Politicko-nogometni problemi nase regije

Koljite se i gložite!
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 286 times
Been thanked: 343 times
Post 26 Jul 2015, 12:42

..a unda » wrote: ..pa onda i pravno i kulturoloski, a onda jos i svakojako drugacije & ostalo. :kokice:
Igzekli. Naš bi nogomet trebalo spaliti gromom.

Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 26 Jul 2015, 13:27

miky0 » wrote:
Kako se ustanovljava iz kojeg si grada, rodjenjem? Mislis jesam li fetivi? Preciziraj ti to malo ;)

Svojim :kava:

Ta je postapalica tu da ti pitas sta je to ;)
ustanovljava se tako kako se ti osjecas. ako se oces osjecat svojim, pricaj svoje, ako se oces osjecat splicaninom, pricaj splicki.
mislim, odluci se, il ce glumit il ces bit, il nes bit, sto god oces ali budi svoj.. :kokice:
sta postapalica, di, kako? nije to postapalica, to znaci nesto. sta znaci, sta? sta znaci.. a troke u tom tvojem svojem jeziku, sta? dis ti to cuo? ko to govori.. a troke? :kokice:

ono, za popizdit.. za po pi zdit. ajme..
..a unda
Undaminator

Post 26 Jul 2015, 13:30

Pero » wrote: Jesam. Ka lušija je. :zubo: Valjda altroke. :D
..ma je, kako ti kupus.. kaze se a troke. daj ga ukurac vlaski. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 26 Jul 2015, 13:57

..evo ovako te ukratko, natuknicasto, ali sve imam razradjeno.

ukinut, rasformirat hns (pa i onu pusicevsko-cacicevsku, ta stranka se isprofilirala kao zlo samo takvo), vratit balun na sport i amaterizam.
ko oce profesionalni balun, nek se osnuje posebna liga i savez, nek se privatizira, nek posluje kao bilo koja tvrtka i nek placa poreze, najmove stadiona, troskove, osiguranja, sve komunalije i nadoknade steta uzrokovane njihovim utakmicama, sve zivo im naplatit i to po trzisnoj cijeni, pa ako im se tako isplati radit, super.

hajduku vratit zvizdu u grb i tako skinut urok. moze citava zvizda, a moze i ona mala, umjesto jednog crvenog polja u donjem lijevom (heraldicki lijevom) kvadrantu grba.
vidjet jel se moze ponovnom uspostavom hnsa ustanovit i dns.
sta, ako tamo na otoku i englezi i skoti i velsani i irci sjeverni imaju svoj nogometni savez, zasto dalmacija ne bi imala svoj nogometni savez? koja je razlika?

tj, sto se mene tice, najbolje bi bilo zamijenit sve crvene kockice sa crvenim zvizdama. i to ne samo u hajdukovom grbu, nego i u drzavnom.
ono, umisto kockica crvenih, crvene zvizde, puno crvenih zvizda.
sta, ako amerikanci mogu imat stars end strajps, mozemo mi imat stars end kjubs, pa da.
srebrne kockice u nama i zvjezdano nebo nad nama. crvene zvijezde su kao orijentiri za kibernauta.. ne mos ih dohvatit, al se upravljas prema njima. pa da.. :kokice:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 26 Jul 2015, 16:12

