*živelBeta ženka » wrote:Slovenska verzija: "Da pralni stroj bo dlje živil, dodaj Calgooon"
Loše televizijske reklame
- Beta ženka
Lastan » wrote: *živel
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ja bih imala svoju malu Iskonovku, stavila bih ju na stol na poslu, i onda bi ona onako ljutito stupala nožicama, kad ja već ne smijem
jao , već se/ju vidim
u mojim smanjenim outfitima
http://www.najreklame.com/najbolje-rekl ... 0e89e.html
jao , već se/ju vidim
u mojim smanjenim outfitima
http://www.najreklame.com/najbolje-rekl ... 0e89e.html
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Pisalo je u uvodnom postu da ovo nije tema za dobre reklame.ombia wrote:A dobre reklame? To bi bili oni linkovi koji su zavrsili na chatu.![]()
I prastara reklama za radensku.
Il me se ne čita il me se ne shvaća zaozbiljno.
Il možda
Pa šta čekaš? Otvori temu.ombia » wrote:Ma ne. Mislila sam da bi to bio matrijal za novu temu - dobre tv reklame.
- nina williams
Reklama za novu Astru: Ona nije proizvedena. Takva je rođena.
A jadna joj majka.
Daleko od tog da imam išta protiv Astre, neg, ono, treba to rodit.
A jadna joj majka.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Prilično je očito da su i auto i reklamu radili muškarci. Vidjeli reklamu za Maybeline i pomislili da i oni mogu tako.nina williams » wrote:Reklama za novu Astru: Ona nije proizvedena. Takva je rođena.
A jadna joj majka.
- nina williams
I meni je Maybelline prvo pao na pamet.
A ondak i ono što se desilo Doveu kad se pokušo u reklamama na račun Nivee šlepat.
A ondak i ono što se desilo Doveu kad se pokušo u reklamama na račun Nivee šlepat.
- nina williams
Ma ne sjećam se baš točno svega, al uglavnom su imali reklamu u kojoj je bila ona plava kutija i krema u njoj, dodušne nije imala Nivea logo. Al jasno ti je odma na što se misli, ta Niveina kutija se valjda 100 i više godina nije mijenjala.
I onda su još u reklami govorili nešto tipa hidratizira 3x više od najkorištenije kreme na svijetu.
Ondak ih je Nivea tužila. I još su napravili reklamu u kojoj su se prvo pozivali na svoju dugu tradiciju i kvalitetu, a ondak rekli nešto kao da bolje postoji mi bi to već napravili.
Bilo je nešto sa cvijećem koje ne vene uronjeno u Dove kremu, a i Nivea je to u "osvetničkoj" reklami iskoristila-kao ne pravimo mi kreme za cvijeće, neg za kožu.
I onda su još u reklami govorili nešto tipa hidratizira 3x više od najkorištenije kreme na svijetu.
Ondak ih je Nivea tužila. I još su napravili reklamu u kojoj su se prvo pozivali na svoju dugu tradiciju i kvalitetu, a ondak rekli nešto kao da bolje postoji mi bi to već napravili.
Bilo je nešto sa cvijećem koje ne vene uronjeno u Dove kremu, a i Nivea je to u "osvetničkoj" reklami iskoristila-kao ne pravimo mi kreme za cvijeće, neg za kožu.
nina williams » wrote:
Nisam vidjela, ali super zvuči.
Groupie :cerek:
Moja obitelj koristi espumisan!
Tablete kontra prduckanja. A za stol sjedaju baka, dedo i mala unucica.
Ajde, za dida i razumijem ali dijete?
Reklama za memomadrace.
...i od tada sa svojim malim anđelom spavam ko u raju.
Jeben vas morbidne.
Reklama za memomadrace.
Jeben vas morbidne.
Cucumis melo vulgaris
Dinja » wrote:Moja obitelj koristi espumisan!
Reklama za memomadrace.
Jeben vas morbidne.
Nisam vidjela ni jednu, al
I, jel nije prduckanje ok za organizam? Inače uzrokuje napuhavanje?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Mačke vlasnika istinskih opsjednutih čistoćom.karambol » wrote:Zadnja dva dana mi upala u oko reklama za hranu za STERILIZIRANE mačke....ideš! Kakva je to, bogte??
Hm, to me podsjeća na onu kinesku: "Pas koji laje nije dovoljno kuhan."karambol » wrote:Zadnja dva dana mi upala u oko reklama za hranu za STERILIZIRANE mačke....ideš! Kakva je to, bogte??
Yep
Madraci od memo pjene.
Reklama traje 25 minuta. Pokrili su sve moguce ciljne skupine kupaca.
Imas verziju sa mamom i malim djetetom, umirovljenike s reumom i nesanicom,
mladi perspektivan bracni par i poljoprivrednike.
A ako nemas para za citav madrac, mozes kupiti i falši madrac debljine 2-3 cm.
Cucumis melo vulgaris
Fala bogu da doma imam maxtv i roditelje koji psuju po katoličkom kalendaru čim se te reklame pojave 
Iako mi malo mazohistički fale te retardirane reklame, pogotovo one kao npr. ženska koja hoda bosa po pločicama i mama joj veli da se obuje jer će si prehladit mjehur, a ona će kako ne treba jer ima uvin čaj

Iako mi malo mazohistički fale te retardirane reklame, pogotovo one kao npr. ženska koja hoda bosa po pločicama i mama joj veli da se obuje jer će si prehladit mjehur, a ona će kako ne treba jer ima uvin čaj
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
-
- Information
-