Ukrao je ukosnicu jednoj ženi koju je onda ubio elektrošokovima. Još ćeš pomisliti da film neš valja. A ne valjanina williams » wrote: Uf, sorry što ne odgovorih, previdjeh ti upis.
A ne znam kako će je osigurat, nisam gledila film. Nekim stražarenjem bez spavanca, recimo.
Negooo, po ovo malo sadržaja što si napisala...film obećava, morat ću ga pogledat.Kanibali s ukosnicama.
Prajsles.
![]()
Inače, pogledala sam prva dva (uopće ne znam što mi bi), nisam bila ziher dal da ih svrstam u treš il u neuspjeli horor. (Postoji granica između to dvoje, nemojte zezat.)
Ali...ukosnice. Ideš. Zvuči antologijski.
Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
The Peacemaker
Pucačina, Đorđ Kluni, pucačina, Srbi koji zbilja govore srpski a ne klingonski, pucačina, i treš moment dočaravanja Sarajeva izlizanim olimpijskim krugovima na ratom ranjenom zidu; meni sasvim dovoljno za dobar film.
Pucačina, Đorđ Kluni, pucačina, Srbi koji zbilja govore srpski a ne klingonski, pucačina, i treš moment dočaravanja Sarajeva izlizanim olimpijskim krugovima na ratom ranjenom zidu; meni sasvim dovoljno za dobar film.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Vidim da ne valja, al...kako da ti objasnim...bliss » wrote:
Ukrao je ukosnicu jednoj ženi koju je onda ubio elektrošokovima. Još ćeš pomisliti da film neš valja. A ne valja
Nekad znam okinut na takve stvari, smijem se ko mutava. : sledge hammer :
Eh, onda moraš i trojku pogledat. Ona je puno bolja od četvorke, koja je dno, ali ćeš znat cijenit to dnonina williams » wrote: Vidim da ne valja, al...kako da ti objasnim...Ja to zovem estetika glupog. (To mi je došlo od onog naturalističkog-estetika ružnog.)
Nekad znam okinut na takve stvari, smijem se ko mutava. : sledge hammer :
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
: prima preporuke za treš nad trešom :

It’s Complicated
http://www.imdb.com/title/tt1230414/
Romantična komedija od koje sam, bar po angažovanoj ekipi ( Meryl Streep , Alec Baldwin, Steve Martin ) na startu očekivala više. Priča je bazirana na pitanju koje je većina nas sebi bar jednom postavila: Ima li smisla ponovo petljati sa bivšim? , samo što ovdje svi involvirani imaju savršene živote, karijere, kuće... i opet im ne valja, pa jednostavno moraju malo zakomplikovati. Simpatično, sa nekoliko komičnih scena, ali ništa više od toga.
Romantična komedija od koje sam, bar po angažovanoj ekipi ( Meryl Streep , Alec Baldwin, Steve Martin ) na startu očekivala više. Priča je bazirana na pitanju koje je većina nas sebi bar jednom postavila: Ima li smisla ponovo petljati sa bivšim? , samo što ovdje svi involvirani imaju savršene živote, karijere, kuće... i opet im ne valja, pa jednostavno moraju malo zakomplikovati. Simpatično, sa nekoliko komičnih scena, ali ništa više od toga.
gledala, ok mi je film. ima par fora scena, ali ne bih išla opet gledati.DanyBD » wrote:It’s Complicated
Fora mi je Baldwin koji bivšoj dolazi na klopu jer ga sadašnja drži na dijeti/popravku sperme/čemuveć
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
http://en.wikipedia.org/wiki/Winnebago_Man
Odlično, prvi film ikad nakon kojeg sam pomislio da želim i ja napraviti takav!
Odlično, prvi film ikad nakon kojeg sam pomislio da želim i ja napraviti takav!
Biti i mniti svemiropolisno
Donnie Darko
Već se počinjem pitati imam li ikakve kriterije jer sve što pogledam u zadnje vrijeme mi je
.