Stitch » wrote:
Hajde da nabrojimo te i više nego vrhunske rezultate.
Ajmo proanalizirat zaista vrhunske rezultate reprezentacije :top:
Stitch » wrote: Što se dogodilo nakon Ćire i '98.?
Nakon najveceg nogometnog neuspjeha reprezentacije iz te ´98, jer smo objektivno trebali postat prvaci svijeta, sto je ujedno i jedini put u nasoj povijesti to bilo moguce, u nastavku cu obrazlozit zasto su nam buduci rezultati vrhunski ;)
Stitch » wrote: [Nismo se kvalificirali za EP 2000.
Tocno, nismo se plasirali isklkucivo sportskom nesrecom i nepravdom. U beogradu smo bili bolji protivnik od ondasnje krnjave juge jer smo imali precku, a u zagrebu nije priznat regularan pogodak protiv iste ekipe. Ali da, za tu generaciju je neodlazak na prvenstvo neuspjeh, pa makar i na taj nacin ;)
Stitch » wrote: , nismo prošli skupinu na SP-u 2002.
Tocno, iako smo i na tom prvenstvu pobjedili favorizirane talijane s 2:1, no valja priznat da je tada slijedila smjena generacije sto je veiliki hendikep i za mnogoljudnije zemlje od nase ;)
Stitch » wrote: , jesmo bili na EP-u 2004., ali igrali smo sramotno.
Slazem se s ovom izjavom iako se rezultatski to nikako ne moze rec, jer smo imali 2ixa, a od toga je jedan protiv nikad jace francuske ;)
Stitch » wrote: Tri velika natjecanja - tri bezvezna rezultata.
Upravo sam ti dokazao suprotno, no to tebe nesprijecava da se svrstajes u tipicno zatucano razmisljanje prosjecnog hrvata kojem je sve neuspjeh osim osvajanja titule ;)
Stitch » wrote: Kranjčar nas je odveo na četvrto, SP 2006., ali tamo je bilo svašta pa opet nismo prošli skupinu.
Da, tamo je igra bila poprilicno dobra, ali je izostao rezultat, i pitati tomasa zbog cega je igrao rukomet a ne nogomet ;)
Stitch » wrote: Došao je Bilić, četvrtfinale EP-a 2008. - prvi značajan rezultapetom natjecanju, deset godina nakon Francuske.
Da, tu se dogodio rezultatski iskorak, ali ostaje veliki jaz nacinom na koji smo ispali, iako na tom prvenstvu nismo ostvarili ni jedan poraz.
Stitch » wrote: SP 2010.?
Da, nismo otisli na svijestsko prvenstvo iz jednostavnog razloga. Nisu nam dali englezi, jer su se slatko osvetili za njihovu najvecu blamazu koju amo im priredili, odigravsi s ukrajincima nerijeseno, dok smo mi imali nesrecu protiv ukrajne kojoj smo pogodili nekoliko stativa al gola nismo dali. Sportska nepravda, a mislim da je i protiv njih bila jedna sudacka pogreska nepriznatog nam regularnog gola ;)
Stitch » wrote: Nismo prošli skupinu. EP 2012.? Nismo prošli skupinu. Još dva velika natjecanja u bunaru zaborava.
Ovo je potpuno nepoznavanje teme o kojoj govoris. Naime, na tom prvenstvu smo ispali a da takodjer de facto nismo izgubili utakmicu. Pobjedili smo prvo kolo s 3:1, a protiv talijana odigrali 1:1, a protiv nikad jacih spanjolaca izgubili u zadnjoj minuti nakon sto raketa nije dao cisti zicer, te je fulao u casillasa ;)
Stitch » wrote: Štimca i SP 2014. neću ni spominjati, iz čistog milosrđa. Ali to je treće uništa, zaredom. :raspa:
O stimcevom losem vodjenju necu puno, osim sto cu rec da mu je namistena igra od mamica da ga se dozivotno diskreditira i izbaci iz nogometa ;)

No kako su tebi rezultati reprezentacije jedino ono sto je odigrano na zavrsnim turnirima, spomenut cu samo one rezultate koje dokazuje moju tvrdnje da za 4,5M stanovnika imamo vrhunske nogometne rezultate ostvarene u kvalifikacijama protiv renomiranih reprezentacija:

16.11.1994. EP 1996. (Q) Italija 1 : 2 Hrvatska
25.03.1995. EP 1996. (Q) Hrvatska 4 : 0 Ukrajina
29.03.2003. EP 2004. (Q) Hrvatska 4 : 0 Belgija
08.09.2004. SP 2006. (Q) Švedska 0 : 1 Hrvatska
04.06.2005. SP 2006. (Q) Bugarska 1 : 3 Hrvatska
16.08.2006. Prijateljska Italija 0 : 2 Hrvatska (debi slavena bilica)
11.10.2006. EP 2008. (Q) Hrvatska 2 : 0 Engleska
15.11.2006. EP 2008. (Q) Izrael 3 : 4 Hrvatska
21.11.2007. EP 2008. (Q) Engleska 2 : 3 Hrvatska (pobjeda koja nas je kostala plasmana na slijedece SP)
11.11.2011. EP 2012. (Q) Turska 0 : 3 Hrvatska
22.03.2013. SP 2014. (Q) Hrvatska 2 : 0 Srbija

A za drzavu od 4,5M stanovnika uopce necu posebno naglasavat igracke zvijezde koje imamo. Nadam se da si i sam svjestan talenata koje posjedujemo.

