Horoskop, gatanje i slične stvari

Znanost kakvu u potaji priželjkujete
Marsovac7
Svemirka
Has thanked: 9 times
Been thanked: 43 times
Post 13 Aug 2020, 22:38

scarletlemur wrote:Jel se i mi ostali moramo skinut kako bi skrenuli pažnju na sebe iliti se? Možda reagiraš na verbalne podražaje omotane u - lijepo molim- celofan? Ako ne, onda nam preostaje još jedino ono spomenuto povlačanje za rukav khh
Sad kad je krenulo, nadam se da ces i ti skoro doci na red i bez skidanja. A ima nas jos koji cekamo.

Wow, postala sam moderatorica. :)
scarletlemur
atomski zdesna!
Been thanked: 23 times

Post 13 Aug 2020, 22:44

Uf, već sam se prepala da ću morat posegnut za adutima :cice: ....iz rukava, rekoh li? Image

Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk

Marsovac7
Svemirka
Has thanked: 9 times
Been thanked: 43 times
Post 13 Aug 2020, 22:46

Ti bar imas adute.
Wow, postala sam moderatorica. :)
Tikamoon
Neš jebat!
Been thanked: 16 times

Post 13 Aug 2020, 23:11

Samo ću reći da djaba skidanje, svejedno sam čekala :raspa:

I znam da me ne gotiviš, ali komentar ti je stvarno suvišan.

Dok čekamo Stiča da isčita ostale, možemo se baviti astrologijom npr :)

Koliko sam skužila danas je krenuo Mars kvadrat Pluton. I moram priznati da ga baš osjećam, sve bi nešto rušila i mijenjala, strpljenje nisko. Pušem, pušem, i samu sebe spuštam na tlo da ne kažem/napravim neku glupost.
Um postaje monstrum kad je tvoj vladar, a anđeo kada je tvoj sluga.
scarletlemur
atomski zdesna!

Post 13 Aug 2020, 23:57

Tika, jel se ti ikad zabavljaš? Probaj, malo zajebancije nikom nije naštetilo.

'Gotivim' - unutar forum-okvira samo one koji zasluže moje poštovanje, a tebe slabo primjećujem jer teme koje ja posjećujem očito se ne preklapaju s tvojim interesnim udruženjima (izuzetak su ona neka specijalistička savjetovanja za koja nemaš kompetencije)

Što se kvadrata tiče, ne osjećam neku posebnu napetost/razdražljivost, a ne razumijem se u astrologiju uopće da bih 'ladno mogla pretpostavit kako određeni mars-aspekt utječe na moj živac-pluton :ne zna:

Wikiceha
Gremlin
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Post 14 Aug 2020, 01:26

Za aspekte, u prosincu izlazi Saturn iz Jarca, a Pluton je tu još do 2024.
Uskoro bi trebao i Jupiter.
Tako da, svjetla budućnost nas čeka :D

Nažicala me Napy za ova dva, pa sam zato pogledao :D
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 626 times
Been thanked: 984 times
Post 14 Aug 2020, 02:50

scarletlemur wrote:
13 Aug 2020, 22:29
Jel se i mi ostali moramo skinut kako bi skrenuli pažnju na sebe iliti se? Možda reagiraš na verbalne podražaje omotane u - lijepo molim- celofan? Ako ne, onda nam preostaje još jedino ono spomenuto povlačanje za rukav khh
Samo budi tu. To je uglavnom dovoljno. Budući da trebam povratnu informaciju, besmisleno je pisati (o) ljudima kojih nema. Kad se pojave, obradit ću ih.

Što se Tikamoon tiče, pitala me za tranzite. Ovo je nešto otprije, priprema za nastavak. I dalje idem po redu, i dalje rješavam natalne karte. One me primarno zanimaju.
Potpisi su za budale.
Stitch
Head Honcho
Post 14 Aug 2020, 02:53

Wikiceha wrote:
14 Aug 2020, 01:26
Nažicala me Napy za ova dva, pa sam zato pogledao :D
Pogledaj i zašto se ljudi prepiru bez potrebe. Nagađam da je s Merkurom povezano. :D
Potpisi su za budale.
Wikiceha
Gremlin

Post 14 Aug 2020, 09:38

Nije merkur, on bi trebao biti normalan

https://www.google.com/amp/s/www.almana ... ates%3famp

Možda zato što je u konjunkciji sa Suncem, pa je izgorio.
To su slučajevi kad ego nadvlada komunikaciju, ali se obično više tumače natalno nego tranzicionalno;
https://en.verdauung-info.com/4328208-b ... de-mercury

Al je zbilja neka južina sad.
Rekao bih da su još ove Pluton-Saturn konjunkcija katastrofe u igri, da to lagano traje do prosinca...
Tikamoon
Neš jebat!

Post 14 Aug 2020, 10:12

Neki vrag je sigurno, kao što ste i sami primijetili, problemi su u komunikaciji i južina je svako malo.
Wikiceha
Gremlin

Post 14 Aug 2020, 10:34

Vidio sam jučer.
Ok, za par ljudi mi je jasno tko su i što su.
Satori me iznenadila.