Ista stvar i s ovim filmom. Skroz mi je čudan, pomaknut, stalno sam čekala objašnjenje, a kad je završio da ga nisam dobila, nisam bila razočarana.
Krasna mi je atmosfera, ne mogu dobro opisati. Baš me zanima dijeli li tko mišljenje sa mnom.
Dobri Will Hunting
Davno sam ga gledala, ali dobro je podsjetiti se.
Odnos između Skylar (Minnie Driver) i Willa mi je odličan, baš se predobro nadopunjuju.
I impresionirana sam njezinom izravnošću, ona mu je uvalila svoj broj, rekla mu da ga voli i kad ju je napuštao... Carica
Robina Williamsa isto volim.
Strgala sam se onima bazama na predavanju.
Sean: Nail them while they're vulnerable, that's my motto.
Već se počinjem pitati imam li ikakve kriterije jer sve što pogledam u zadnje vrijeme mi je
Ista stvar i s ovim filmom. Skroz mi je čudan, pomaknut, stalno sam čekala objašnjenje, a kad je završio da ga nisam dobila, nisam bila razočarana.
Krasna mi je atmosfera, ne mogu dobro opisati. Baš me zanima dijeli li tko mišljenje sa mnom.
Dobri Will Hunting
Odnos između Skylar (Minnie Driver) i Willa mi je odličan, baš se predobro nadopunjuju.
I impresionirana sam njezinom izravnošću, ona mu je uvalila svoj broj, rekla mu da ga voli i kad ju je napuštao... Carica
Robina Williamsa isto volim.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
- schmokljan
The Adjustment Bureau s Mattom Damonom.
Spoileri, ako se tu išta uopće može pokvariti:
Pretenciozno i glupavo. Za svakog čovjeka Chairman, za kojeg se implicira da je neki bog, odredi životni put, a agenti na terenu, neka vrsta anđela koji ne prezaju ni od čega, nego im je bitno samo da sve ide po planu, nadziru ljude i tako prema planu ljudi žive, zaljubljuju se, pate, dobijaju djeci i, na kraju krajeva, umiru.
Dakle - govori se o predestiniranosti. Shvatimo ovaj film kao unutarprotestantsku drugarsku kritiku.
Naš Matt Damon se bori protiv njemu nametnuta puta, silno želi djevojku koja nije za njega, ali je bila za njega u originalnom planu, jer je njegov mijenjan - to se naime isto događa. Uporan je i Chairman odobrava promjenu na početni plan. Poruka je sljedeća - ako nešto silno želiš i Chairman će to odobriti. Ukoliko mu je u prvobitnom planu tako i bilo. A film bi htio reći da se za slobodu treba boriti, ali ne može jer je glup. Nego govori upravo suprotno. U osnovi film koji će glupave ostaviti u uvjerenje da su vidjeli film s dubokom porukom. Ne gledati.
Spoileri, ako se tu išta uopće može pokvariti:
Pretenciozno i glupavo. Za svakog čovjeka Chairman, za kojeg se implicira da je neki bog, odredi životni put, a agenti na terenu, neka vrsta anđela koji ne prezaju ni od čega, nego im je bitno samo da sve ide po planu, nadziru ljude i tako prema planu ljudi žive, zaljubljuju se, pate, dobijaju djeci i, na kraju krajeva, umiru.
Dakle - govori se o predestiniranosti. Shvatimo ovaj film kao unutarprotestantsku drugarsku kritiku.
Naš Matt Damon se bori protiv njemu nametnuta puta, silno želi djevojku koja nije za njega, ali je bila za njega u originalnom planu, jer je njegov mijenjan - to se naime isto događa. Uporan je i Chairman odobrava promjenu na početni plan. Poruka je sljedeća - ako nešto silno želiš i Chairman će to odobriti. Ukoliko mu je u prvobitnom planu tako i bilo. A film bi htio reći da se za slobodu treba boriti, ali ne može jer je glup. Nego govori upravo suprotno. U osnovi film koji će glupave ostaviti u uvjerenje da su vidjeli film s dubokom porukom. Ne gledati.
