Ma nemoj ti meni, ko da se nikad nije desila nezgoda kod sunećenja. Ae.
Dalmoši/Tovari
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
e, ti ces mi rec. ocu zvat i ocu srat.Beta ženka » wrote: Nisam uopće branila telekom, ali nije razlog da me zoveš i sereš mi.
..
Neeee, ne, ne, ne to raditi.
Nastavite po Dalmošima, ti, Beta, lijepo odgovori Undi i tako.
Dogovorit ćemo kasnije ratnu strategiju protiv Mađara, netko je spomenuo Inu, možemo to uzeti kao razlog za napad.
Ali što ćemo ako ih uspijemo dobiti u ratu? Samo dodatni problemi, nešto se ne drže dobro.
Možda rađe Talijane napasti? (preskačući preko Slovenije
)
Dogovorit ćemo kasnije ratnu strategiju protiv Mađara, netko je spomenuo Inu, možemo to uzeti kao razlog za napad.
Ali što ćemo ako ih uspijemo dobiti u ratu? Samo dodatni problemi, nešto se ne drže dobro.
Možda rađe Talijane napasti? (preskačući preko Slovenije
- Beta ženka
Dalmatinac.
Za takve postoji plavo dugme (poklop).
Slažem se, ae.Tea Tree » wrote:Neeee, ne, ne, ne to raditi.![]()
Možda rađe Talijane napasti? (preskačući preko Slovenije)
Npr. ja pohvalila Undu da je rijetki od pametnih Dalmoša, a on me napada.
Što nam to govori?
Da je isti ko i svi!
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
I još je džabe. Vi'š ti nju, odmah se stavlja na njihovu stranu, a kofol nije.
Takvi su najgori.
- schmokljan
Ne bih znao, moj najbliži kontakt s islamom je bio putem Oca na službenom putu kojeg sam prestao gledati nakon 20 minuta jer se osjetio po islamu. :nemanjavicevukojevićkusturica:nina williams » wrote:
Ma nemoj ti meni, ko da se nikad nije desila nezgoda kod sunećenja. Ae.
..to je bilo maloprije. i to je kriv te-kom, jer je glup, jer ne zna ko sjedi za kompom, ali zna ako sjedi dvoje da ce naplatit duplu tarifu.Beta ženka » wrote: Maloprije je ovo bio post od Silajn. I kako onda vjerovati vama dolje iz ST, tko piše i zašto piše? :udba:
Sve bih ja vas na Goli, da malo tucate... kamen.![]()
Ne vrijedi mi povratak u djetinjstvo, jer toga više nema što je bilo. Jeb'ga.
![]()
ne vrijedi nikom povratak u djetinjstvo i nikad nema onog sto je bilo, ali ne radi se tu o vrijednosti..to ti tako dodje.
mislim, ni ja se ne bih vracao u sisak. koji cu kua u sisku?
e, zaboravio sam..nesto si rekla da si sibencani bili nesto kao ono..finiji? sibencani finiji?
pa je, ima nesto u tome. oni kad vuku curu za kosu da je pokazu caci kao nevistu koja ce doc u kucu, znaju to i njeznije nesto radit. ispraksiralo se to i na prvi pogled izgledaju finiji. drugi pogled je vec onaj koji ti govori..muci, peri.
- Beta ženka
Onda si pogotovo na krivoj adresi.
Još i maloprije vidjeh na temi o lakovima da si gitarist - fala, jedan mi bio dosta, i previše.
Sori.
Radije Sisak nego Split. Normalniji ljudi...a unda wrote: ..to je bilo malo prije. i to je kriv te-kom, jer je glup, jer ne zna ko sjedi za kompom, ali zna ako sjedi dvoje da ce naplatit duplu tarifu. : xzubo:
ne vrijedi nikom povratak u djetinjstvo i nikad nema onog sto je bilo, ali ne radi se tu o vrijednosti..to ti tako dodje.
mislim, ni ja se ne bih vracao u sisak. koji cu kua u sisku?![]()
![]()
![]()
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
No further questionsBeta ženka » wrote:Prvo i osnovno - Šibenčani su tu bili najumjereniji, normalni, reklo bi se.
Inače, temi sam se veselila, al je za kurac.
Ja sam se nadala nadjebavanju 'moj ćaća je jači od tvog', a ne zagrebačkom pauletićivizmu
Šta da kažem, mislila da gajim nesimpatije prema kajkavcima. Ono Gruntovčane nisam mogla probavit ni kao dijete ni sad. Ni za Smogovcima nisam bila nešto luda. I svašta još nešto. Godinama radim s kajkavcima, i pričam s njima na telefon
Malo sam u šoku, moram reć. Izbjegavaš posjetit Dalmaciju radi Dalmatinaca?
