je najveća republika. Plati ono što svojataš, vrlo jednostavno. ;)

Zanimljivo kako oni koji žive na tuđoj grbači uvijek "vide šumu". Tipična hohštaplerska logika, slijedio ju je svaki Ponzi u povijesti. Problem je međutim u tome što se žrtva naposljetku probudi. I zapita u što doista gleda. :kava:
Potpisi su za budale.
Šabović Adis
Inventar
Has thanked: 352 times
Been thanked: 376 times

Post 27 minutes ago

Zvučiš poput Orbana, s tom razlikom što on svoju bezobzirnost nije iskazivao preme nekoj drugoj članici EU nego prema nekome ko nikakve veze s EU nema. I ne, nije on fašist, on je nacionalist - koji dalje on sopstvene nacije i ne vidi. Bajdvej, kako ste nacionalno pitanje riješili u EU, guranjem pod tepih?

I de reci, kako sam to ja u Jugoslaviji živio na tuđoj grbači uzevši da sam Jugosloven a ti ne - što te čini parazitom? :D
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 863 times
Been thanked: 1653 times
Post 1 minute ago

Orban nema veze s tim, noju. :p

Nerado ti rušim iluzije, ali Agrokomerc, Energoinvest, Željezara Zenica, Unis, Famos, Šipad, većina rudnika itd. bili su većinu vremena gubitaši. Manjke je pokrivao savezni proračun, a u slučaju Agrokomerca riječ je čak bila o velikoj pronevjeri. Svjetska banka spominje i restrukturiranje drugih poduzeća (mostarski Đuro Salaj i Aluminij, sarajevski TAS, banjolučki Rudi Čajavec...). Analiza ima koliko hoćeš, dajem ti samo jednu. Svi koncerni, kombinati, da ne nabrajam - ne samo u BiH nego i drugdje - imali su profitabilne segmente, ali to ne znači da je cjelina bila zdrava. ;)
Potpisi su za budale.
  • Information