Ono sto se zaista u nasem nogometnu moze proglasit neuspjehom jeste klupski nogomet, i on je uistinu srozan na katastofalno niske grane.

Sve u svemu pokusavas 14.reprezentaciju svijeta, a koja je eto bas jucer na zdrijebu novog kvalifikacijskog ciklusa svrstana u najjacu jakosnu skupinu omalovazit iz samo tebi jasnih razloga, iako sam ti sve jasno argumentirao.
miky0
ST Leader

Post 26 Jul 2015, 16:21

Sve u svemu, po tebi nitko u zadnjih 15 godina nije ostvario nikakav uspjeh osim francuske, spanjolske i njemacke. I ne samo to, vec su se sve reprezentacije osramotile. Bravo :bicedobro:
miky0
ST Leader

Post 26 Jul 2015, 16:24

..a unda » wrote: ustanovljava se tako kako se ti osjecas.
Dobro se osjecam, fala na pitanju. A ti :ne zna:
Stitch
Head Honcho
Post 26 Jul 2015, 20:16

miky0 wrote:Sve u svemu, po tebi nitko u zadnjih 15 godina nije ostvario nikakav uspjeh osim francuske, spanjolske i njemacke. I ne samo to, vec su se sve reprezentacije osramotile.
A gdje sam to rekao, molim te? Citiraj me.
miky0 wrote:
Upravo sam ti dokazao suprotno, no to tebe nesprijecava da se svrstajes u tipicno zatucano razmisljanje prosjecnog hrvata kojem je sve neuspjeh osim osvajanja titule
Zar sam igdje to napisao? Cijenio bih prolazak skupine, na svim tim natjecanjima.
miky0 wrote:Da, tamo je igra bila poprilicno dobra, ali je izostao rezultat, i pitati tomasa zbog cega je igrao rukomet a ne nogomet ;)

(...)

Da, tu se dogodio rezultatski iskorak, ali ostaje veliki jaz nacinom na koji smo ispali, iako na tom prvenstvu nismo ostvarili ni jedan poraz.

(...)

Da, nismo otisli na svijestsko prvenstvo iz jednostavnog razloga. Nisu nam dali englezi, jer su se slatko osvetili za njihovu najvecu blamazu koju amo im priredili, odigravsi s ukrajincima nerijeseno, dok smo mi imali nesrecu protiv ukrajne kojoj smo pogodili nekoliko stativa al gola nismo dali. Sportska nepravda, a mislim da je i protiv njih bila jedna sudacka pogreska nepriznatog nam regularnog gola ;)

(...)

Ovo je potpuno nepoznavanje teme o kojoj govoris. Naime, na tom prvenstvu smo ispali a da takodjer de facto nismo izgubili utakmicu. Pobjedili smo prvo kolo s 3:1, a protiv talijana odigrali 1:1, a protiv nikad jacih spanjolaca izgubili u zadnjoj minuti nakon sto raketa nije dao cisti zicer, te je fulao u casillasa ;)

(...)

O stimcevom losem vodjenju necu puno, osim sto cu rec da mu je namistena igra od mamica da ga se dozivotno diskreditira i izbaci iz nogometa ;)
Miki, budi ljubazan pa se ubuduće suzdrži od pisanja gluposti. Lijepo te molim. Ne da mi se komentirati tvoja podmetanja. Ni teorije zavjere, tvrdnje o sportskoj nesreći, lošem suđenju, lošem danu... To su opravdanja, a ne razlozi. I drugi imaju loše dane, loše suce, pa i loše igrače. Bit je u nečemu sasvim drugom. No doći ćemo i do toga.
miky0 wrote:A za drzavu od 4,5M stanovnika uopce necu posebno naglasavat igracke zvijezde koje imamo. Nadam se da si i sam svjestan talenata koje posjedujemo.

