Ne trkeljaj. Momka ste napali svi, ili skoro svi. Logicno je pitanje, Zasto ste njega napali a ne i ostalo troje kandidata koji u svojoj karijeri jos nista nisu napravili vrijednog za ovu drzavu i gradjane ove drzave?..a unda » wrote: ko ga napada? niko ga vise ne napada nego sto on sam sebe napada.
pa ne daj se pokolebat, glasaj za svibora, njegovi su rezultati nevidljivi, pa ko zna sta tu svasta moze bit na koncu vidljivo. ne zna ni on, ali kao da je to bitno.
precjednički izbori
pa kako sam ga ja napao? tako sto sam rekao (tj on je to rekao) da ne zna razliku izmedju nogometasa sukera i bivseg ministra sukera? ..i onda jos pali raju time.miky0 » wrote:
Ne trkeljaj. Momka ste napali svi, ili skoro svi. Logicno je pitanje, Zasto ste njega napali a ne i ostalo troje kandidata koji u svojoj karijeri jos nista nisu napravili vrijednog za ovu drzavu i gradjane ove drzave?

jel moramo tebe pitat sta o kome mislit i zasto?

a ono sto je tebi logicno, to je u sferama brijki..

Vatas se to za sukera, a ja o tom pojma nemam, aj ispricaj taj strasan gaf..a unda » wrote: pa kako sam ga ja napao? tako sto sam rekao (tj on je to rekao) da ne zna razliku izmedju nogometasa sukera i bivseg ministra sukera? ..i onda jos pali raju time.
jel moramo tebe pitat sta o kome mislit i zasto?
a ono sto je tebi logicno, to je u sferama brijki..

Ne moras se meni pravdat zasto ti volis veleizdajnisko trojstvo, sebe gledas u obraz, ne mene

Mene je samo zanimalo zasto je ova tema iskoristena za pljucanje jednog momka, a ostali su postedjeni. Zasto?
Pa da, znaš iskreno rečeno, draži su mi. Barem imaju formalno obrazovanje, a Kolinda i Josipović barem i govore strane jezike (za Kujundžića ne znam). A po meni predsjednik bez ovlasti kako je kod nas treba biti "bella figura" kako bi rekli Talijani. A mali, osim što ima tik na licu, već je tako zelen ustanovio kako je bolje u životu se ne baviti svojom profesijom, nego je čak i u alternativnom pokretu uznapredovao toliko, da, kako sam kaže, snima deložaciju sa susjedne parcele. Voajer.miky0 » wrote:
Ako nemas neke narocite simpatije prema ostalo troje kandidata, znaci da su ti opet drazi od ovog malog jer eto nije cak jos zavrsio fax. Zamisli ti grijeha. Ili je grijeh to sto fotodokumentira delozacije pokradenih i opljackanih sugradjana

Hvala, to sam trazija, dokaz da su vam drazi veleizdajnici.Pero » wrote: Pa da, znaš iskreno rečeno, draži su mi. Barem imaju formalno obrazovanje, a Kolinda i Josipović barem i govore strane jezike (za Kujundžića ne znam). A po meni predsjednik bez ovlasti kako je kod nas treba biti "bella figura" kako bi rekli Talijani. A mali, osim što ima tik na licu, već je tako zelen ustanovio kako je bolje u životu se ne baviti svojom profesijom, nego je čak i u alternativnom pokretu uznapredovao toliko, da, kako sam kaže, snima deložaciju sa susjedne parcele. Voajer.
Sto rec, nego Hrvati

pa vidis da svibor jos ne zna ko mu glavu nosi.miky0 » wrote:
Vatas se to za sukera, a ja o tom pojma nemam, aj ispricaj taj strasan gaf![]()
Ne moras se meni pravdat zasto ti volis veleizdajnisko trojstvo, sebe gledas u obraz, ne mene![]()
Mene je samo zanimalo zasto je ova tema iskoristena za pljucanje jednog momka, a ostali su postedjeni. Zasto?

