A od tebe ne očekuje.miky0 » wrote:Pero i unda, njemacka od vas ocekuje da preuzmete odgovornost o izbjegicama
http://www.index.hr/default.aspx?mobile=false
Izvjestavajte nas sto svakodnevno poduzimate

A od tebe ne očekuje.miky0 » wrote:Pero i unda, njemacka od vas ocekuje da preuzmete odgovornost o izbjegicama
ti tvrdis kurac.miky0 » wrote:
Pa to i ja tvrdim. Medju ovima ima nesto i izbjeglica, to su ono nesto mama s dicom, dok su ostali imigranti koji se ne zele borit za bolhe sutra u svojoj domovini, vec zele danas/sutra namecat svoja pravila ponasanja negdje drugo.
dakle, pise. vijesti se na teve citaju. ne znam jesi li iznenadjen, ali citaju se.Zasto mislis da bi to igdi tribalo pisatdovoljno mi je bilo upalit vijesti i cut imigrante koji govore da idu za boljim zivotom u njemacku
a cuj, mozda otkriju viljamovku i sve ono sto se moze postic njome da se neka udobrovolji. mislim, onako na prvu..Nemam pojma u kolikom postotku siluju, ali onako na prvu, mislim da im je svaki sexualni akt silovanje. Ne znam koja bi im dobrovojno dala
pa ne znam.. npr mozda ovim svim sto pises. ne znam ni ja bih li primi koga ili ne bi, bi li uopce mogao primit koga, to nije sad bitno, niti je to neki realni problem.Na koji nacin ja prkosim tebi? Tako sta ja ne bi u svojoj kuci primija nijednog muslica a ti bi? Pa bi mi taj muslic susija robu tako da bi zaveza konop s tvoje kvake stana za moju kvaku u portunu
prvo, od kad si ti postao ljubitelj i zastitnik evrope? ..te tvorevine kojoj je prihrlio sdphdz?Pa ti ionako nemas nista protiv takvih ka sta sam ja, dapace, cak i tvrdis da su dobrodosli u evropu
ne citam vise index, pa ne znam sto oni tamo trljaju.miky0 » wrote:Pero i unda, njemacka od vas ocekuje da preuzmete odgovornost o izbjegicama
Kurac mi je tvrd i prav, sto te muci..a unda » wrote: ti tvrdis kurac.
Super. Neka bjeze u ameriku, francusku, englesku i njemacku, a nas nek lipo ostave n miru..a unda » wrote: ljudi bjeze od nevolja, sranja, rata, kaosa.. imaju mogucnost ili ostat i nastradat od strane nekih opcija, frakcija i to u podrucjima gdje vjerojatno ne postoji ni elementarne infrastrukture, koja je unistena, kuce, domovi, tvornice, trgovine ili riskirat i otic negdje gdje pretpostavljaju da su im vece sanse za prezivjet, izvuc se iz nereda, kaosa i onda su to za tebe imigranti kojima je jedini cilj mikiju namecat svoja pravila kojima ce miki izgubit svoju vrlo ljubljenu domovinu jer ce narast konkurencija, pa nece samo miki nastojat izbjegavat placat porez i tako se namecat svojoj vrlo ljubljenoj domovini, nego ce to sad radit i imigranti, nu im mtejebem..![]()
Njih 10 nece nista, al ako dodje njih 10 iljada ili cak 100 iljada, mislis da stvarno nece zahtjevat manjinska prava, a za koje desetljece i vecinska kad nas prirastu..a unda » wrote: od tri miljuna izbjeglica koji navodno cekaju na iracko-turskoj granici, ako ih deset dodje u split tebi nesto namecat, to nisu ni izbjeglice ni imigranti, to su ludjaci ako zele zivjet u splitu.
mislim, sta bi to ..oni, koji li su, izbjeglice, imigranti, tebi trebali namecat? i kako? i gdje? i kad? koja su to pravila ponasanja drugacija od od onih koji oni imaju?![]()
Nista ja nisam zakljucija. Sve se vec dogodilo, a sada se film samo vrti. Zpamti, ja sam uvijek u pravu, ali bas uvijek..a unda » wrote: dakle, pise. vijesti se na teve citaju. ne znam jesi li iznenadjen, ali citaju se.