Ono sto se zaista u nasem nogometnu moze proglasit neuspjehom jeste klupski nogomet, i on je uistinu srozan na katastofalno niske grane.
A što misliš, koliko ćeš dugo imati jaku repku bez jakih klubova? Naši klubovi, za razliku od stranih, ne dovode skupe zvijezde, imaju (ili: imali su) omladinske škole koje su te igrače stvarale. Zašto perfekt? Zato što su Osijekova i Varteksova praktički propale, ostale su samo Hajdukova i Dinamova. A te su ti četiri škole, uz također propalu Rijekinu, dale naše najveće igrače. To je prvo.

Drugo, naš je nacionalni nogometni savez, isto kao i naš najveći i najbogatiji klub Dinamo - kriminalna ogranizacija. I postoji samo zato što ga održava reprezentacija, nije suprotno. Unutra su iste strukture. Svi su ti ljudi mafijaši, a ne nogometni djelatnici. I treba ih zatvoriti. Čak i ako to znači rasformiranje HNS-a. Ili repke.

Treće, ja ne obezvređujem hrvatske nogometne talente, daleko od toga. Ali pitat ću te: što je s drugima? Kamo su nestali ostali sportovi? Tvrdim da se nogometnoj repki pridaje prevelika medijska i društvena pozornost, a pritom se zanemaruju svi ostali. Zato i velim: grom ih spalio.

A to čak nije ni pola priče, ima još, samo što moram van. Kužiš sad? ;)
Potpisi su za budale.
miky0
ST Leader

Post 27 Jul 2015, 00:13

Stitch » wrote:
A gdje sam to rekao, molim te? Citiraj me.
Rekao si ovo:
Šteta što nam repku nisu ukinuli. Ionako se samo
sramotimo
.
Iz toga se lako moze zakljucit kako se mi rezultatski samo sramotimo. Molio bi te dokaze da se mi to sramotimo. Od koga i kad?
Stitch » wrote:
Zar sam igdje to napisao? Cijenio bih prolazak skupine, na svim tim natjecanjima.

Ponavljam, napisao si:
Ionako se samo
sramotimo.
sto mi je dovoljno za shvatit kako i ti kao i jako puno neralnih navijaca/simpatizera razmislja. Shvati, mi nismo ni njemacka a ni brazil da moramo prolazit skupine. Ako koji prolazak skupine upali -super, a ako ne, dovoljno se i plasirat na prvenstvo, sto gotovo redovito cinimo.
Stitch » wrote:
Miki, budi ljubazan pa se ubuduće suzdrži od pisanja gluposti. Lijepo te molim. Ne da mi se komentirati tvoja podmetanja.
Vrlo sam ljubazan i ne pisem gluposti, pisem cinjenice, i ne podmecujem ti nista. Ponavljam, rekao si:
Ionako se samo
sramotimo.
Pa te opet pitam, gdje, kad i od koga smo se to mi osramotili? Rezultat molim.
Stitch » wrote:
Ni teorije zavjere, tvrdnje o sportskoj nesreći, lošem suđenju, lošem danu... To su opravdanja, a ne razlozi. I drugi imaju loše dane, loše suce, pa i loše igrače. Bit je u nečemu sasvim drugom. No doći ćemo i do toga.
Ja sam ti dao argumente da porazi koje smo dozivili i nisu trebali biti porazi, vec su se rezultati mogli okrenit i u nasu korist. Sportski je izgubit, i kad se izgubi, zasto je to sramocenje? Mogu li konacno dobit odgovor, ljubazno molim ;)
Stitch » wrote:
A što misliš, koliko ćeš dugo imati jaku repku bez jakih klubova? Naši klubovi, za razliku od stranih, ne dovode skupe zvijezde, imaju (ili: imali su) omladinske škole koje su te igrače stvarale. Zašto perfekt? Zato što su Osijekova i Varteksova praktički propale, ostale su samo Hajdukova i Dinamova. A te su ti četiri škole, uz također propalu Rijekinu, dale naše najveće igrače. To je prvo.
E sad dragi moj Stitch, to sto ti govoris ja ne negiram. Ja sam postavio vrlo jasno pitanje, od koga je reprezentacija to sramotno izgubila?
Stitch » wrote:
Drugo, naš je nacionalni nogometni savez, isto kao i naš najveći i najbogatiji klub Dinamo - kriminalna ogranizacija. I postoji samo zato što ga održava reprezentacija, nije suprotno. Unutra su iste strukture. Svi su ti ljudi mafijaši, a ne nogometni djelatnici. I treba ih zatvoriti. Čak i ako to znači rasformiranje HNS-a. Ili repke.
E sad dragi moj Stitch, to sto ti govoris ja ne negiram. Ja sam postavio vrlo jasno pitanje, od koga je reprezentacija to sramotno izgubila?
Stitch » wrote:
Treće, ja ne obezvređujem hrvatske nogometne talente, daleko od toga.
Nisam shvatio kako si i sto pozitivno rekao u vec antologijskom citiranju:
Ionako se samo
sramotimo.
;)
Stitch » wrote:
Ali pitat ću te: što je s drugima? Kamo su nestali ostali sportovi? Tvrdim da se nogometnoj repki pridaje prevelika medijska i društvena pozornost, a pritom se zanemaruju svi ostali. Zato i velim: grom ih spalio.
Ne vidim smisao ovom pitanju, jer ja tvrdeci da reprezentacija ima vrhunske rezultate s obzirom tko ih vodi ne govorim da ostale sportove treba zanemarit kao sto jesu ;)
Stitch
Head Honcho
Post 27 Jul 2015, 03:08

