ne treba ti tu horoskop. ti nisi slobodan. kad se razvedes, onda ti nju naganjaj..miky0 » wrote:
A sta mislis da ti meni napravis horoskop, pa da ti ta dva nasa horoskopa nekako ukomponiras, i da ex konacno dobije sta zeli
..zaboravljeni govor zvijezda - kljuc, kod & trla brla
-
visekratni klon
..a unda » wrote: ne treba ti tu horoskop. ti nisi slobodan. kad se razvedes, onda ti nju naganjaj..
baš ćeš ga obeshrabrit...a unda » wrote: ne treba ti tu horoskop. ti nisi slobodan. kad se razvedes, onda ti nju naganjaj..
Pa pogodiš mi horoskopski znak i gataš...a unda » wrote: .a ti stavi, tek onda nes nistga dobit..
a na osnovu cega cu ti radit horoskop? ce da ti gatam iz gu tehnicki pitanje, prijedlog i uputa?
- Nenia Salonitana
unda, mislim da je preče da meni pogledaš za seks a ne ovim/a što su se već najebavale/i za 3 života. 
kartu moju imaš.
kartu moju imaš.
Pa prvo tribam naganjat da se razvedem. Ne mogu se razvest pa naganjat, onda nena razloga za razvodom..a unda » wrote: ne treba ti tu horoskop. ti nisi slobodan. kad se razvedes, onda ti nju naganjaj..
ok, nema problema. stavovi se mijenjaju..ja se sasvim slazem da je bolje bi s nikim, neko sa svakim.. ne mora uopce to bit lose, dapace.
ali..po tvom horoskopu imas jedan tranzit koji ovisi o drugom tranzitu koji ovisi o trecem tranzitu koji zajedno s lilithom, erosom, ceresom i jos nekom planeticom radi konjukciju i ako se ta mehanika poslozi, vrijeme imas, koordinate imas., precizno samo tako.. sta ces ti s tim i oces li, sta ja tu mogu? ..aj sta?
-
visekratni klon
Ovaj stav inače jako poštujem.miky0 » wrote:
Pa prvo tribam naganjat da se razvedem. Ne mogu se razvest pa naganjat, onda nena razloga za razvodom
-
visekratni klon
Nadam se da ta tri planeta ne znače trokut jer onda radije idem u časne...a unda » wrote: ok, nema problema. stavovi se mijenjaju..ja se sasvim slazem d a je bolje bi s nikim, neko sa svakim..ne mora uopce to bit lose, dapace.
ali..po tvom horoskopu imas jedan tranzit koji ovisi o drugom tranzitu koji ovisi o trecem tranzitu koji zajedno s lilithom, erosom, ceresom i jos nekom planeticom i ako se ta mehanika poslozi, vrijeme imas, koordinate imas., precizno samo tako.. sta ces ti s tim i oces li, sta ja tu mogu? ..aj sta?
Naravno, slaba vajda i ako je slobodan ako ima gafova ko u priči.
No dobor, valjda te zvijezde znaju šta rade. Mislim, one misle da će to bit ok lik za mene, jel?
pa kako cu ti pogodit? odakle? evo, riba nisi.
-
visekratni klon
Ja našla...a unda » wrote: pa kako cu ti pogodit? odakle? evo, riba nisi.
Zapravo, ima smisla, ima. Al malo tih znakova poznajem.
to nisu planeti. to su planetoidi ili asteroidi. ma ne zelim se uopce vise raspravljat. ovo sto sam ti rekao ravno je onom da sam ti rekao brojeve lota koji ce bit izvuceni, tu i tu, tad i tad. a ti sad eto, nemoj ih uplatit, masala..visekratni klon » wrote:
Nadam se da ta tri planeta ne znače trokut jer onda radije idem u časne.![]()
Naravno, slaba vajda i ako je slobodan ako ima gafova ko u priči.![]()
No dobor, valjda te zvijezde znaju šta rade. Mislim, one misle da će to bit ok lik za mene, jel?![]()
-
visekratni klon
Znači, ja sad moram izračunat, tj. ne sad nego onda, točan trenutak i koga vidim to je taj, šta?..a unda » wrote: to nisu planeti. to su planetoidi ili asteroidi. mane zelim se uopce vise raspravljat. ovo sto sam ti rekao ravno je onom da sam ti rekao brojeve lota koji ce bit izvuceni, tu i tu, tad i tad. a ti sed eto, nemoj ih uplatit, masala..
- Nenia Salonitana
Nenia Salonitana » wrote:unda, mislim da je preče da meni pogledaš za seks a ne ovim/a što su se već najebavale/i za 3 života.
kartu moju imaš.
.. ono, za popizdit. ma za popizdit. sta os..os da te pitam jel znas racunat? ..jel to os da te pitam ?visekratni klon » wrote:
Znači, ja sad moram izračunat, tj. ne sad nego onda, točan trenutak i koga vidim to je taj, šta?![]()
ne znamja sta ces ti racunat. imas vise pristupa, mene ne pitaj vise nista u vezi toga. na tvom mjestu ja bih poceo racunat od trenutka kad ti kaze sef komisije..cestatitam, sad ste bla, bla..
-
visekratni klon
Ček sori, od trenutka obrane rada ili promocije?..a unda » wrote: .. ono, za popizdit. ma za popizdit. sta so..os da te pitam jel znas racunat? ..jel to os da te pitam ?![]()
ne znamja sta ces ti racunat. imas vise pristupa, mene ne pitaj vise nista u vezi toga. na tvom mjestu ja bih poceo racunat od trenutka kad ti kaze sef komisije..cestatitam, sad ste bla, bla..
Sori, neću više.
A zamisli, razvedem se, a ti me odjebes. Ista cu onda ja
.. ne znam. probaj jedno i drugo, sta ja znam.. nista ne znam. ja lazem..eto ..ja lazem, jelda, eto..
-
visekratni klon
Srdce mi se para za te i sve takve.
Dobro, dobro, šta se odma ljutiš...a unda wrote: .. ne znam. probaj jedno i drugo, sta ja znam.. nista ne znam. ja lazem..eto ..ja lazem, jelda, eto..
ma ne ljutim se uopce. ja sam svoje obavio. duzna mi nisi nista. stas ti s tim, ne znam.. mos i prodat nekom sto se mene tice
-
- Information
-