Politicko-nogometni problemi nase regije

Koljite se i gložite!
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:35

..a unda » wrote: ..a valjda je, ne znam...neko kad se zeni i zapali baklje i baca ih okolo, jel i taj huligan? neko kad naleti nekom kopackom u prsa ma terenu, jel i taj huligan? :D

mislim, meni uopce nije jasna ta kvalifikacija..huligan, nekom je to, ono, kul, pozitiva.. kao da kazes..pekar, vatrogasac.. :D
Ja sam huligan. I komunjara, pače. Iako ne podržavam ni jedne ni druge.

Odo ja. Tako mi i treba kad se pačam u rasprave zapaljivog karaktera kad sam loše volje.

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Nov 2014, 23:35

Kolinda Kitarović » wrote:
Neće. NEĆE.

Osim ako pod uzročnik ne misliš na rješavanje cijele Hrvatske u smislu sređivanja pravne države. Micanje Mamića neće riješiti huligane koji godinama pohađaju utakmice s ustaškim simbolima i rade nerede i nasilni su. I to sam već pojasnila. Što ne znači da ga ne treba maknuti.
..aj, sta bi ti napravila? aj. ti bi bila zadovoljna da huliganima kazes da su huligani i to je to. stvar obavljena. ad akta. :D
..a unda
Undaminator

Post 23 Nov 2014, 23:37

Ja sam huligan. I komunjara, pače. Iako ne podržavam ni jedne ni druge.

Odo ja. Tako mi i treba kad se pačam u rasprave zapaljivog karaktera kad sam loše volje.
pa ewto, vidis. kazem ti ja. zabrijala si. nije to tolko vazno kao sto se tebi cini.. :D

tj, moglo bi bit i vaznije..evo, ja bas gledam kako ce se sve ovo rasplest. i gustam. :D
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:39

..a unda » wrote: pa ewto, vidis. kazem ti ja. zabrijala si. nije to tolko vazno kao sto se tebi cini.. :D

tj, moglo bi bit i vaznije..evo, ja bas gledam kako ce se sve ovo rasplest. i gustam. :D
Zabrijala jesam jer doživljavam osobno ove stvari. Zovi to ptsp-em. Ali me izbaci iz orbite kad se netko nađe prozivat me za nešto očito rečeno u afektu jer ionako misli da sam komunjara koja bi ubijala ili zadrti liberal il šta sve ne. Brijem i sad i svjesna sam toga, ali sam ljuta. Ljuta sam iz drugih razloga pa serem po netu, bolje?
..a unda
Undaminator

Post 23 Nov 2014, 23:43

MightyMe » wrote:.. makar ne živimo u fašističkoj tvorevini. Jer ko jebe Ustav, ljudska prava i ostala sranja koja ti samo smetaju. :kokice:
..paaa, ovo je za raspravu, znas. imas uvijek onaj de jure, de mate i de fakto. :D

u ustavu svasta pise, a ako se nesto moze shvatit ovako i nako, onda se to mijenja. referendumom npr.

evo, pretpostavimo sljedecu situaciju. pretpostavimo kazem, zamislimo je.. jedno fasisticki opredijeljen drustvo donese ustav u lojem pise da je to antifasiticka drzava.
ono, sve lijepo pise u ustavu, ali gaji fasiticke ambicije i vrijednosti.
tj, u tom drustvu fasisticka vecin a odluci na nekom referendumu da oni nisu fasisti. i sta ti tu mos, sta? :D

ko kome tu smeta? ustav faszimu, fasizam ustavu, niko nikom? :D
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:43

Jebate, nedavno sam se s mikijem prepirala oko neopravdanosti smrtne kazne. Jučer sam srala oko revolucija. I onda meni smetaju ljudska prava. Meni. :S :facepalm: Cijelo vrijeme branim stav da ništa nije vrijedno jednog ljudskog života i onda je problem jer ne bih oplakala da neki huligan dobije nogom u guzicu il šta već.
MightyMe

Post 23 Nov 2014, 23:45

Ne podmeći mi.
To što ti misliš da bih ja ubijala da mi je dati je čisto tvoja averzija prema mom svjetonazoru.
Da, rekla sam u afektu što sam rekla. Da tebe netko godinama jebe u mozak od takve bagre, pitala bih te koliko bi jebao njegova ljudska prava. Milijun sam puta u afektu rekla da bih ga ubila. Još je živ i veseo, i to ne zato što se ja bojim zakona nego zato što ni da imam moć ne bih nekoga ubila.
Ali ne bih ni plakala da ga netko izmlati. To je taj visoki moralni hajgraund valjda.