- Beta ženka
Ižbenčanka?BoDerek » wrote: No further questions![]()
Inače, temi sam se veselila, al je za kurac.
Ja sam se nadala nadjebavanju 'moj ćaća je jači od tvog', a ne zagrebačkom pauletićivizmu
Šta da kažem, mislila da gajim nesimpatije prema kajkavcima. Ono Gruntovčane nisam mogla probavit ni kao dijete ni sad. Ni za Smogovcima nisam bila nešto luda. I svašta još nešto. Godinama radim s kajkavcima, i pričam s njima na telefon. Ali sad kužim da je i riječ nesimpatija prejaka, jerbo u usporedbi s Betinim osjećajima spram Tovara, ja kajkavce prosto obožavam.
Malo sam u šoku, moram reć. Izbjegavaš posjetit Dalmaciju radi Dalmatinaca?Ne kužim, majke mi
Sviđam!
A ne valja ako posjetim, ne valja ako ne posjetim.
Meni je Dalmacija predivna, ljepša mi je od sjevernog Jadrana, plaže pitomije, vegetacija crnogorična skoro sva, potez magistralom Zadar-Biograd mi je najljepši dio ceste, Zadar mi je najljepši grad u HR, ako mene pitaš. Split mi je isto lijep, nemam reč za reć, a Šibenik je prekrasan i bezveze zapostavljen jer nema plaže do Brodarice (možda je tako i bolje, zapravo).
Ali što da radim kad je lokalno stanovništvo toliko bahato i svadljivo? Smeta mi to, i budući da sam kratkog fitilja, radije izbjegavam nepotrebne sukobe oko gluposti.
samo jedan detalj koji govori puno toga o sibenskoj normalnosti i umjerenosti. mozemo mi govorit sta god ocemo, neko grinta na auto registraciju kr, neko na neku drugu, ali..svjecki opcepoznata je stvar da ako vidis ispred sebe sibensku registraciju, treba se potpuno koncentrirat. treba vozit i za sebe i za njega.
mislim, to u slucaju da ti se zuri, pa da moras usporit kad vidis sibencanina. ako ti se ne zuri, najbolje negdje stat sa strane i sacekat desetak minuta dok se situacija ne rascisti..
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
To mi na lijep način pokušavaš reći da nisi lijepa, dobra, pametna i bogata?Beta ženka » wrote:
Onda si pogotovo na krivoj adresi.
Još i maloprije vidjeh na temi o lakovima da si gitarist - fala, jedan mi bio dosta, i previše.![]()
Sori.
Potpisi su za budale.
..e, izljubite se, nasa lonac poklopac..Beta ženka » wrote:
a cuj, nisi drugo ni zasluzila, a i neka ti..
- Beta ženka
Btw, jednom sam u studentskoj menzi prisustovala blaćenju Šibenčana od strane ekipe iz ZD i ST, glavni argument - preseravaju se s pretjeranom ikavicom. Zavist, rekla bih...a unda » wrote: samo jedan detalj koji govori puno toga o sibenskoj normalnosti i umjerenosti. mozemo mi govorit sta god ocemo, neko grinta na auto registraciju kr, neko na neku drugu, ali..svjecki opcepoznata je stvar da ako vidis ispred sebe sibensku registraciju, treba se potpuno koncentrirat. treba vozit i za sebe i za njega.
mislim, to u slucaju da ti se zuri, pa da moras usporit kad vidis sibencanina. ako ti se ne zuri, najbolje negdje stat sa strane i sacekat desetak minuta dok se situacija ne rascisti..
Ae.
Peta stranica
Evo, ispričavam se na upadu stvarno, nisam još počela čitati temu.
Znate ono kad Oliver Twist dobije veliku čokoladu za kojom je oduvijek slinio, pa kad mu se nađe u rukama ne zna šta bi s njom i onda je ne pojede nego zakopa za crne dane?
Ne, čekaj to je priča o psu i kosti
Uglavnom, tako se ja sad osjećam
Znate ono kad Oliver Twist dobije veliku čokoladu za kojom je oduvijek slinio, pa kad mu se nađe u rukama ne zna šta bi s njom i onda je ne pojede nego zakopa za crne dane?
Ne, čekaj to je priča o psu i kosti
hahah jea bejbi.
Ma ne seri, nema čanse da doživljavaš samo takve situacije. Bila sam nebrojeno puta u Splitu i govorila da sam iz ZG, što i jesam, i primili su me JEBENO.Ali što da radim kad je lokalno stanovništvo toliko bahato i svadljivo? Smeta mi to, i budući da sam kratkog fitilja, radije izbjegavam nepotrebne sukobe oko gluposti. :ne zna :
Ima da dođeš, jesi čula
Jao, moram ić, nisam pročitala ni pola teme
- Beta ženka
Aj se sad ti lociraj, da bolje razumijem ovo oduševljenje?m.za » wrote:Peta stranica![]()
Ne, čekaj to je priča o psu i kosti![]()
Bo, ja imam jedan drugi problem.
Jako dugo sam radila u SZK, i zahvalna sam do groba izumitelju walkmana, tj. mp3 playera.
Postala sam alergična na bilo kakve preserantske priče, makar se meni nitko ne obraćao.
Idu mi na živce ljudi u vlaku/busu koji silom pokušavaju uspostaviti komunikaciju pa ti ispričati svoj život i ispitati te sve o tebi. Ono, vidimo se sad i nikad više - šta te boli kuki?
Čuj i ja sam bila ugodno šokirana kad je Šibenčane nazvala normalnima..a unda » wrote: samo jedan detalj koji govori puno toga o sibenskoj normalnosti i umjerenosti. mozemo mi govorit sta god ocemo, neko grinta na auto registraciju kr, neko na neku drugu, ali..svjecki opcepoznata je stvar da ako vidis ispred sebe sibensku registraciju, treba se potpuno koncentrirat. treba vozit i za sebe i za njega.
Hvala joj na tome
koja ikavica? šibenska? jedino sto oni imaju od ikavice je tvrdo c. ja mislim da turkmeni nemaju tvrdje c. sibencani bi izbacili sve glasove (vokale gutaju do uckura i to uckura sa sibenskim tvrdim c) osim supertvrdog c.Beta ženka » wrote:
Btw, jednom sam u studentskoj menzi prisustovala blaćenju Šibenčana od strane ekipe iz ZD i ST, glavni argument - preseravaju se s pretjeranom ikavicom. Zavist, rekla bih.![]()
jedan drugom govore kad oce pokazat ko je veci sibencanin..c..c ...c ..c..
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Al ti to ne smeta da pričaš o Mujinom sinu.schmokljan » wrote:
Ne bih znao, moj najbliži kontakt s islamom je bio putem Oca na službenom putu kojeg sam prestao gledati nakon 20 minuta jer se osjetio po islamu. :nemanjavicevukojevićkusturica:
Vice, Vice!
- Beta ženka
BoDerek » wrote: Čuj i ja sam bila ugodno šokirana kad je Šibenčane nazvala normalnima
Hvala joj na tome
Nema na čemu!
Stvarno, u odnosu na ostale - većina ljudi iz ŠI koje sam upoznala, stvarno su bili totalno "nedrčni" i ne-bahati.
Oprosti, ali kad počneš koristiti HRVATSKU tipkovnicu, shvatit ću (ozbiljno) o čemu pričaš. Tj. potrudit ću se shvatiti, mada ti ništa ne vjerujem. Ipak, ti si iz Splita. I još pljuješ po Šibenčanima...a unda wrote: koja ikavica? šibenska? jedino sto oni imaju od ikavice je tvrdo c. ja mislim da turkmeni nemaju tvrdje c. sibencani bi izbacili sve glasove (vokale gutaju do uckura i to uckura sa sibenskim tvrdim c) osim supertvrdog c.
jedan drugom govore kad oce pokazat ko je veci sibencanin..c..c ...c ..c..![]()
..je ne pljujem po sibencccanima, nego je to tako, a to sto ti ne zelis vidjet je drugi par cipela (cipele sa tvrdim c).Beta ženka » wrote:..
Oprosti, ali kad počneš koristiti HRVATSKU tipkovnicu, shvatit ću (ozbiljno) o čemu pričaš. Tj. potrudit ću se shvatiti, mada ti ništa ne vjerujem. Ipak, ti si iz Splita. I još pljuješ po Šibenčanima.
moja tipkovnica govori sve jezike. umjetnik ko umjetnik.
Ma šta to?? Misliš Č? Daj lipo piši, ništa te ne razumin...a unda » wrote: koja ikavica? šibenska? jedino sto oni imaju od ikavice je tvrdo c. ja mislim da turkmeni nemaju tvrdje c. sibencani bi izbacili sve glasove (vokale gutaju do uckura i to uckura sa sibenskim tvrdim c) osim supertvrdog c.
jedan drugom govore kad oce pokazat ko je veci sibencanin..c..c ...c ..c..
-
- Information
-