Otkad sam napokon, nakon 2 godine pokušavanja, ugledala 2 crtice na kućnom testu na trudnoću, mojoj sreći nema kraja
Međutim, prvi problemi počeli su sa 6 tjedana, kad sam odjednom prokrvarila, uz poprilično veliki izljev. Završila sam u bolnici zbog prijetećeg pobačaja. Imala sam veliki hematom, koji je tvrdoglavo odbijao dugo vremena smanjiti se pa sam u bolnici ostala 3,5 tjedna. Tamo su započele moje druge trudničke tegobe - mučnine, s 8 tjedana. Majko mila, tko ih je prozvao jutarnjima, debelo se zeznuo, jer moje traju cijeli dan, uopće mi osjećaj mučnine ne prestaje, ali sreća je što ne povraćam pa ipak uspijevam i prisilim se pojesti bar 3 obroka dnevno. Hrana mi se općenito gadi, a pogotovo slatko koje sam prije tamanila ko nespašena. Jedino što mi paše je kiselo - kiwi, krastavci, kisela pečena paprika. Povremeno mi u toku dana bude bolje, ali ipak, većinu dana je prisutan taj grozan osjećaj koji tjera na povraćanje.
Međutim, u bolnici sam doživjela i lijepe trenutke, tamo sam na UZV-u prvi put vidjela svoju Mrvu
Ostale tegobe su me zasad zaobišle, nemam promjene raspoloženja niti emotivne ili plačljive izljeve, a ni cice mi nisu narasle niti milimetar.
Ipak, ona najveća promjena koju mi je trudnoća donijela je upravo ta spoznaja da dragi i ja više nismo sami, nego nas je sad troje. I sad nam je to naše ljubljeno djetešce prioritet, a nas dvoje se moramo nekih stvari odreći.
Moram priznati da smo jučer imali jedan takav malo težak trenutak
U ova zadnja 2 mjeseca čak niti nismo baš nešto razmišljali o seksu, kako smo bili u postupku medicinski potpomognute oplodnje, od svog tog pikanja injekcijama, odlaska na punkciju, onda mirovanje pa odlazak na transfer pa opet mirovanje, pa onda iščekivanje rezultata, pa onda veselje zbog pozitivnog rezultata, pa onda se dogodilo to krvarenje i dugi boravak u bolnici... Ali, eto, sad je prošlo neko vrijeme i normalno proradile nam opet naše potrebe za intimnošću. Moram priznati da mi ta ''trudnička tegoba'' trenutno najteže pada.
Eto, znam da sam jedina trudnica na trkeljanju (ali sam čula da je došla još jedna, ako je, dođi tu
I nemojte da ovdje pričam sama sa sobom jer ćete svi dobiti ječmenac