sad, samo me zanima, jel na tim vjestima bilo receno/procitano da su to imigranti ili sta? koje su to, cije su to uopce bile vijesti, nije valjda ona mreza tv? ..rtl?
to si ti sam zakljucio jer si eto, imao srece vidjet, cut bas te vijesti, a ne neke druge gdje ljudi govore da su otisli jer ako ostanu jedino mogu izabrat neku od strana, uzet pusku i ubijat.
Nisam ja zastitnik evrope, ali hrvatske jesam..a unda » wrote: prvo, od kad si ti postao ljubitelj i zastitnik evrote tvorevine kojoj je prihrlio sdphdz?
Ima velike razlike. Ja dosad nikom nisam odrubija glavu, ali ocu ako nekom mom taj odrubi glavu i ciloj njegovoj familiji..a unda » wrote: drugo, eto, drago mi je da si uocio da nema bas neke bitne razlike izmedju tebe i ovih sta odrublju glave, ista ili slicna kultura.
trece, ne mislim da su takvi dobrodosli bilo gdje, narocito tamo gdje vlada ili bi trebao vladat neki razum.
cetvrto, naravno da imam svasta protiv takvih. i treba imat kad ti neko to oce namecat.
Zasto se ne cudim boldanoj recenici..a unda » wrote: ne citam vise index, pa ne znam sto oni tamo trljaju.
ali po ovom sto si kvotao, ne znam kako ti to rec, ali vjeruj mi, njemacka to ocekuje od tebe, ti ces to platit, ne ja. nema nista dzabe u njemaca.
Zasto se ne cudim boldanoj recenici..a unda » wrote: ne citam vise index, pa ne znam sto oni tamo trljaju.
ali po ovom sto si kvotao, ne znam kako ti to rec, ali vjeruj mi, njemacka to ocekuje od tebe, ti ces to platit, ne ja. nema nista dzabe u njemaca.
pa eto, sve ok, ti tvrdis kurac, to je cak i tebi jasno i kad ti nije jasno. mislim, sta mos drugo nego tvrdit kurac, sta?miky0 » wrote: Kurac mi je tvrd i prav, sto te muci
bjeze gdje misle bjezat. oces im ti rec kako bjezat i di? pa ko nas dira? ne znam gdje tebe oni diraju i kolko njih, ali mene ostavljaju na miru, ja s njima nemam nekih problema, ali ocito imam problema s domacim kulturobanima koji oce namecat.. ne znam sto, ali bitno je da oni tvrde kurac.Super. Neka bjeze u ameriku, francusku, englesku i njemacku, a nas nek lipo ostave n miru
pa di ti je tih deset, sto iljada? di ih ti vidis? na znjanu, di? na pjaci? na pjaci vidim samo okupaciju idiot turista i idiot turisticke te ponude radi koje se vec iselila skoro kompletna dioklecijanova palaca, a za deset godine nece uopce netko stanovat u gradskoj jezgri. ne moze niko nama nista namecat tako jebeno, opako i svjesno, kolko mi sami sebi mozemo namecat.Njih 10 nece nista, al ako dodje njih 10 iljada ili cak 100 iljada, mislis da stvarno nece zahtjevat manjinska prava, a za koje desetljece i vecinska kad nas prirastu
a neko je zakljucio, ko je zakljucio? ti, bujanac, ko? pa ja znam da si ti u pravu, nazalost, takvi poput tebe i jesu uvijek i jedino u pravu, a sta ces ti s tim da si u pravu, sta ti mislis tim postic i zasto i kako, nema pojma. samo ti budi u pravu i tvrdi kurac.Nista ja nisam zakljucija. Sve se vec dogodilo, a sada se film samo vrti. Zpamti, ja sam uvijek u pravu, ali bas uvijek
aj bolan, nemoj je vise stitit, tako ces joj najvise pomoc. hvala, nemoj vise pomagat.Nisam ja zastitnik evrope, ali hrvatske jesam
pa ti si rekao da nema razlike, da si ti i oni za mene isti. e, pa i jeste, s mozda tom razlikom sto ti neki to vlastorucno rade, ati bi rado platio da to neko drugi napravi umjesto tebe, ali da napravi tu kulturolsku jednakost ili slicnost.Ima velike razlike. Ja dosad nikom nisam odrubija glavu, ali ocu ako nekom mom taj odrubi glavu i ciloj njegovoj familiji
..aj jos jedan put postaj isto, pa ce izgledat da se jos manje cudis.
