Dnevne karte i nisu tako skupe, ako ti je dosta samo Metro dnevna karta i kupiš je na aerodromu (u gradu je nešto skuplja) onda je 600 JPY što ti se isplati već na 2-3 vožnje.

Dvodnevna je 980 jena što je još povoljnije. Ovo ti vrijedi samo za Tokyo Metro što mislim da ti je i dovoljno, ako želiš kombiniranu koja vrijedi i za Toei onda je 900 jena dnevna.
Mi nismo uzimali nikakvu Suicu niti Pasmo već smo kupovali pojedinačne karte što je OK jer smo metro koristili za otići ujutro od A do B pa onda između B, C, D, E....pješke pa natrag od Z do A. Slažem se sa Nukcem, nismo niti mi trošili više od 500 JPY dnevno jer se nismo niti vozili puno, da smo imali dnevnu kartu vozili bi se više no tada za nju nismo niti znali. Od ovih Pasmo/Suica kartica i nema neke koristi osim zanemarive uštede vremena. I za povratak kartice mislim da naplate izvjestan Return Fee.
Sa Narite smo uzeli već spomenuti Keisei, to je jasno. Mi smo fulali stanicu silaska, vlak je došao prebrzo, no tebi se to neće dogoditi jer ideš u obrnutom smjeru. Na Hanedu smo išli monorailom, nije skup i brzo dođe no i tu smo imali zajeb jer smo zakasnili na zadnji navečer koji ide nešto iza ponoći pa morali čekati prvi jutarnji oko 4-5. U biti nije niti loše ispalo, proveli smo noć uz pivo u gradu umjesto na aerodromu.

I ta Hamamatsucho stanica ti je daleko od svega, morat ćeš presjedati.
Savjet, odi na Odaibu, osim što je tamo super idi vlakom i sjedni na početak prvog vagona. Vlak je bez vozača i zanimljiv je doživljaj, samo staklo je ispred tebe.

Kasnije sam se vozio u sličnom i u Kopenhagenu ali ovo mi je bilo prvi puta.