Danas sam kupio/kupila kartu za...
Ja mozda cak i prebrz. Bilo je mozda boljih opcija ovak dolazim u ponoc u Gatwick. Al kaj je tu je sad. Za natrag nisam jos uzel jer nikak da se dogovorim sam sa sobom dal da idem na 2 ili 3 utakmice. Skupa destinacija je
Ima jedan lik iz povijeti koji je tako uvijek kasnio s napadima, između ostalih i na otok ... I nije baš dobro završio.
Da, koliko vidim, u nebesa su otišle samo šare iz i za Glasgow, dok se ove za London još uvijek kako-tako dobro drže. Ova moja je čak još uvijek po istoj cijeni.
- J.Poljak fan club
- Been thanked: 1 time
Sevilla -Zagreb preko Madrida 65 eur Iberia
Samo imam noc za provest u Madridu. Jer ima ko iskustva s terminalom 4 po noci? Ili neki drugi prijedlog?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Samo imam noc za provest u Madridu. Jer ima ko iskustva s terminalom 4 po noci? Ili neki drugi prijedlog?

During the war...
- J.Poljak fan club
Da on je na 4S a taj je za non shengen flights
During the war...
- J.Poljak fan club
Da to mi je nekako najbliza opcija...
During the war...
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
Pošto je ČSA otkazao letove iz Zgb za Prag, morala sam utjehu potražiti u Veneciji i Easyjetu.
Kupljena karta za vikend u Pragu, 40 eur po osobi, lipanj.
Kupljena karta za vikend u Pragu, 40 eur po osobi, lipanj.
collect moments, not things
Zato ja neznam da li bi ikad mogel zivjet s te strane bare
- Prolaznica
St Petersburg, iz Zagreba, travanj, 1500kn
- Nukac
- Davorich
- Been thanked: 91 times
Eto, i ja se opet odlučio za Qatar.
Kolovoz 2020, Zagreb - Doha - Ho Chi Minh a nazad Hanoi - Doha - Zagreb za nekih 600 EUR.
U suprotnom smjeru je bilo nekih 50 EUR skuplje.
Sličnu cijenu je imao i Emirates, ali je imao dulje čekanje u Dubaii, a i svi avioni su bili moji omraženi B777-300.
Kolovoz 2020, Zagreb - Doha - Ho Chi Minh a nazad Hanoi - Doha - Zagreb za nekih 600 EUR.
U suprotnom smjeru je bilo nekih 50 EUR skuplje.
Sličnu cijenu je imao i Emirates, ali je imao dulje čekanje u Dubaii, a i svi avioni su bili moji omraženi B777-300.
- Prolaznica
Evo i ja idem Qatarom, prvi put
Također multicity, ZAG - KUL, SIN - ZAG, svibanj, 500 eur.
Na povratku radim namjerni stopover u Dohi (12 sati), a vraćam se u Zagreb u ponedjeljak u 7 ujutro sa optimističnim namjerama otići direktno na posao
Zaboravila sam prijaviti vikend u Pragu u lipnju. Pošto je i ČSA digao ruke od Zagreba, pronašla se jako jeftina karta iz Venecije, Easyjet, nekih 70ak eur za 2 povratne karte.
Također multicity, ZAG - KUL, SIN - ZAG, svibanj, 500 eur.
Na povratku radim namjerni stopover u Dohi (12 sati), a vraćam se u Zagreb u ponedjeljak u 7 ujutro sa optimističnim namjerama otići direktno na posao
Zaboravila sam prijaviti vikend u Pragu u lipnju. Pošto je i ČSA digao ruke od Zagreba, pronašla se jako jeftina karta iz Venecije, Easyjet, nekih 70ak eur za 2 povratne karte.
-
- Information
-