Jošku je neke stvari teško i objasniti, možda si je složio odmor od foruma...
Suzi zvuči ok.
scarletlemur
atomski zdesna!

Post 14 Aug 2020, 12:36

Stič, pa tu sam, motam se ovuda stalno.

Wiki, mislim da nije korektno da sukobe s osobama s drugog foruma komentiraš ovdje - bez obzira na južinu i horoskop.

Nego, rješavala sam tamo neki test osobnosti za koji nijesam sigurna da me najbolje opisuje - ispala sam ESTP-T (poduzetnik), a nekako sam podijeljena između toga i ENTP-T(diskutant).
E sad, da ne napominjem isponova kako veze sa horoskopima neimam, pribjegavam stereotipu. Naime, rakove se- kako čujem- uvijek identificira s nekim nježnim, preemotivno bespomoćnim razdražljivim kmečavcima, društveno nesigurnim čangrizavcima itd....
Što god sam ikada čula o rakovima ticalo se uglavnom njihovih - navedenih već- slabosti; po čemu zaključih da pripadam u brižno osjetljive introverte, u one rijetke - 'uvijek tu' - pomagače i tješače. Sramežljivce kojima je potrebno da budu prihvaćeni, nježne dušice, beskompromisne idealiste kad ljubav je u pitanju....

I sad si baš mislim, kako se oni moji osobnosti rezultati poklapaju sa svime pobrojanim. Sa'ću vam reć - nikako!

Kako objasniti tu nesukladnost? Aspektima? Tranzitima?

Mislim....onda imam neke jebačke trokute, kvadrate i ostale prateće geometrijske likove koji (pozitivno :)) utječu mi na osobnost

Stitch
Head Honcho
Post 14 Aug 2020, 13:44

Podznak ti je u Ovnu, to je ključno. Tvrdoglava si, aktivna, istraživački orijentirana, sklona izazovima. A i planeti su tako posloženi; Mjesec ti je u Vagi, a Merkur, Venera i Saturn u Lavu. Zrak i triput vatra. Emotivna uravnoteženost, rafiniranost, društvenost plus dramatičnost, katkad teatralnost.

Prije bih rekao da često mijenjaš raspoloženja nego da si melankolična. :D
Potpisi su za budale.
Tikamoon
Neš jebat!

Post 14 Aug 2020, 14:08

Stitch wrote:
14 Aug 2020, 13:44
Podznak ti je u Ovnu, to je ključno. Tvrdoglava si, aktivna, istraživački orijentirana, sklona izazovima. A i planeti su tako posloženi; Mjesec ti je u Vagi, a Merkur, Venera i Saturn u Lavu. Zrak i triput vatra. Emotivna uravnoteženost, rafiniranost, društvenost plus dramatičnost, katkad teatralnost.

Prije bih rekao da često mijenjaš raspoloženja nego da si melankolična. :D
Baš sam si mislila da je onda posrijedi tako nešto :) Voda znači samo u Suncu od ovih glavnih planeta, to je ništa, skoro pa se i izgubi.

U narodu rečeno: "ne bi nikada rekli da si rak, totalno si netipičan primjerak svog znaka" :D
Stitch
Head Honcho
Post 14 Aug 2020, 14:47

Podznak u Ovnu dobar je za posao. Daje poduzetnički duh, snažnu želju za kontrolom, ambicioznost i hrabrost. S druge strane, osoba treba svladati nagle reakcije, djelovanje bez razmišljanja te brzopletost. Vatra je dobar sluga, a loš gospodar. Super je kad je riječ o akciji, no u poslu treba i takta, strpljenja, diplomacije... Mjesec u Vagi mogao bi izbalansirati tu prirodnu agresivnost, ali ne posve. Ništa bez samodiscipline. :D
Potpisi su za budale.
scarletlemur
atomski zdesna!

Post 14 Aug 2020, 15:03

Stitch wrote:Prije bih rekao da često mijenjaš raspoloženja nego da si melankolična. :D
Jašta da mijenjam!!!! ipak sam ja temperamentna Dalmatinka.

Hvala i Tiki na 'ne-tipičnom' osvrtu.
Točno se tako osjećam - zgrožena nad onim kakva BiH trebala biti i zadovoljno luckastog osmijeha što sam ispala 'naopako'

Wikiceha
Gremlin

Post 19 Aug 2020, 08:43

scarletlemur wrote:
14 Aug 2020, 12:36
Stič, pa tu sam, motam se ovuda stalno.

Wiki, mislim da nije korektno da sukobe s osobama s drugog foruma komentiraš ovdje - bez obzira na južinu i horoskop.

Ne brinem se, u tvom horoskopu je da misliš naopačke i da se petljaš u razgovore koji te se ne tiču :D

Ovo ti nije prvi put da to radiš.
scarletlemur
atomski zdesna!

