Kolinda Kitarović » wrote:
Zabrijala jesam jer doživljavam osobno ove stvari. Zovi to ptsp-em. Ali me izbaci iz orbite kad se netko nađe prozivat me za nešto očito rečeno u afektu jer ionako misli da sam komunjara koja bi ubijala ili zadrti liberal il šta sve ne. Brijem i sad i svjesna sam toga, ali sam ljuta. Ljuta sam iz drugih razloga pa serem po netu, bolje?
nista vise ne pratim..ko te proziva, di?
mislim, nasjela si.. na nogomet si nasjela, na tu pricu..
znas kako je najlakse ic protiv tog nasilja nekog u nogometu, huligana. ne obracas paznju na nogomet uopce.
ako puno ljudi to bude napravilo kod nas, onda npr, ovakav nogomet i sve sto ide s njim i uz njega, gubi pozornot, a kad gubi pozornost, gubi i lovu, ne moze se vise tim nogometom ucjenjivat, ne moze se vise baratat.. i tome je nekako citava ova prica.
nema love, nema sponzora, nema gledanosti, nikoga vise skoro ne zanima taj balun osim nekolicine histerika i citav taj lanac je sad u krizi, sve s eto nekako urusava. i ja se nadam da ce se urusiti. iskreno se nadam.
jedino sto treba, ne smije se dat navuc na tu pricu, uvuc. nikakvik klikova za te teme, nikakva pracenja, nikakve televizije.. ono, odmah mijenjas program. a ako vec oces nekako reagirat, onda ih zajebavat, ismijavat.. jer su to jedino i zasluzili.