sta cu ti ja sta o tome nemas pojma. i necu ispricat..

il se pravdam? komu? tebi?

zasto, zasto,
zasto nama kisa pada
zasto ne leti kada
svasta hocu brzo znat
ne da mi se puno citat..
zasto, zasto,
zasto svi od mene nesto kriju
a ja ocu znat moju briju
da ja vidim sto ce bit
bez da moram puno mislit

-
Mene hvata susramlje samo kad ga gledam. Čak Pernar djeluje pametnije od njega, a on je manijak. Ne mogu opisati to, naprosto nisam vidjela ridikulozniju pojavu još od Rojsa na sceni iako u posve drukčijim kategorijama, naravno.
susramlje? a, vidis, mene hvata veselje..Kolinda Kitarović » wrote:Mene hvata susramlje samo kad ga gledam. Čak Pernar djeluje pametnije od njega, a on je manijak. Ne mogu opisati to, naprosto nisam vidjela ridikulozniju pojavu još od Rojsa na sceni iako u posve drukčijim kategorijama, naravno.

dao je malo svjezine ovim izborima, mogla bi bit nelosa zajebancija.

E boldano objasni. Sta je to tako katastrofalno kod njega? Ne pripada veleizdajnicimaKolinda Kitarović » wrote:Mene hvata susramlje samo kad ga gledam. Čak Pernar djeluje pametnije od njega, a on je manijak. Ne mogu opisati to, naprosto nisam vidjela ridikulozniju pojavu još od Rojsa na sceni iako u posve drukčijim kategorijama, naravno.

-
Meni je tragično koliko ga je ljudi shvatilo ozbiljno i zato mi nije veselo...a unda » wrote: susramlje? a, vidis, mene hvata veselje..
dao je malo svjezine ovim izborima, mogla bi bit nelosa zajebancija.
-
Ne mogu ja to objasniti, već sam sve zapravo rekla. Tulava persona koja brije na chemtrailse, tulavost mu iz očiju viri, nema veze sa stvarnošću i misli da će svijet funkcionirati čim on pucne prstima. Totalni gubitak realiteta. Ne vidim kakve to veze ima s veleizdajnicima. Znači, da se moj munjeni susjed sutra kandidira, ja bih trebala glasati za njega jer su na drugoj strani veleizdajnici? Kakva je to logika?miky0 » wrote:
E boldano objasni. Sta je to tako katastrofalno kod njega? Ne pripada veleizdajnicima
Zasto bi se iselija iz svoje drzave? Je da je kretenizirana sa veleizdajnicima na vlasti i oporbi, ali borit se protiv njih jedino mozes unutar granica, ne van.Pero » wrote: A ti se iseli.Sinčić će ti se, ako pobijedi, zalagat da imaš pravo glasa u Hrvatskoj, kojeg bi ti ja u tom slučaju ukinuo - al srećom, tko što mene pita.
..ma, nema to veze sa tragedijom. to je za smijat se. i ne znam kolko ga je to ljudi uzelo zaozbiljno. pa vidis da ce i miki iz zajebancije glasat za njega.Kolinda Kitarović » wrote:
Meni je tragično koliko ga je ljudi shvatilo ozbiljno i zato mi nije veselo.

ok, ko zna sto je to za mikija zajebancija, ali eto, ako on tako kaze..

mislim, nije ni svibor sam sebe shvatio ozbiljno. cek, cek.. ili mozda je?

-
Pa potpisivali su. Vjeruj mi, neki ga uzimaju zaozbiljno...a unda » wrote: ..ma, nema to veze sa tragedijom. to je za smijat se. i ne znam kolko ga je to ljudi uzelo zaozb iljno. pa vidis da ce i miki iz zajebancije glasat za njega.
ok, ko zna sto je to za mikija zajebancija, ali eto, ako on tako kaze..
Kakva je logika glasat za veizdajnikeKolinda Kitarović » wrote:
Ne mogu ja to objasniti, već sam sve zapravo rekla. Tulava persona koja brije na chemtrailse, tulavost mu iz očiju viri, nema veze sa stvarnošću i misli da će svijet funkcionirati čim on pucne prstima. Totalni gubitak realiteta. Ne vidim kakve to veze ima s veleizdajnicima. Znači, da se moj munjeni susjed sutra kandidira, ja bih trebala glasati za njega jer su na drugoj strani veleizdajnici? Kakva je to logika?

chemtrailsi su mu jedno tako veliko breme, a rasprodaja drustvene imovine kod ovo troje ne? Ozbiljno?
sto ga vise ljudi bude uzimalo zaozbiljno, to je vise za smijat se, vjeruj mi..Kolinda Kitarović » wrote:
Pa potpisivali su. Vjeruj mi, neki ga uzimaju zaozbiljno.

I onda ćemo se protiv kretenizacije borit kretenima.miky0 » wrote:
Zasto bi se iselija iz svoje drzave? Je da je kretenizirana sa veleizdajnicima na vlasti i oporbi, ali borit se protiv njih jedino mozes unutar granica, ne van.

Ja jos ne vidim da je on kreten. Jesam u bolnici, mozda neke informacije do mene nisu dosle, pa se samo pitam, jeli kreten zato sto se suprostavlja idiotima na vlasti?Pero » wrote: I onda ćemo se protiv kretenizacije borit kretenima.Samo glavno da nisu HDZ ni SDP, mogu laburisti, pa kad se oni opatrknu, može ORAH, pa dok još nemamo parlamentarne izbore, može i nesvršeni student s tikom - daj što daš - glavno da je alternativno, Kerum, Bandić, dok traje traje, poslije ćemo već nać nešto drugo. U čemu je suštinska razlika?
-
Miki, ja neću glasat za nikoga.miky0 » wrote:
Kakva je logika glasat za veizdajnike![]()
chemtrailsi su mu jedno tako veliko breme, a rasprodaja drustvene imovine kod ovo troje ne? Ozbiljno?
Da, breme su mu. Nema tu usporedbe.
..a kakva je to logika bit clanom stranke koja podrzava josipovica koji je po tebi, jel, veleizdajnik. mislim, napadas veleizdajnike tako sto si u stranci koja podrzava veleizdajnike. mocno. super te ide ta logika, bolje nego brojke, bolje nego brijke..miky0 » wrote:
Kakva je logika glasat za veizdajnike![]()

kemtrejlsi jesu pizdarija, ali i rasporodaja drustvene imovine je vec davno odradjena pizdarija, ima dvajst godina..i vise, nema tu vise nikakvog bremena.

-
Dobro, jel nas Kerum nije ništa naučio od "ljudima iz naroda"?
Propustila sam komentirati kako je unda izvukao iz mikija da je ipak glasao za keruma.

Propustila sam komentirati kako je unda izvukao iz mikija da je ipak glasao za keruma.

Ne, kreteni i idioti su ti različite medicinske kategorije. Al izvrnimo stvar naopako - čini se da su za tebe svi koji se suprotstavljaju idiotima na vlasti - samo ako nisu tipa Ruže Tomašić - dakle ono deklarirano desnije od HDZ-a - dobri momci, good guys bez mane i straha.miky0 » wrote:
Ja jos ne vidim da je on kreten. Jesam u bolnici, mozda neke informacije do mene nisu dosle, pa se samo pitam, jeli kreten zato sto se suprostavlja idiotima na vlasti?

..ma nema ti to veze s bolnicom.miky0 » wrote:
Ja jos ne vidim da je on kreten. Jesam u bolnici, mozda neke informacije do mene nisu dosle, pa se samo pitam, jeli kreten zato sto se suprostavlja idiotima na vlasti?

mene kerum nije ama bas nista naucio, ali gledajuci ono sto se dogadjalo oko njega, dosta realnije sam poceo sagledavat gdje zivim..Kolinda Kitarović » wrote:Dobro, jel nas Kerum nije ništa naučio od "ljudima iz naroda"?![]()

-
- Information
-