Živimo u fašističkoj tvorevini, šta god ti mislio o tome.

Meni smetaju ljudska prava? Sram te može biti. Onako, baš baš sram.
Ček pričaš o podmetanju, a u istoj rečenici si napisala da san reka da bi ubijala? Ne znan ja na koji način si ti to iščitala iz mene. Drugi put ću te zvat na usmeni kad blokiran. :D
Nemam pojma točno kakav ti je svjetonazor, ne zamaram se time, jer je to apsolutno nebitna informacija, pa ne vidim kako bi i mogao razvit averziju prema istome.
Malo si za nezakonite metode, malo si za poštovanje ustava i ljudskih prava, malo pišeš u afektu, pa se to ka ne računa. Ne znan, malo se teško snać u tome svemu. :kokice:

Moguće da živimo u fašističkoj tvorevini. Ali bitno je ono da joj to nije imanentno, da joj to nije dio identiteta. Ja sam optimist i vjerujem da ćemo se izvuć. I da ćemo svi zajedno živjet u hippijevskom stilu. Tome se iskreno nadam.
MightyMe

Post 23 Nov 2014, 23:48

..a unda » wrote: ..paaa, ovo je za raspravu, znas. imas uvijek onaj de jure, de mate i de fakto. :D

u ustavu svasta pise, a ako se nesto moze shvatit ovako i nako, onda se to mijenja. referendumom npr.

evo, pretpostavimo sljedecu situaciju. pretpostavimo kazem, zamislimo je.. jedno fasisticki opredijeljen drustvo donese ustav u lojem pise da je to antifasiticka drzava.
ono, sve lijepo pise u ustavu, ali gaji fasiticke ambicije i vrijednosti.
tj, u tom drustvu fasisticka vecin a odluci na nekom referendumu da oni nisu fasisti. i sta ti tu mos, sta? :D

ko kome tu smeta? ustav faszimu, fasizam ustavu, niko nikom? :D
Pa onda je vrime da se počnu koristit i njihove metode dok ne postanu manjina, šta ne? :kokice:
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:50

Meni je zanimljivo da od svega što sam rekla, ti si izdvojio baš tu rečenicu.
Al ne da mi se o tome.
Zašto sam učitala ubijanje u stav, a čisto zato što sam se dosta puta susrela s predrasudom "vi liberali bi ubijali sve neistomišljenike" pa mi je djelovao identičan stav.

Ljudska prava su uglavnom u našoj državi na strani nasilnika, a ne žrtve.
..a unda
Undaminator

Post 23 Nov 2014, 23:52

Zabrijala jesam jer doživljavam osobno ove stvari. Zovi to ptsp-em. Ali me izbaci iz orbite kad se netko nađe prozivat me za nešto očito rečeno u afektu jer ionako misli da sam komunjara koja bi ubijala ili zadrti liberal il šta sve ne. Brijem i sad i svjesna sam toga, ali sam ljuta. Ljuta sam iz drugih razloga pa serem po netu, bolje?
nista vise ne pratim..ko te proziva, di? :D

mislim, nasjela si.. na nogomet si nasjela, na tu pricu.. :D

znas kako je najlakse ic protiv tog nasilja nekog u nogometu, huligana. ne obracas paznju na nogomet uopce.
ako puno ljudi to bude napravilo kod nas, onda npr, ovakav nogomet i sve sto ide s njim i uz njega, gubi pozornot, a kad gubi pozornost, gubi i lovu, ne moze se vise tim nogometom ucjenjivat, ne moze se vise baratat.. i tome je nekako citava ova prica.
nema love, nema sponzora, nema gledanosti, nikoga vise skoro ne zanima taj balun osim nekolicine histerika i citav taj lanac je sad u krizi, sve s eto nekako urusava. i ja se nadam da ce se urusiti. iskreno se nadam.
jedino sto treba, ne smije se dat navuc na tu pricu, uvuc. nikakvik klikova za te teme, nikakva pracenja, nikakve televizije.. ono, odmah mijenjas program. a ako vec oces nekako reagirat, onda ih zajebavat, ismijavat.. jer su to jedino i zasluzili. :D
MightyMe

