Mali plavi u novome ruhu.haram wrote:End hur ar jur?![]()
Prijava neobičnih kvarova - hitno i bitno!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 754 times
- Been thanked: 1407 times
Potražit ću je u ACP-u, možda se može uključiti.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 754 times
- Been thanked: 1407 times
Potpisi su za budale.
Ne mogu otkljucat ovu temu viewtopic.php?f=13&p=324367#p324367
Kad kliknem na kvacicu za otkljucavanje, nista se ne dogodi
Kad kliknem na kvacicu za otkljucavanje, nista se ne dogodi
- MmeTipfeler
Moje konspirativno ime. Ovdje i tamo. 
Inače, riješeno je.
Inače, riješeno je.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Kad dođem na trkelj i nisam još ulogiran ne vidi se takoreći ništa. Nijedna tema, ni jedan pdf.
Ni Quick links mi ne radi.
Ništa strašno jer ulogiram se i sve OK, međutoa što je s ljudima koje iz nekog razloga dospiju na trkelj a nisu ni registrirani?
Ništa strašno jer ulogiram se i sve OK, međutoa što je s ljudima koje iz nekog razloga dospiju na trkelj a nisu ni registrirani?
'if you fall, i'll be there' (floor)
- MmeTipfeler
To ja isprobavam, ali ne stignem sve, a nisam ni tako pametna da brzo radim. Preživjet ćemo do sutra.
- MmeTipfeler
Da sad malo detaljnije odgovorim.Euklid wrote:Kad dođem na trkelj i nisam još ulogiran ne vidi se takoreći ništa. Nijedna tema, ni jedan pdf.
Izlogirala sam se i provjerila. Sve se vidi, osim onoga što gosti ne trebaju vidjeti. Quick links, kao ni druge opcije, primjerice, pretraživanje foruma, ne rade nikome tko nije ulogiran.
Ako taj problem kod tebe i dalje bude prisutan, javi.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Sad mi je OK ali Quick links ne radi (a donedavno je radio).
Bez toga je forum neupotrebljiv a nekad mi baš paše da prošnjofam po trkelju neulogiran.
Bez toga je forum neupotrebljiv a nekad mi baš paše da prošnjofam po trkelju neulogiran.
'if you fall, i'll be there' (floor)
A zakaj se uopće izlogiravaš?Euklid wrote:Sad mi je OK ali Quick links ne radi (a donedavno je radio).
Koristim ovu temu...jeli vama radi tinypic? Zelim nesto screanshotat ali meni ta stranica ne radi, a ne radi mi ni zaslike. Jeli ima jos koja takva stranica?
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Jesi li našao?Euklid wrote:Zna li netko đe se sakrila ona opcija ''označi sve teme pročitanima''?
Imaš ispod temâ link i natpis:
Mark forums read
It is currently 16 Nov 2016, 17:09
All times are UTC+01:00
Stitch
NI neni tinipits ne radi beć dugo pa san prešao na obajmiky0 wrote:Koristim ovu temu...jeli vama radi tinypic? Zelim nesto screanshotat ali meni ta stranica ne radi, a ne radi mi ni zaslike. Jeli ima jos koja takva stranica?
http://postimage.org/?lang=croatian
isto brz i jednostaban
what we've got here is failure to communicate
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Pregledao sam postavke, ne znam što je posrijedi. 'Private message settings' nitko nije dirao.Leteća wrote:Veli mi novi član da mi ne može poslati PM. Inbox mi nije pun.
Strpi se do jutra, konzultirat ću se s Didi. Možda je nešto promijenjeno u grupama, a dok ne utvrdim što, trebat će vremena. Te se dozvole nažalost mogu modificirati na zilijun mjesta i načina.
Stitch
-
- Information
-