Predložak SE Square Left

Vaši upiti i sugestije
admin
Grand Master of the Jedi Order
Been thanked: 34 times
Post 15 Mar 2021, 04:40

Predložak SE Square Left ažuriran je s inačice 3.2.0 na inačicu 3.2.9 pa molim korisnike koji se njime služe da mi jave uočene nedostatke. Kako to nije službeni phpBB-ov predložak, moguće je da postoje sitne pogreške u kodu.

Developeri su od njega odustali, zbog određene popularnosti dorađen je na traženje zajednice, a programer koji ga je preinačio tvrdi da je višestruko testiran na "živoj" instalaciji. Eto ga zato i ovdje. :)

Stitch
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 754 times
Been thanked: 1407 times
Post 15 Mar 2021, 11:52

Usporedba dviju tema pokazuje da Prosilver, službeni phpBB-ov predložak razvijen za inačicu 3.2.11, nešto bolje funkcionira nego ovaj koji sam instalirao.

Image

Predložak SE Square Left, kao što vidite, ima mnogo oznaka ONLINE, prilično čudno grupiranih.

Image

Kod Prosilvera sve je normalno, oznaka je u gornjem desnom kutu. To je zasad jedino što sam uspio primijetiti, a tako je bilo i na inačici 3.2.0, zbog čega sam SE Square Left i ažurirao. Je li to pogreška ili karakteristika? Vjerujem da je slučajno tako ispalo. :D
Potpisi su za budale.
admin
Post 16 Mar 2021, 04:15

Temu sam popravio, više nema viškova. :mirko:
Stitch
Stitch
Head Honcho
Post 17 Mar 2021, 11:13

Moram priznati da mi je olakšanje vratiti se na svoj stari predložak. Služio sam se drugim (Elegance) jer su mi smetale uočene sitnice. Što ću, perfekcionist sam, ide mi na živce sve što nije savršeno. Sad ga imam na oba korisnička računa. Trud mi se isplatio, sredio sam ga premda mi nitko nije pomogao, ni dotični developer ni zajednica. Džaba sam pisao na phpBB-ovu forumu. :o

Iako sam instalirao mnogo lijepih predložaka, ovaj mi je najpregledniji i najdraži. Morao sam naći vremena da ga unaprijedim. Bog je prvo sebi bradu stvorio, nije li tako? :zubeki:
Potpisi su za budale.
admin
Post 30 Mar 2021, 15:16

admin wrote:
16 Mar 2021, 04:15
Temu sam popravio, više nema viškova. :mirko:
Eh... Klinac sam popravio, prerano sam se obradovao. Izgleda da nije tema posrijedi, zalud sam kopao po CSS-u. Kad umjesto engleskoga jezika odaberem hrvatski, sve se opet poremeti. Jedan jezični paket funkcionira besprijekorno, a drugi vjerojatno sadržava zastarjeli kôd. Zato ću sve ažurirati. No kako bih ubrzao proces, pokrenuo sam anketu. Mnogo je tu posla zato što se samo britanski engleski, koji je sustavom zadan, automatski mijenja pri instalaciji nove inačice phpBB-a. A ostali se jezici moderniziraju ručno, direktorij po direktorij. Što ne volim raditi, zamorno je i dosadno. Otud mogućnost da sam štogod nehotice previdio. :zubo:
Stitch
Stitch
Head Honcho
Post 13 Apr 2021, 23:18

admin wrote:
30 Mar 2021, 15:16
Kad umjesto engleskoga jezika odaberem hrvatski, sve se opet poremeti. Jedan jezični paket funkcionira besprijekorno, a drugi vjerojatno sadržava zastarjeli kôd. Zato ću sve ažurirati.
Ni jezik nije posrijedi, uspio sam sve vratiti na početak. To jest, ništa ne radi kako Bog zapovijeda. :rolleyes:

Hoću povišicu. Kad se već mučim, neka mi se barem isplati. :o
Potpisi su za budale.
  • Information