Kad prvi put postaviš pitanje, ne moraš ga ponoviti trideset puta. To su, onako, osnove komunikacije. I logike. I zdravog razuma. Pogotovo što ti zaključivanje baš ne ide. :raspa:

Ispočetka:
miky0 » wrote:
Rekao si ovo:

Iz toga se lako moze zakljucit kako se mi rezultatski samo sramotimo. Molio bi te dokaze da se mi to sramotimo. Od koga i kad?
Ne znam što je tebi tu "lako" jer sam ti na pitanje odgovorio, i to izrijekom "Ponajprije nogometno i sportski, a onda i nacionalno i politički", što je malo šire od rezultata. Koje si ti prvi spomenuo, a ja sam se samo nadovezao pokušavajući te i tu pobiti. No to nije ono što sam tom rečenicom imao na umu. Shvaćaš?

Ako shvaćaš, onda možemo dalje. Zašto se sramotimo nogometno i sportski? Tu je gomila toga, ali evo najvažnijeg: 1. repka nam je, među inim, poligon za igrače koje treba prodati. Isto vrijedi i za klubove, ali sad se ne bavimo time.

2. Vode je ljudi koji ništa nisu osvojili. Da, znam da voliš Štimca i Kovača, vjerojatno i Bilića - ali to nije tip stručnjaka kojima u ruke daješ svetinju. Nego tražiš stoput provjerene, prekaljene trenere. Ako ih nemaš, dovedeš ih izvana.

3. Repka nam je poligon za politička, ideološka i vjerska izdrkavanja.

4. Nemamo prepoznatljivu igru ni početni sastav koji će prosječni petogodišnjak znati napamet i u svako doba istresti iz rukava. Tako je još od Ćire. Sve se svodi na improvizaciju, u oba dijela. I na ono što sam izložio u prvoj točki.

5. Čak i kad briljantno prođemo kvalifikacije, a to se dogodilo dvaput ili triput - raspadnemo se na velikim natjecanjima. Duševno i tjelesno. Nešto tu već poodavno smrdi.

6. Drugi se bave igrom, a nama je podjela premija uvijek glavno pitanje oko kojega se lome koplja. Prolistaj malo stare novine, jamčim ti da se uoči svakog natjecanja potegne ta priča. Primitivni smo do jaja. Ali taj me fenomen vraća na ono što sam već rekao o odnosu reprezentacije i HNS-a u prethodnom postu.

Toliko, zasad. Kasno je. :p
Potpisi su za budale.
miky0
ST Leader

Post 27 Jul 2015, 08:51

Stitch » wrote:Kad prvi put postaviš pitanje, ne moraš ga ponoviti trideset puta. To su, onako, osnove komunikacije. I logike. I zdravog razuma. Pogotovo što ti zaključivanje baš ne ide. :raspa:
Ako nakon argumentacije koju sam prezentirao ti zakljucujes da mi zakljucivanje ne ide, ne vidim perspektivu nasoj buducoj polemici jer si potpuno zastranio neobjektivnoscu. Ima li smisla nastavljat iznosit argumente ako suprotna strana u komunikaciji negira gole cinjenice :misli: ma ipak cu nastaviti, nikad neodustajem, pa necu ni sad ;)
Stitch » wrote:
Ne znam što je tebi tu "lako" jer sam ti na pitanje odgovorio, i to izrijekom "Ponajprije nogometno i sportski, a onda i nacionalno i politički", što je malo šire od rezultata. Koje si ti prvi spomenuo, a ja sam se samo nadovezao pokušavajući te i tu pobiti. No to nije ono što sam tom rečenicom imao na umu. Shvaćaš?
Shvacam ja puno toga, problem je sto ti ne shvacas da ja shvacam kako ja ne postavljam pitanje na ovo tvoje:
a onda i nacionalno i politički
jer se s tim apsolutno slazem. Ono s cim se ne slazem jeste ovo:
Ponajprije nogometno i sportski
i na osnovu te nepromisljene opaske sam ti argumentirao da se mi nikad od nikog nismo ni nogometno a ni sportski osramotili od nikog. Izgubit utakmicu nije problem, ali to nije sramocenje. Jeli to tesko shvatit?
Stitch » wrote:
Ako shvaćaš, onda možemo dalje.
Nije pitanje jeli ja shvacam, nego jeli ti shvacas da si rekao kako smo se mi nogometno i sportski osramotili, a nismo. Shvacas?
Stitch » wrote:
Zašto se sramotimo nogometno i sportski? Tu je gomila toga, ali evo najvažnijeg: 1. repka nam je, među inim, poligon za igrače koje treba prodati. Isto vrijedi i za klubove, ali sad se ne bavimo time.

Ako je to to sramocenje, onda se nismo osramotili nista vise od svih ostalih reprezentacija svijeta, jer je kod svih nastup za reprezentaciju prodajni izlog. I za njemacku pa i za hrvatsku. I to nismo mi izmislili vec nogometna mafija koja od prodaje igraca odlicno zaradjuje po cijelom jebenom svijetu.
Stitch » wrote:
2. Vode je ljudi koji ništa nisu osvojili. Da, znam da voliš Štimca i Kovača, vjerojatno i Bilića - ali to nije tip stručnjaka kojima u ruke daješ svetinju. Nego tražiš stoput provjerene, prekaljene trenere. Ako ih nemaš, dovedeš ih izvana.
Da, u pravu si, cjenim ih nogometno jer su nogometno bili veliki igraci. Inace se ni ja ne slazem da se neiskusnim ljudima da najbitnija nogometna stvar u ruke, no cinjenica jeste da je neiskusan strateg bilic vise napravio od prekaljenih strucnjaka kao sto je npr. baric ;)

Ali da sam se razocarao kako vodi utakmice kovac, jesam. Lose vodi.
Stitch » wrote:
3. Repka nam je poligon za politička, ideološka i vjerska izdrkavanja.
Mogao si shvatit da se s tim u potpunosti slazem ;)
Stitch » wrote:
4. Nemamo prepoznatljivu igru ni početni sastav koji će prosječni petogodišnjak znati napamet i u svako doba istresti iz rukava. Tako je još od Ćire. Sve se svodi na improvizaciju, u oba dijela. I na ono što sam izložio u prvoj točki.
U suvremenom nogometu niti ne postoji prvih 11, vec 22, jer za svaku poziciju moras imat 2 igraca.
Stitch » wrote:
5. Čak i kad briljantno prođemo kvalifikacije, a to se dogodilo dvaput ili triput - raspadnemo se na velikim natjecanjima. Duševno i tjelesno. Nešto tu već poodavno smrdi.
Subjektivna analiza. Nismo se plasirali na samo 2 natjecanja. Jesi ti svjestan da smo mi 7-8 reprezentacija evrope :misli:
Stitch » wrote:
6. Drugi se bave igrom, a nama je podjela premija uvijek glavno pitanje oko kojega se lome koplja. Prolistaj malo stare novine, jamčim ti da se uoči svakog natjecanja potegne ta priča. Primitivni smo do jaja. Ali taj me fenomen vraća na ono što sam već rekao o odnosu reprezentacije i HNS-a u prethodnom postu.
Ovo nije nogometno a ni sportsko pitanje, pa se s tim i slazem. Inace se premije dijele i u svim ostalim reprezentacijama ;)
..a unda
Undaminator