Post 19 Aug 2020, 10:44

Možeš li te svoje tvrdnje potkrijepiti nekim planet-dokazom? :misli:

Ne volim tračeve, smatram ih nezrelim i neproduktivnim, a ako i imam problem s nekim...tad kritiku u lice, a ne iza leđa, iznosim.
Primjerice, ti si se apsolutno mogao 'obraniti' od svega što mislim o tebi, ali nisam baš sigurna da sam ja imala, makar i potencijalnu mogućnost, da neko 'žuljanje' s tobom raspravim. Što je čudno zapravo, jer si škorpion a ja škorpije volim, pače, odlično se slažem s njima - i da konačno budemo ontopic.
Doduše, škorpione - na kakve sam navikla- krasi direktnost, otvorenost i 'na mjestu' - kritika, što mi savršeno odgovara, jer prezirem bilo kakvo 'u rukavicama' - uvijanje, hinjenu finoću i lažni obzir a zlonamjerne iza leđa-glasine;
po čemu ti si, da se tvojom specifikacijom standarda poslužim, još naOpakiji od mene.
I znaš šta? - moj Svemir intanktan ostaje. Za razliku od uvrijeđenog tebe koji kritiku nadasve teško podnosi, sve ono što bi - u uzvratnom susretu- ja od tebe mogla čuti, osobna percepcija nalaže mi - razmotrila bih....iiiii vjerojatno odbacila(zbog tvog upitnog kredibiliteta), inače, imam neko 'prokletstvo' da na objektivnu kritiku reagiram poboljšanjem vladanja, a ne durenjem i tračerajem - ponašanje kakvo je donekle razumljivo kod emocionalno nezrelih žena, ali kod muškaraca, wiki, nedopustiva je slabost, imho.

Wikiceha
Gremlin

Post 20 Aug 2020, 02:47

Rijetko koji znak ima po defaultu guranje nosa tamo gdje mu nije mjesto i iskazivanje mišljenja gdje ga nitko ne pita.

Ja sam škorpija, sudim po djelima, ne po riječima.
Meni možda treba vremena da nekog pošaljem u rodno mjesto, ali kad to napravim ta osoba se od tamo rijetko vraća.
I mislim da sam poprilično jasan što o kome mislim, bez obzira koliko očekujem od sugovornika da upotrebljavaju svoj mozak prilikom razgovora.

Zamjeniti iskazivanje osobnih impresija s tračerajem je obično karakteristika žešćeg troleraja.
No to je sve dio onog što si nazvala vlastitim upitnim kredibilitetom.
Ni prvoj ni zadnjoj gluposti koju si izvalila, a čija je jedina karakteristika tvoje mišljenje za koje te nitko nije pitao, niti ikog zanima.

S čime se krug zatvara i svaka daljnja diskusija postaje suvišnom.
Stitch
Head Honcho
Post 20 Aug 2020, 17:34

Šestoga rujna Venera ulazi u znak Lava. Nekome bi zabavno moglo biti. ;)

Scarlet, ti si uparena? Ili sretno sama? :cerek:
Potpisi su za budale.
Tikamoon
Neš jebat!

Post 20 Aug 2020, 17:49

Stitch wrote:
20 Aug 2020, 17:34
Šestoga rujna Venera ulazi u znak Lava. Nekome bi zabavno moglo biti. ;)

Što nam daje Venera u Lavu? :kokice:
Stitch
Head Honcho
Post 20 Aug 2020, 17:57

Nama ništa, ali Scarlet bi mogla osjetiti određenu prpošnost. Venera u Lavu romantična je, hedonistički orijentirana. Voli životne užitke. Trebalo bi joj to biti pozitivno razdoblje, s ponekom avanturom na vidiku. :)
Potpisi su za budale.
scarletlemur
atomski zdesna!

Post 20 Aug 2020, 18:41

Stitch wrote:Šestoga rujna Venera ulazi u znak Lava. Nekome bi zabavno moglo biti. ;)

Hm, ovo moje je - kako da kažem- komplikovano. Mislim, meni je super; drugima je neshvatljivo - bivanje u sretnoj vezi s bivšim mužem :bliss:

Što s venerom? Još u lavu, pride. Da avantura pfffff. Sve sam ja to već prošla i došla do određenih...bitnih životnih spoznaja

Stitch
Head Honcho
Post 20 Aug 2020, 18:42

Piše ti gore, možda zbariš nešto mlađe. A možda i potpališ nešto starije. :D
Potpisi su za budale.
scarletlemur
atomski zdesna!

Post 20 Aug 2020, 20:23

Meh :raspa:

Avantura je (svjesna) odluka za kakvu volje, energije nit, neimam.

Čak štaviše, da mi se zvijezde pijezde bašbaš tako poslože pa da i krene mi se uvaljivat netko, realizacija bi zaštekala iz bar 3 razloga koliko mogu da ih se sada sjetim.
Prvo - govor tijela ne bi prepoznala taman da i postoji neka muška verzija treperenja okicama/zabacivanja kose/grickanja usne i ostalih finti kojima se žene-zavodnice aka plijen-hunterice koriste.
Drugo- taktika prekomjernog komplimentirananja kod mene također ne dejstvuje jer od laskavaca generalno zlo mi dođe - umjesto požude, tek želju za kompulzivnim povraćanjem mi probude.
Treće- na eventualni direktan ulet, odvalila bi se roflat pa bi interesent ionako pobjegao glavićem bez obzira.

• Information