puno prije tih deset godina.miky0 » wrote:
Kurac mi je tvrd i prav, sto te muci
Super. Neka bjeze u ameriku, francusku, englesku i njemacku, a nas nek lipo ostave n miru
Njih 10 nece nista, al ako dodje njih 10 iljada ili cak 100 iljada, mislis da stvarno nece zahtjevat manjinska prava, a za koje desetljece i vecinska kad nas prirastu
Nista ja nisam zakljucija. Sve se vec dogodilo, a sada se film samo vrti. Zpamti, ja sam uvijek u pravu, ali bas uvijek
Nisam ja zastitnik evrope, ali hrvatske jesam
Ima velike razlike. Ja dosad nikom nisam odrubija glavu, ali ocu ako nekom mom taj odrubi glavu i ciloj njegovoj familiji
..ja mislim, da mikiju neko u splitu odrubi glavu sabljom damaskijkom, mislim da bi on nakon toga njih stotini odrubio glave usred islamske drzave.Nenia Salonitana » wrote:teoretski da se to dogodi, da nekome mikijevom netko iz čista mira odrubi glavu a on se osveti na isti način, to nije ni približno isto.![]()
miky, ako ćeš se ikada osvećivati nekome bolje je da mu oduzmeš ono najmilije a njega poštediš.
osim kad je u pitanju sajko, onda je ok ukloniti štetočinu.
..nenija, aj priznaj da te ova tema zanima samo zato da mos gledat kako miki tvrdi kurac.Nenia Salonitana » wrote:
puno prije tih deset godina.
čim počnu natucat dovoljno jezika da daju neku izjavu za novine kako su građani 2. reda i kako ih se diskriminira zbog boje kože.
..a unda » wrote: ..nenija, aj priznaj da te ova tema zanima samo zato da mos gledat kako miki tvrdi kurac.![]()
![]()
samo se ti smij. jedan ovako srčan vojnik vrijedi kao 10 prosječnih...a unda » wrote: ..nenija, aj priznaj da te ova tema zanima samo zato da mos gledat kako miki tvrdi kurac.![]()
![]()
MmeTipfeler » wrote:Ne znam bih li se smijala ili plakala nad svom ovom vikom i cikom u vezi s imigrantima, posebno u vezi s ovih 50-ero što su umrli u kamionu na kojem piše kako je kokoš ukusna jer je dobro utovljena. Ili takvo nešto, ako sam shvatila što piše na češkom.
Svakodnevno, ali svakodnevno na tisuće se ljudi pokušava dokopati Zapada. Švercanje imigranata odavno je dobro uhodan posao. Ljudi umiru zbog manjka zraka u dvostrukom dnu kamiona, zbog navale vode u potpalublje, zbog...
Ne da mi se tražiti, ali relativno nedavno pisalo se o libijskom brodu s kojeg je ne znam više koliko imigranata pokušalo plivajući stići do talijanske obale. Pa ih se ne znam više koliko utopilo.
To je svakodnevna pojava. Svakodnevna. A sad se svi prave pametni. Sućutni. Otkirvaju toplu vodu.
Kao, nikad nije bilo ovakvog vala izbjeglica. Ma jel? Sigurni ste? Možda ste samo priču potrpali pod tephić.
Bljak.(
Ne pricam pizdarije, malo prije su me zvali da upitaju koliko si ih primija
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest