Pogodi gdje sam bio/bila
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Baš je to tema ovog topica, samo što većinom ljudi to ne rade.
Daklem, kad se pogodi slika, onaj tko je postavio sliku može nam reći par podataka o mjestu gdje je slikano, ili o samoj slici. Može biti i link iz Wikipedije.
Daklem, kad se pogodi slika, onaj tko je postavio sliku može nam reći par podataka o mjestu gdje je slikano, ili o samoj slici. Može biti i link iz Wikipedije.
Tako je! Već sam od tamo dao nekada neki zadatak.
Koliko je godina već prošlo a i dalje sam impresioniran tim objektom.
Pinokio i još dosta lutaka je samo dio postave.
https://heydar-aliyev-foundation.org/en ... Exhibition
i neki video sam na youtubu našao, pinokio je na samom početku, nakon par sekundi.
I video samog centra:
Koliko je godina već prošlo a i dalje sam impresioniran tim objektom.
Pinokio i još dosta lutaka je samo dio postave.
https://heydar-aliyev-foundation.org/en ... Exhibition
i neki video sam na youtubu našao, pinokio je na samom početku, nakon par sekundi.
I video samog centra:
-
nasmijanonebo
- Been thanked: 10 times
Ispricavam se sto sam izostavila smajlic:).marko_31 wrote:Mislim da to nije tema ovog topica, ali za one koji zele znati vise, mogu dati par informacija kasnije kad se pogodi mjesto.
Jasmo da nisam ocekivala da mi se odgovori kako ne bih pogodila, samo sam biL iznenadjena s Pinokijem:zubo:
nasmijanonebo wrote: ↑07 Oct 2020, 07:24Ispricavam se sto sam izostavila smajlic:).
Jasmo da nisam ocekivala da mi se odgovori kako ne bih pogodila, samo sam biL iznenadjena s Pinokijem:zubo:
-a za taj dio sa lutkama ne znam jel to stalni ili privremeni postav, ali bilo je još jako puno prekrasnih, raskošnih lutaka
- scarletlemur
- atomski zdesna!
- Been thanked: 23 times
Mislim, ti možda skroz lijepo crtaš/slikaš, a meni ti ga to dođe ko' murtić i šušnjarska bitka- neprepoznatljivo 
Norveška?
Norveška?
-
- Information
-