Post 23 Nov 2014, 23:53

Kolinda Kitarović » wrote:Meni je zanimljivo da od svega što sam rekla, ti si izdvojio baš tu rečenicu.
Al ne da mi se o tome.
Zašto sam učitala ubijanje u stav, a čisto zato što sam se dosta puta susrela s predrasudom "vi liberali bi ubijali sve neistomišljenike" pa mi je djelovao identičan stav.

Ljudska prava su uglavnom u našoj državi na strani nasilnika, a ne žrtve.
Meni je jasno da te neko može raspizdit do neslućenih granica i da onda u afektu svašta kažeš, a nekad i sranje napraviš. Samo san tija reć da, umisto milicionerskih metoda, triba stat na balun i vidit može li se to kako pametnije napravit.
..a unda
Undaminator

Post 23 Nov 2014, 23:54

MightyMe » wrote: Pa onda je vrime da se počnu koristit i njihove metode dok ne postanu manjina, šta ne? :kokice:
manjina ne moze koristit metode vecine. mislim, moze, moze pokusat, ali, ono, majti, sta, kako.. cemu? koje metode? :D
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:54

MightyMe » wrote:
Meni je jasno da te neko može raspizdit do neslućenih granica i da onda u afektu svašta kažeš, a nekad i sranje napraviš. Samo san tija reć da, umisto milicionerskih metoda, triba stat na balun i vidit može li se to kako pametnije napravit.
Dobro, to je istina.
jednokratni klon

Post 23 Nov 2014, 23:55

..a unda » wrote: nista vise ne pratim..ko te proziva, di? :D

mislim, nasjela si.. na nogomet si nasjela, na tu pricu.. :D

znas kako je najlakse ic protiv tog nasilja nekog u nogometu, huligana. ne obracas paznju na nogomet uopce.
ako puno ljudi to bude napravilo kod nas, onda npr, ovakav nogomet i sve sto ide s njim i uz njega, gubi pozornot, a kad gubi pozornost, gubi i lovu, ne moze se vise tim nogometom ucjenjivat, ne moze se vise baratat.. i tome je nekako citava ova prica.
nema love, nema sponzora, nema gledanosti, nikoga vise skoro ne zanima taj balun osim nekolicine histerika i citav taj lanac je sad u krizi, sve s eto nekako urusava. i ja se nadam da ce se urusiti. iskreno se nadam.
jedino sto treba, ne smije se dat navuc na tu pricu, uvuc. nikakvik klikova za te teme, nikakva pracenja, nikakve televizije.. ono, odmah mijenjas program. a ako vec oces nekako reagirat, onda ih zajebavat, ismijavat.. jer su to jedino i zasluzili. :D
A čuj, teško da će do toga doć.
To je najnerealnije. Kruha i igara, jel.
MightyMe

Post 24 Nov 2014, 00:01

..a unda » wrote: manjina ne moze koristit metode vecine. mislim, moze, moze pokusat, ali, ono, majti, sta, kako.. cemu? koje metode? :D
Ma kako ne može. Takvi će se 76 puta posvađat da in stranke nećeš više moć brojat. Aj kad si faca reci mi koliko ima čistih, nečistih, autohtonih i inih stranaka prava danas u hrvatskoj? :D
Kolinda Kitarović wrote:
Dobro, to je istina.
Eto, ražestila si se zakurac. Zato jer nisi promislila šta san ti zapravo mislija reć. A samo san ti tija reć da promisliš. :D
jednokratni klon

Post 24 Nov 2014, 00:02

MightyMe » wrote:
Ma kako ne može. Takvi će se 76 puta posvađat da in stranke nećeš više moć brojat. Aj kad si faca reci mi koliko ima čistih, nečistih, autohtonih i inih stranaka prava danas u hrvatskoj? :D

Eto, ražestila si se zakurac. Zato jer nisi promislila šta san ti zapravo mislija reć. A samo san ti tija reć da promisliš. :D
Da nisi stavio kokice i smetanje ljudskih prava, ne bih. :durica:

Došla sam ljuta na topik. :durica:
..a unda
Undaminator

Post 24 Nov 2014, 00:04

A čuj, teško da će do toga doć.
To je najnerealnije. Kruha i igara, jel.
..pa ne znam oce li doc, ali evo, nesto ide, dolazi.. :D

jest, kruha i igara, ali gdje je kruh? jednadzba vise ne funkcion ira bas.. jebe se vise ljudima za igre. :D
..ok, osim ove navijacke klase koja se ocito hrani necim drugim.. :D
MightyMe

Post 24 Nov 2014, 00:05

Pa ne znan, kokice koristin, po undinoj notaciji, kao ekvivalent nepostojećem smajliću :trolante:
:D
jednokratni klon

Post 24 Nov 2014, 00:06

MightyMe » wrote:Pa ne znan, kokice koristin, po undinoj notaciji, kao ekvivalent nepostojećem smajliću :trolante:
Smajlić za trolanje je ovaj: :unda: Zove se po najvećem trolu ovdje. :zubo:
..a unda wrote: ..pa ne znam oce li doc, ali evo, nesto ide, dolazi.. :D

jest, kruha i igara, ali gdje je kruh? jednadzba vise ne funkcion ira bas.. jebe se vise ljudima za igre. :D
..ok, osim ove navijacke klase koja se ocito hrani necim drugim.. :D
Da, sjetila sam se da nema kruha kad sam napisala.
..a unda
Undaminator

Post 24 Nov 2014, 00:07

MightyMe » wrote:
..
..pa sve ovo u vezi ovoga, odmah mi je palo na pamet da se radi o sukobu na desnici. :D

nema veze oceli se oni svadjat, fasisticki karakter i dalje ostaje.
tj, nije to sve pun o bitno, bitno je on o sto si prije rekao..ustav, ovo ono.. e, pa ja sam ti samo htio rec da ne valja vjerovat svemu sto pise na interentu. ili u ustavu, jel.. :D
..a unda
Undaminator

Post 24 Nov 2014, 00:10

..samo ovdje? :tuzni:

ali vidis.. isto kao sto tebi nije jasno kako su ti neki sad navijaci postali borci za prvadu, tako meni nije jasno zasto sam ja trol.. nikako da pohvatam znacenje te rijeci. :D
..a unda
Undaminator

Post 24 Nov 2014, 00:12

Kolinda Kitarović » wrote:..

Došla sam ljuta na topik. :durica:
..pa sta smo mi ovdje? ..auspuh, jebate? :kokice:

jednokratni klon

Post 24 Nov 2014, 00:13

..a unda » wrote: ..samo ovdje? :tuzni:

ali vidis.. isto kao sto tebi nije jasno kako su ti neki sad navijaci postali borci za prvadu, tako meni nije jasno zasto sam ja trol.. nikako da pohvatam znacenje te rijeci. :D
:rofl: :rofl: :rofl:
MightyMe

Taj je preočit. :D
..a unda wrote: ..pa sve ovo u vezi ovoga, odmah mi je palo na pamet da se radi o sukobu na desnici. :D

nema veze oceli se oni svadjat, fasisticki karakter i dalje ostaje.
tj, nije to sve pun o bitno, bitno je on o sto si prije rekao..ustav, ovo ono.. e, pa ja sam ti samo htio rec da ne valja vjerovat svemu sto pise na interentu. ili u ustavu, jel.. :D
Je, to si me već naučija da ne virujen svemu šta piše. :D
Htio sam samo reć da zbog toga šta takvo nešto piše imamo plodno tlo. Oćelmo tu posadit nešto divno šta će narast, il će to neko posut sa 4 tone soli, ne znan.
jednokratni klon

..a unda » wrote: ..pa sta smo mi ovdje? ..auspuh, jebate? :kokice:

Nisam se došla svađati s vama nego rantati na temu. :durica:
  • Information