Post 27 Jul 2015, 09:01

miky0 » wrote:
Dobro se osjecam, fala na pitanju. A ti :ne zna:
eto, vidis. drago mi je da se osjecas. ja se osjecam.. a kako drugacije nego a troke. :D
..a unda
Undaminator

Post 27 Jul 2015, 09:16

miky0 » wrote:
Rekao si ovo:

Ponavljam, napisao si:

sto mi je dovoljno za shvatit kako i ti kao i jako puno neralnih navijaca/simpatizera razmislja. Shvati, mi nismo ni njemacka a ni brazil da moramo prolazit skupine. Ako koji prolazak skupine upali -super, a ako ne, dovoljno se i plasirat na prvenstvo, sto gotovo redovito cinimo.

Vrlo sam ljubazan i ne pisem gluposti, pisem cinjenice, i ne podmecujem ti nista. Ponavljam, rekao si:

Pa te opet pitam, gdje, kad i od koga smo se to mi osramotili? Rezultat molim.

Ja sam ti dao argumente da porazi koje smo dozivili i nisu trebali biti porazi, vec su se rezultati mogli okrenit i u nasu korist. Sportski je izgubit, i kad se izgubi, zasto je to sramocenje? Mogu li konacno dobit odgovor, ljubazno molim ;)

Nisam shvatio kako si i sto pozitivno rekao u vec antologijskom citiranju:

;)

Ne vidim smisao ovom pitanju, jer ja tvrdeci da reprezentacija ima vrhunske rezultate s obzirom tko ih vodi ne govorim da ostale sportove treba zanemarit kao sto jesu ;)
:rofl:
Stich wrote: ..idem tamo
Miky0 wrote:iz ovoga se lako da zakljucit da ides amo.
Stich wrote: ..ali idem tamo
Miky0 wrote:sto mi je dovoljno za shvatit da ides amo.
Stich wrote: ..rekao sam da idem tamo
Miky0 wrote:rekao si da ides amo. mos ti govorit sto god oces, ali ides amo.
Stich wrote: ..pa kad idem tamo
Miky0 wrote:ne vidim smisao da ides tamo kad ides amo, a ides zato jer..
prvo.. ides amo
drugo.. ja sam shvatio da ides amo
trece.. a shvatio sam jer sam lako zakljucio da ides amo.

nakon ovih mojih argumenata mogu jedino rec da si zastranio. neobjektivnoscu.
:D
miky0
ST Leader

Post 27 Jul 2015, 09:23

..a unda » wrote: eto, vidis. drago mi je da se osjecas. ja se osjecam.. a kako drugacije nego a troke. :D
Vidim da bi uvodija zvijezde petokrake...hm...slazem se s idejom. Aj je tamo na bilom kutku s fhra prezentiraj, al nemoj im rec da sam ti ja to reka, i mozda te ne baniraju ;)
..a unda
Undaminator

Post 27 Jul 2015, 09:25

miky0 » wrote:
Vidim da bi uvodija zvijezde petokrake...hm...slazem se s idejom. Aj je tamo na bilom kutku s fhra prezentiraj, al nemoj im rec da sam ti ja to reka, i mozda te ne baniraju ;)
..zasto na forum? to se kaze gdje se treba kazat. torcida vec radi na tome.. :kokice:

..ali, pitam se jel ima smisla i svrhe. mozda bolje da sve ostane u domeni legende. gledajuci sto ti pises i jos kad se sjetim da vjerojatno nisi usamljen, odustajem i od zvizde i od sporta i od nogometnog saveza dalmacije.
bolje to ostavit za druga vremena jer bi se sad ukaljalo. :cheer:
miky0
ST Leader

Post 27 Jul 2015, 09:28

..a unda » wrote:...
Ne lupetaj bez argumenta ;)
miky0
ST Leader

Post 27 Jul 2015, 09:29

..a unda » wrote: ..zasto na forum? to se kaze gdje se treba kazat. torcida vec radi na tome.. :kokice:
Kad sam ja to predlagao prije par godina na onom forumu, baniralo me s nogometa za sva vremena ;)
..a unda
Undaminator

Post 27 Jul 2015, 09:32

miky0 » wrote:
Ne lupetaj bez argumenta ;)
..a troke. ;)
..a unda
Undaminator

Post 27 Jul 2015, 09:33

miky0 » wrote:
Kad sam ja to predlagao prije par godina na onom forumu, baniralo me s nogometa za sva vremena ;)
..i dobro su napravili. :D
miky0
ST Leader

Post 27 Jul 2015, 09:36

..a unda » wrote: ..i dobro su napravili. :D
Zna sam ja da si ti prikriveni ustasa. A ko bi drugo i moga glasat za hdzsdp :misli:
..a unda
Undaminator

Post 27 Jul 2015, 09:52

miky0 » wrote:
Zna sam ja da si ti prikriveni ustasa. A ko bi drugo i moga glasat za hdzsdp :misli:
..a troke kerum. :D
ustvari, ti znas, jel se kaze a troke kerum ili kerum a troke? ..a kerum troke? :D
Stitch
Head Honcho
Post 27 Jul 2015, 11:13

miky0 » wrote:
Ako nakon argumentacije koju sam prezentirao ti zakljucujes da mi zakljucivanje ne ide, ne vidim perspektivu nasoj buducoj polemici jer si potpuno zastranio neobjektivnoscu. Ima li smisla nastavljat iznosit argumente ako suprotna strana u komunikaciji negira gole cinjenice :misli: ma ipak cu nastaviti, nikad neodustajem, pa necu ni sad ;)
:facepalm:

Pametnije bi ti bilo da si odustao. Pročitaj pažljivo sve što ti je napisao Unda. Ni Dežulović ne bi to bolje sročio. :D
Potpisi su za budale.
karambol

Post 27 Jul 2015, 12:35

:rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 27 Jul 2015, 13:39

Stitch » wrote:

Pametnije bi ti bilo da si odustao. ..
..ma ne moze on odustat. on ti je ko pitbul. nakon tri vilijemovke.. :D :D

baj d vej, java me tanta, isao sam na ha er vikipediju gledat hrvatsku reprezentaciju. nista tamo meni nije jasno. ispada da je onda mikijeva repka gubila sa 20:0 ..10:0.. 125:0.. ko zna kolko i jel se onda nakon petnajst golova prestajalo brojat..

eto, po ha er vikipediji, nista nije cudno. izgleda da u opisu, definiciji hrvatske reprezentacije stoji od pocetka da sramoti sve sta se ima za osramotit i da iz toga izvlaci neki kontinuitet i profit..

:D
miky0
ST Leader

Post 27 Jul 2015, 14:33

Stitch » wrote:

Pametnije bi ti bilo da si odustao. Pročitaj pažljivo sve što ti je napisao Unda. Ni Dežulović ne bi to bolje sročio. :D
Ja da odustanem od cinjenice u kojoj ti tvrdis da se reprezentacija samo sramoti ovom tvojom recenicom
Ionako se samo
sramotimo.
je za mene neprihvatljiva, jer nisi dao niti jedan jedini argument toj tvojoj tezi, cak stovise si se jos vise zakopao slijedecom bedastacom
Ponajprije nogometno i sportski
na sto te ja upitam dokaze, a ti mi navedes velike neuspjehe jer nismo prosli skupine na zavrsnim turnirima :facepalm: i to su ti sramocenja :facepalm: Jos jednom ti napominjem da gledajuci kako ti gledas, cisto nogometno i sportski su svi onda osramoceni osim francuza, njemaca i spanjolaca, sto je apsurd nad apsurdima :facepalm:

Ja znam da je neugodno priznat kad zaseres, ali priznavanje vlastite pogreske covjeka cini velikim ;) Do danas sam te takvim smatrao, uzivao sam citati tvoje pametne upise, te se nadam da ces slijedecim upisom opravdat moju vjeru u tvoju velicinu. Sretno ;)
  • Information