Igrom slučaja, poznajem ljude koji su pravili taj film, smislili priču itd. A nakratko sam i živio među njima u Bostonu. To je djelo grupe zaljubljenika, između ostalog Afflecka i Damona, na neki način odavanje počasti gradu i atmosferi u njemu. Boston je jako, jako, jako drukčiji grad. Najeuropskije mjesto u USA. Koncentracija najboljih škola. Civilizirano kao sam vrag. Čak su i gangsteri tamo kulturniji nego drugdjeSerenità » wrote: Dobri Will Hunting
I impresionirana sam njezinom izravnošću, ona mu je uvalila svoj broj, rekla mu da ga voli i kad ju je napuštao... Carica![]()
Robina Williamsa isto volim.Strgala sam se onima bazama na predavanju.
Pa... počeo je kao dobar glumac. Druga je stvar u što se pretvorio. I Eddie Murphy je u početku bio dobar. I Cuba Gooding. To što su se poslije pretvorili u seratore ne poništava njihove rane radovi niti talent.
Ajde, još nisam otišla na kvasinu.dimnjak » wrote:pa doni darko je ono... vrijedan :hail: i to nekoliko puta : )
Za boldano: nekako sam i sama stekla taj dojam. Iako mi nije Amerika nešto napeta, Boston mi jeEmericzy wrote: Igrom slučaja, poznajem ljude koji su pravili taj film, smislili priču itd. A nakratko sam i živio među njima u Bostonu. To je djelo grupe zaljubljenika, između ostalog Afflecka i Damona, na neki način odavanje počasti gradu i atmosferi u njemu. Boston je jako, jako, jako drukčiji grad. Najeuropskije mjesto u USA. Koncentracija najboljih škola. Civilizirano kao sam vrag. Čak su i gangsteri tamo kulturniji nego drugdjeAffleckov odličan The Town isto tu spada.
Zavidim na društvu.
Da je sva smeća ikad napravio, Good morning, Vietnam me dojmio. I on mi je simpa, šta sad.Lord Byron wrote:![]()
![]()
:horo r:
![]()
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Mene Robin u svakom filmu lako rasplače. Sav je neki tužan, božemesačuvaj, čak mi je i u Tatici suza kanula na par mjesta. O Willu Huntingu da i ne govorim

- Lord Byron
A ništa. Ovo bi mogao biti kraj jednog veeeeeelikog : deAndre: prijateljstva.Serenità » wrote: Da je sva smeća ikad napravio, Good morning, Vietnam me dojmio. I on mi je simpa, šta sad.
Mogu se složiti da je sav božemesačuvaj.BoDerek » wrote:Mene Robin u svakom filmu lako rasplače. Sav je neki tužan, božemesačuvaj, čak mi je i u Tatici suza kanula na par mjesta. O Willu Huntingu da i ne govorim![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Baš i ne. Ja ga prekinuh kad si spomenuo Mišu.Lord Byron » wrote: A ništa. Ovo bi mogao biti kraj jednog veeeeeelikog : deAndre: prijateljstva.
Ne znam, mene ne rasplače, samo mi je drag.BoDerek wrote:Mene Robin u svakom filmu lako rasplače. Sav je neki tužan, božemesačuvaj, čak mi je i u Tatici suza kanula na par mjesta. O Willu Huntingu da i ne govorim![]()
![]()
moram izraziti ljubomoru Emericzyu za boston. to je jedini grad gojeg zelim posjetiti u americi. onako, potajno sam zaljubljena u njega.
robin wiliams...bio je fantastican u dramama: good morning vietnam, dead society poets, filmovi vrijedni tisucu hajlova.
a onda je poceo glumiti u nekim djecjim komedijama i ode sve vrit
robin wiliams...bio je fantastican u dramama: good morning vietnam, dead society poets, filmovi vrijedni tisucu hajlova.
a onda je poceo glumiti u nekim djecjim komedijama i ode sve vrit
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 781 times
- Been thanked: 1483 times
Koliko sam mogao vidjeti, i San Francisco ima dosta europskog štiha. Definitivno nije tipičan američki velegrad.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-