Ja jesam, i sada sam na
E da, moj glas je dobio Milan Bandic
MmeTipfeler wrote: ↑28 Jan 2019, 18:01Milanović kao osoba ne vrijedi ništa niti išta obećava. Program, dakako, nema nijedan kandidat - ne mislite valjda da je to bitno?Milanovićeva je jedina vrijednost u tomu što je "nešto drugo", ali svejedno prognoziram da ćemo plavušu još pet godina trpjeti na čelu države.
Račanovu školu ne bih nazvala školom "odlučnog možda", nego "zakašnjelog ne": trebalo mu je svojevremeno 24 sata da razmisli prije nego što će otići s Izvanrednoga kongresa SKJ.No to svejedno nije bila mala stvar.
Khmmmm .... Nije da se hvalim, ali khmmm .....
Ući će. Obrađeni su rezultati na 76 i nešto posto birališta, Milanović pada, a KGK se uspinje. I to se odnosi samo na Hrvatsku. Rezultate iz inozemstva još očekujemo.
Bilo je meni i tada jasno da ne govoriš o izgledima, ali valda je i tebi jasno (bilo tada i jest sada) da čak ni ona druga stvar o kojoj jesam tada govorio nije bila njegova politika. Jer je to na hrvatskim predsjedničkim izborima najmanje važno. Ja sam tada govorio o borbenosti, razini trasha i o bezobrazluku (te o balansu između "pozitivnog" i "negativnog" bezobrazluka - njegov najveći problem).
Već sad je jasno da se to neće dogoditi, ljigavi Plenković je već javno pojeo govno glede Steve Culeja jer mu je jasno da bi tvrđom reakcijom proizveo efekt o kojem govoriš. Sad će uslijediti par tjedana daljnjeg lizanja šupaka ekipi koja je davala glasove Škori, a nakon izbora ... Ma neće ni tada doći do javne sječe, ovi će samo u miru i tišini ponestajat. Čak i ako prežive unutarstranačke izbore (a mnogi od njih hoće), neće parlamentarne.MmeTipfeler wrote: ↑23 Dec 2019, 07:27Meni bi najdraži scenarij bio da se Škoro i njegovi birači uvrijede pa ne glasaju u drugom krugu i Milanović postane predsjednik, ...
Bez obzira što u hrvatskom političkom sustavu u stvari ne postoji ono što se u polupredsjedničkom sustavu zove "kohabitacija" (ili suživot), to bi uistinu i moglo biti zanimljivo.MmeTipfeler wrote: ↑23 Dec 2019, 07:27... a onda na parlamentarnim izborima pobijedi desnica i premijer bude netko zdesna, samo ne Plenković, ne mogu više gledati onu facu.Pa da vidiš suživota na vrhu u narednih pet godina!
Rekla bih da je napisao samo da nešto napiše. Da se ne kaže kako je odšutio. Čini mi se da se ni sam u svemu ne snalazi. Mene nervira - nema veze s Klauškim - opća apatija. Dajbože da opet griješim, ali očekujem manju izlaznost u drugi krug i veći broj nevažećih listića.Stitch wrote: ↑24 Dec 2019, 08:44Najbolje je sve sažeo Klauški: Zoki i Škoro su pobijedili, a Kolinda je gubitnica. Za sada...
Našla. Dobar život svima, a ne samo njima. SDP i Nova ljevica.MmeTipfeler wrote: ↑25 Dec 2019, 19:02Ne. Bio je već prije slogan "nešto (ne znam što) svima, a ne samo njima". SDP-ov možda.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest