..sta koliko sam ih primija, cega? jes ti pri sebi? ko te zvao? von gemist?

Sta si se usra? Znaju oni da si balkanac i da tvoja ric ni kurca nista ne znaci. Al sve jedno ces morat iselit macke a uselit imigrante. Izgleda da su alergicni na macke..a unda » wrote: ..sta koliko sam ih primija, cega? jes ti pri sebi? ko te zvao? von gemist?
PREDSJEDNIK kaže:
Treba svim tim imigrantima podijeliti oružje od djece do staraca pa da krenu na Europu kao Avari, Tatari, Vandali, Huni i dr. kao u dobra stara vremena jer je ionako i Europa već sad prenapućena svojim narodima, a sad još samo trebaju imigranti ovako pacifistički ući i početi se množiti i nastanjivati Europu. Jedino ako će uskoro ponovno proraditi kampovi poput Jasenovca, Dachau, Auschwitz i dr. onda svo to useljavanje i okupljanje ljudi ima smisla.
Ovakvo današnje lokalno ratovanje što se danas vodi je totalni apsurd i uopće nema više nikakvog smisla, samo se stvara materijalna šteta, a civili pobjegnu na mirniji drugi kraj planeta gdje se dalje razmnožavaju, a u ratnoj zoni možda strada svega par stotina do najviše par tisuća vojnika, a problem ljudi se preseli u već i ovako problematičnu prenapučenu Europu ili Ameriku.
Ti ljudi moraju riješiti svoju egzistenciju u svojem kulturološkom okruženju, a ne u Europi pa bilo to na militarni način, a ne na ovakav podmukli imigrantski pacifizam. Ako imaju novaca za put i švercere, onda imaju i za oružje, a ovo migriranje je sve linija manjeg otpora.
Za početak neka napadaju Američke, Britanske, Francuske ambasade, pa možda dođe do mira.
Neka vam je sa mirom.
Ne znam, vrijeme ce presuditZekoslawa » wrote:Miky, jes ti glup, zločest il oboje?
Nepostojeći u potpisu ima tvrdnju svakog "domoljuba" koji ne poznaje pravopis hrvatskoga jezika odbijam shvatiti zaozbiljno.Pero » wrote:Čim netko piše
...genitalno sakačenje nešto s čime velika večina nema problem...
UNQUOTE
nisam nešto oduševljen podržavati njegove stavove.
I mene isto vata tuganina williams » wrote:Vata me tuga dok gledam oholu Europu kako smišlja sve moguće izgovore da ne prihvati te ljude.
Nije egipat primija nase ljudove u svoje dvoriste, vec su nas englezi tamo opremili i ogradili zicom da iz logora ne mozes izac. Pitaj mi didu, bio je u El Shatu 2 godinenina williams » wrote: Još bi iskoristla samo jednu priliku za zajebavat od muslimana uplašene duše (apropo ovih što se čude što oni iz Azije/Afrike baš u Europu hoće) i spomenula b kako mislim da bi mi trebali primit minimalno 40 000ljudi jer bar tolko je ljudova iz katoličke europske Hrvatske primijo (samo) muslimanski afrički Egipat u Drugom svjeckom.
![]()
Zekoslawa » wrote:I usput napomeni da ote naše izbjeglice isto nisu bile baš nešto pristojne tamo di su boravile. Ne samo ove šta su išle u Egipte, nego i ove naše lokalne iz ovih recentnih ratova kojih se i ja mlađahna sjećam. I to ne mislim na ove iz božemiprosti Bosne, nego na našu čeljad ono vukovarsku i tako to. Koliko ih se ja sjećam, a sjećam ponešto, ti hoteli u koje su bili smješteni uglavnom su nakon njih bili neupotrebljivi i besprizorni. Znači, ima bit da to ipak nije do odgoja i kulture, nego eto tako, oće valjda ljudi to tako kad im kvaliteta života nije bogzna kakva.
Ovo je dobro
A pogotovo boldani dioTi ljudi moraju riješiti svoju egzistenciju u svojem
kulturološkom okruženju, a ne u Europi pa bilo to na
militarni način, a ne na ovakav podmukli imigrantski
pacifizam. Ako imaju novaca za put i švercere, onda imaju
i za oružje, a ovo migriranje je sve linija manjeg otpora.
Za početak neka napadaju Američke, Britanske, Francuske
ambasade, pa možda dođe do mira.
Neka vam je sa mirom.
Znači, ako nam Englezi dopreme te ljude, ti ćeš pristat na to da im osiguramo privremeni smještaj? Il Nijemci, mi smo više voljni bit njiov protektorat.miky0 » wrote:
Nije egipat primija nase ljudove u svoje dvoriste, vec su nas englezi tamo opremili i ogradili zicom da iz logora ne mozes izac. Pitaj mi didu, bio je u El Shatu 2 godineSteta sta ga ne mozes pitat jer vise nije medju zive
I btw, tamo je bilo 40 iljada staraca, zena i djece, a ne 30 iljada boraca, jerbo su bili u partizanima
U logorima ih prihvatit da, i zadrzat najkrace moguce, a onda ih poslat onima koji su ih natrali na zbjeg. englezima, francuzima i amerikancima.nina williams » wrote:
Znači, ako nam Englezi dopreme te ljude, ti ćeš pristat na to da im osiguramo privremeni smještaj? Il Nijemci, mi smo više voljni bit njiov protektorat.![]()
.
.
.
Inače, nebitna je ta opaska pred katastrofom koja se događa iz dana u dan. Ti bi pričo i tražijo izgovore, a oni, parsto kilometara od nas, umiru pokušavajući pobjeć...od drugog načina umiranja.
Ne znam jel doprlo do svijesti, pa ću probat još jednom-umiru.
ko je baca bombe? a jel hrvatska barem oruzje tamo prodavala?miky0 » wrote:[quote="[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=310938#p310938]nina williams
I mene isto vata tugaMogli su bacat bombe, a sad izbjegle ne zele u svoje dvoriste. Uzas od ovakve evrope. IV rajh
![]()
..znaci, dida ti je 1944 bio il dite il starac il.. zena.I btw, tamo je bilo 40 iljada staraca, zena i djece, a ne 30 iljada boraca, jerbo su bili u partizanima
Zelim rec kako je kurvanska americka politika odlucila jednim udarcem udesit dvi muve. Arapskim proljecem ce sjebat i evropu. I da za njih imigranti ne znace apsolutno nista.
Tvoji su prodavali oruzje. Pa tvoji vladaju..a unda » wrote: ko je baca bombe? a jel hrvatska barem oruzje tamo prodavala?![]()
Dida mi je bija 16godisnje dijete kojeg je stariji brat posla ca, dok se on prikljucija partizanima i casno sudjelovao u raznim bitkama, a najsjajnija mu je bila na neretvi. Po njemu je napravljena i uloga za istoimeni film..a unda » wrote: ..znaci, dida ti je 1944 bio il dite il starac il.. zena.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest