zato jer sam ti ja ovo gore odgovorio na onaj tvoj post. jebate, pa jel si ti vec pod narkozom? citaj barem svoje postove, ako vec neces druge citat..miky0 » wrote:
Zato jer ima 24 godine i nije zavrsija fax? Ili jer je fanatik, ili nesto trece?

zato jer sam ti ja ovo gore odgovorio na onaj tvoj post. jebate, pa jel si ti vec pod narkozom? citaj barem svoje postove, ako vec neces druge citat..miky0 » wrote:
Zato jer ima 24 godine i nije zavrsija fax? Ili jer je fanatik, ili nesto trece?
..sto je vise kleveta i lazi, svibor je euklidu to sve drazi..Euklid » wrote: Jesi vidio, miky? Ovom mladom dečku koji nikome nije kriv ni dužan nađoše 1000 mana, te idiot, te fanatik, te sekta, te luđački pogled, te nije diplomirao do 24.-te... a ovim raznim dr. mr. sc. prof. blagog pogleda i mudrih riječi, što nas zajednički gule i upropaštavaju već 25 godina niti jednu...![]()
Šta reć na to više...
Nek ti bude..a unda » wrote: kako cu te posjetit? blize si ti svojoj kuci, nego ja tvojoj bolnici. osim toga, da sam ja u bolnici, ne bih volio da me neko posjecuje..
Nista ti nisi odgovorija. Nista. Osim ako ne mislis da je odgovor sta mali ne valja taj jer ima 24 godine i nije zavrsija fax
..da je politicki nevin.miky0 » wrote:
Necemo prejudicirat nista. On je politicki nevin, i bori se protiv veleizdajnika i veleizdajnicko sklonim glasacima.
Zbog toga, malom puna podrska svih nas je potrebna.
Bolje i nepismen nego veleizdajnik...a unda » wrote:
..da je politicki nevin.zovite nodensa na topik..
![]()
jel nevin znaci i nepismen ili.. ?
..pa sta zna mali nevini i politcki nepismen sta je to veleizdaja. pocinit ce je odmah, ada nece bit ni svjestan.miky0 » wrote:
Bolje i nepismen nego veleizdajnik.
Veleizdajnici te dobro placaju..a unda » wrote: ..pa sta zna mali nevini i politcki nepismen sta je to veleizdaja. pocinit ce je odmah, ada nece bit ni svjestan.
..a mozda ce se samo pravit da je nece bit svjestan.
eto, glasaj ti za njega iz zajebancije kad ne smijes dugacije..
Znam ja racunat, os provjerit? Evo:..a unda » wrote: pa da, to si ti rekao. jos da znas racunat..
Pa ne znam baš da je politički nevin. Jesi ti gledao njegov intervju kod Bujanca - dakle jedne dosta jasno profilirane političke opcije? Ja sam dobio dojam da se pokušava svidjeti svima, a naročito gledateljima te iste opcije. Sa svime što je Bujanac dao naslutiti, on se složio i još dodao.miky0 » wrote:
Necemo prejudicirat nista. On je politicki nevin, i bori se protiv veleizdajnika i veleizdajnicko sklonim glasacima.
Zbog toga, malom puna podrska svih nas je potrebna.
ma nema veze to s nicim..miky0 » wrote:
Znam ja racunat, os provjerit? Evo:
Mali sincic ne valja jer ima 24 godine, nije zavrsija fax a cak se usudija kandidirat za predsjednika, a bome, zabuca je nesto za sukera (ne znan sto), i cak se usudija govorit protiv zlocinackih banaka. A jadni josikolindokujundzici su pred jednim takvim zlotvorom ugrozeni da ce biti sputavani u svojoj zelji za veleiizdajnikovanje.
Jesam li dobro izracuna
pa ko zna kako svak cuva svoju nevinost..Pero » wrote: Pa ne znam baš da je politički nevin. Jesi ti gledao njegov intervju kod Bujanca - dakle jedne dosta jasno profilirane političke opcije? Ja sam dobio dojam da se pokušava svidjeti svima, a naročito gledateljima te iste opcije. Sa svime što je Bujanac dao naslutiti, on se složio i još dodao.I još ima tik.
Nisam to gleda. Kad je bilo, oce li bit repriza?Pero » wrote: Pa ne znam baš da je politički nevin. Jesi ti gledao njegov intervju kod Bujanca - dakle jedne dosta jasno profilirane političke opcije? Ja sam dobio dojam da se pokušava svidjeti svima, a naročito gledateljima te iste opcije. Sa svime što je Bujanac dao naslutiti, on se složio i još dodao.I još ima tik.
Ja znam sta je produkt. Brojke su mi redovno isle. Ali nisam siguran da ti znas..a unda » wrote: ma nema veze to s nicim..
produkt, miki, produkt. jebiga, ako do sad nisi naucio sta je to produkt, nema ti druge nego da glasa za svibora..
Možeš pogledat na internetu. Osječka televizija, cijela emisija ti je na stranici Živog zida. Proguglaj. Meni je osobno bilo najfuj podilaženje Bujancu u pravu Hrvata izvan Hrvatske da glasaju na hrvatskim - bilo kakvim izborima, budući sam uvjerenja kako samo onaj koji ima prebivalište u Hrvatskoj ima pravo odlučivati o tome tko će ga zastupati.miky0 » wrote:
Nisam to gleda. Kad je bilo, oce li bit repriza?
Gledam i ja. Ne možeš tako lako vidjeti Šešelja na nekoj hrvatskoj televiziji...a unda » wrote: pa ko zna kako svak cuva svoju nevinost..![]()
bujanac? pa ko to gleda tu ustasiju? jel to mreza? aa, pa on da miki to gleda.
Kontraveleizdajnik..a unda » wrote: dakle, veleizdajnik x veleizdajnik = ?
Oce oce, vidis kako mi ide. Steta sta tebi neide.
Jbg nista dok ne dodjem doma, na mob ne mogu gledatPero » wrote: Možeš pogledat na internetu. Osječka televizija, cijela emisija ti je na stranici Živog zida. Proguglaj. Meni je osobno bilo najfuj podilaženje Bujancu u pravu Hrvata izvan Hrvatske da glasaju na hrvatskim - bilo kakvim izborima, budući sam uvjerenja kako samo onaj koji ima prebivalište u Hrvatskoj ima pravo odlučivati o tome tko će ga zastupati.
kakve veze sad ima ju dica? sta ti pricas?miky0 » wrote:
Kontraveleizdajnik
Oce oce, vidis kako mi ide. Steta sta tebi neide.
Ako imas dice, onda znas da su ti dica potpuno drugcija od tebe, i da se trude cinit suprotno od onog sta im ti velis. To je priroda naturale. Jebiga
..ah, steta. bujanac je odlican, odlican novinar..jedan od nasih najboljih. mora bit, bolkovicev je to pitbul.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest