Isto i ovdje.
Tražim dobar film!
- Pastir
- Has thanked: 1000 times
- Been thanked: 484 times
„Flickering Lights“ (Blinkende lygter) i „Another Round“ (Druk) preporučujem svima koji vole Madsa Mikkelsena.
https://www.imdb.com/title/tt0236027/
https://www.imdb.com/title/tt10288566/
Nema poveznica na piratske stranice.
https://www.imdb.com/title/tt0236027/
https://www.imdb.com/title/tt10288566/
Nema poveznica na piratske stranice.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Tom Hardy briljira u biografskom kriminalističkom filmu Legend. 
Skužio sam da je odličan nakon Lockea - pogledajte to ako niste - a ovo je samo potvrda talenta i kapaciteta. Glumi dva lika, gangstere Reggieja i Rona Kraya, blizance koji se značajno razlikuju po temperamentu i karakteru. Prvi je relativno normalan, a drugi paranoidni, šizoidni psihopat. No da ne duljim - potražite film!
Skužio sam da je odličan nakon Lockea - pogledajte to ako niste - a ovo je samo potvrda talenta i kapaciteta. Glumi dva lika, gangstere Reggieja i Rona Kraya, blizance koji se značajno razlikuju po temperamentu i karakteru. Prvi je relativno normalan, a drugi paranoidni, šizoidni psihopat. No da ne duljim - potražite film!
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Noćas sam gledao i Oppenheimera, čuveni Nolanov film o razvoju atomske bombe u Drugom svjetskom ratu. Dugačak je, traje tri sata, ali sve je na mjestu, ništa ne bih izbacio.
Čitava je postava izvrsna (Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Josh Hartnett, Casey Affleck, Rami Malek, Kenneth Branagh), glumi nemam što prigovoriti, a Nolan je vjerojatno najznačajniji redatelj 21. stoljeća.
Čitava je postava izvrsna (Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Josh Hartnett, Casey Affleck, Rami Malek, Kenneth Branagh), glumi nemam što prigovoriti, a Nolan je vjerojatno najznačajniji redatelj 21. stoljeća.
Potpisi su za budale.
- Pastir
- Stitch
- Head Honcho
Gledao sam maloprije The Disappearance of Alice Creed, nezavisan film iz 2009. godine s Gemmom Arterton. Iznenađujuće je dobar. Režirao ga je J Blakeson.
Potpisi su za budale.
- Pastir
Gledao sam taj triler odmah nakon „Prince of Persia: The Sands of Time“, interesirala me Gemma.
Da, film je odličan. Ona isto.
Da, film je odličan. Ona isto.
Hvala na preporuci, svidio mi se. Tri lika, manje nego ovdje na TrkeljanjuStitch wrote: ↑08 Feb 2026, 04:51Gledao sam maloprije The Disappearance of Alice Creed, nezavisan film iz 2009. godine s Gemmom Arterton. Iznenađujuće je dobar. Režirao ga je J Blakeson.
- Stitch
- Head Honcho
Kraven the Hunter (2024.) jedan je od najglupljih filmova koje sam ikad gledao. Nepovezana priča, amaterski specijalni efekti, loša gluma - ne znam odakle da počnem sa seciranjem tog nazovihita. Prestrašno.
Potpisi su za budale.
Pogledaj pa mi reci, jer mi se čini da je ovoga teško nadmašiti. Glupo mi je bilo baš sve. Kad mi netko spomene "glupi film", meni je ovaj sa Kitom prva asocijacija. Nekad su stvari toliko glupe da su smiješne, pa je ok. Ali ovaj je taman toliko glup da nije ni smiješan.
- Stitch
- Head Honcho
Alternativno, zanima me Appaloosa, vestern s također poznatim imenima (Viggo Mortensen, Ed Harris, Renée Zellweger, Jeremy Irons itd.).
Isječci s YouTubea nagovještavaju da su oba naslova atraktivna, ali to su samo kratke sekvencije.
Isječci s YouTubea nagovještavaju da su oba naslova atraktivna, ali to su samo kratke sekvencije.
Potpisi su za budale.
- Pastir
- Stitch
- Head Honcho
Oba su zabavna; prvi mi je općenito bolji, više sam u njemu uživao zbog neobične radnje i humora, ali drugi krase doista odlični Viggo Mortensen, Ed Harris i Renée Zellweger. Film je spor, s ljubavnim trokutom između dva glavna protagonista i promiskuitetne junakinje - vestern s više psihologije nego akcije.
Potpisi su za budale.
- Pastir
Hvala na recenziji, morat ću ih potražiti. 
- Stitch
- Head Honcho
Zanimljivost: Viggo Mortensen, koji u filmu glumi zamjenika šerifa i revolveraša, i Ariadna Gil, koja glumi prostitutku, započeli su vezu nakon toga. Kemija između njih dvoje osjeti se i na filmskom platnu. Zaintrigiralo me to pa sam potražio dodatne informacije. I otkrio da sam u pravu. 
Potpisi su za budale.
- Pastir
Lijepa pojedinost. Taj film sad i mene počinje prilično jako zanimati. 
- Pastir
- Pastir
„Appaloosa“ je dobar film, sa životnim likovima — bez uobičajenog herojskog patosa.
Toliko, ne želim kvariti gledanje drugima. Ali nije me razočarao.
Toliko, ne želim kvariti gledanje drugima. Ali nije me razočarao.
-
- Information
-