Gruzija, Azerbajdžan, Armenija
- Tyrion Lannister
Uzmi turu za Kazbegi.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Tyrion Lannister
Da.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Prema većini blogova koje sam pročitao (i vlogova koje sam vidio) - da, samo Azeri zahebavaju, Gruzijci su puno liberalniji i normalniji kad im tim vlakom ulaziš u zemlju.
Evo upravo dobih mailom azerbejdžansku e-vizu.
Bio sam malo nemaran, pa sam ju zatražio u zadnji čas, što je u stvari dosta riskantno. Tripadvisorov forum je prepun horror priča o odbijenim zahtjevima radi nespecificiranih tipfelera ili čega već, a ja bih, da mi je bilo odbijeno, bio u banani, s obzirom da preksutra letim, dakle ne bi bilo vremena za novi zahtjev.
Ono što treba imat na umu je da to nije laganini proces (poput turske vize ili kanadske ETA-e kod kojih dokument dođe samo nekoliko minuta nakon zahtjeva), nego kad Azeri kažu tri dana - to ćesto zna i biti 3 dana.
Dakle, kak bi rekli stari bluzeri, tell your children not to do what I have done.
Predajte online zahtijev bar 10 dana pred put, manje ćete si istrošit živce.
BTW, cijena je 20 + 3 + 1, dakle ukupno 24 dolara.
JAKO VAŽNO:
Paziti na lažne stranice, ima ih sijaset. Jedina službena je ova:
https://evisa.gov.az/en/
Lažnih ima sijaset, sve naplaćuju višestruku cijenu, većina za same sebe tvrde da su "official", a neke imaju i adresu jako sličnu ovoj pravoj. Dakle - oprez!
Hvala za info nvnk.
Gdje ideš i koliko ostaješ? Samo Azerbejdžan ili ćeš i okolo? Wizz iz Budimpešte ili nešto drugo?
I sretan put.
Gdje ideš i koliko ostaješ? Samo Azerbejdžan ili ćeš i okolo? Wizz iz Budimpešte ili nešto drugo?
I sretan put.
-
- Information
-