25 tisuća riječi za druga Milanovića
- schmokljan
http://www.tportal.hr/komentari/komenta ... ovica.html
Mogao bih se ja sad tu raspisati, no nema više vajde. Jednostavno - glasat ću za HDZ na sljedećim parlamentarnim izborima, jer ove staljinističke pizdeke više ne mogu gledati.
Mogao bih se ja sad tu raspisati, no nema više vajde. Jednostavno - glasat ću za HDZ na sljedećim parlamentarnim izborima, jer ove staljinističke pizdeke više ne mogu gledati.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
ja se više ne sekiram zbog njega
premijer nam je narcisoidni mentol
kako smo preživjeli razne adezeovske tsunamije preživjet ćemo i njega
a možda i nećemo, čak i nema neke razlike...
premijer nam je narcisoidni mentol
kako smo preživjeli razne adezeovske tsunamije preživjet ćemo i njega
a možda i nećemo, čak i nema neke razlike...
'if you fall, i'll be there' (floor)
schmokljan » wrote:. Jednostavno - glasat ću za HDZ na sljedećim parlamentarnim izborima, jer ove staljinističke pizdeke više ne mogu gledati.
Ja ću za HČDZ koji će, vjerujem, uskoro osnovati Kujundžić...a možda i Jadranka s njim...nudi se vidim...
Dakle - Hrvatska Čista Demokratska Zajebnica...
Ponekad mislim da narod bira SDP samo da bi mogao s većom strašću poletjeti u zagrljaj HDZ-u. Nešto kao lik koji nakon ljubavnice zaključi da mu nema do žene.
I svaki put kad se narod zasiti HDZ-a, a to je jednom u desetljeću, izabere SDP da bi sam sebi dokazao da je HDZ, kakav je takav je, najbolji, najljepšiji i najkompatibilniji.
Narod zaslužuje HDZ.
Onog dana kada vidim da netko sa strašću mrzi aktualnog HDZ-ovog premijera, zaključit ću da ipak nekako krećemo naprijed. Jer to se mahom dešavalo samo za vrijeme SDP-a. Bljakić.
I svaki put kad se narod zasiti HDZ-a, a to je jednom u desetljeću, izabere SDP da bi sam sebi dokazao da je HDZ, kakav je takav je, najbolji, najljepšiji i najkompatibilniji.
Narod zaslužuje HDZ.
Onog dana kada vidim da netko sa strašću mrzi aktualnog HDZ-ovog premijera, zaključit ću da ipak nekako krećemo naprijed. Jer to se mahom dešavalo samo za vrijeme SDP-a. Bljakić.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
No, pogledaj malo šire - na lokalnoj razini način vođenja politike ne razlikuje se; i SDP i HDZ trguju svojim glasovima i nadmeću se tko će biti bolji ponuđač. Stranačkim središnjicama to ne smeta. SDP je barem u Zagrebu pokušao imati demokratski izbor kandidata za gradonačelnika, pa je središnjica odjebala demokraciju. Meni nije jasno zašto bi tko glasao za SDP, ali uopće, kad se samo loše pretvaraju da nisu HDZ.ex anais » wrote:Ponekad mislim da narod bira SDP samo da bi mogao s većom strašću poletjeti u zagrljaj HDZ-u. Nešto kao lik koji nakon ljubavnice zaključi da mu nema do žene.
Narod zaslužuje HDZ.
Znam. Samo su mi manje odbojni. Ne mogu si pomoći. Jednostavno ne mogu zaokružiti HDZ. Bih, kad bi nasuprot stajao HSP, onda bih. Kao druga najjača stranka. Ili ujedinjeni nacisti, šta ja znam. Ovako ne mogu.ElliQuinn » wrote:
No, pogledaj malo šire - na lokalnoj razini način vođenja politike ne razlikuje se; i SDP i HDZ trguju svojim glasovima i nadmeću se tko će biti bolji ponuđač. Stranačkim središnjicama to ne smeta. SDP je barem u Zagrebu pokušao imati demokratski izbor kandidata za gradonačelnika, pa je središnjica odjebala demokraciju. Meni nije jasno zašto bi tko glasao za SDP, ali uopće, kad se samo loše pretvaraju da nisu HDZ.
Za moj pojam su premalo totalitarni. Inače bi već Bozanića stjerali u svoju župu.Karl Jozef wrote:Iliti se tu i tamo provjeri jesu li i dalje totalitarni, ...pa ako jesu natrag u klupe.
![]()
Nisam za proganjanje ... al ajde.ex anais » wrote: Za moj pojam su premalo totalitarni. Inače bi već Bozanića stjerali u svoju župu.
Isuse, Kar, ti se ne znaš ni zajebavat. Došao si u šaljivom tonu (valjdaKarl Jozef » wrote: Nisam za proganjanje ... al ajde.
Ne govorim o pravom proganjanju nego doslovnom slijeđenju sekularizma.
- schmokljan
Ne znam u kojim se krugovima krećeš, ali Milanovića još uvijek ne mrzim kao Sanadera, iako je sve bliže.ex anais » wrote:Ponekad mislim da narod bira SDP samo da bi mogao s većom strašću poletjeti u zagrljaj HDZ-u. Nešto kao lik koji nakon ljubavnice zaključi da mu nema do žene.
Narod zaslužuje HDZ.
Pretty much onima gdje je narod miran kad je HDZ na vlasti. Tad je sve na svom mjestu. A izvan grada, hm, šta ja znam, ljudi podjednako mrze jedne i druge. Ja SDP-u zamjeram metiljavost, nesposobnost i neodlučnost.schmokljan » wrote:
Ne znam u kojim se krugovima krećeš, ali Milanovića još uvijek ne mrzim kao Sanadera, iako je sve bliže.
- schmokljan
Ja im zamjeram nedemokratično i, prvo i osnovno, izdaju radničke klase, koju nastoje kompenzirati zaštitom marginalnih skupina i to na potpuno neprimjeren način.ex anais » wrote:
Pretty much onima gdje je narod miran kad je HDZ na vlasti. Tad je sve na svom mjestu. A izvan grada, hm, šta ja znam, ljudi podjednako mrze jedne i druge. Ja SDP-u zamjeram metiljavost, nesposobnost i neodlučnost.
SDP je, dakle, lažnjak, a HDZ, odvratan, prijetvoran i mračan, je barem u tome autentičan.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
SDP i HDZ su dvije strane jednog te istog novčića...schmokljan » wrote:
Ja im zamjeram nedemokratično i, prvo i osnovno, izadju radničke klase, koju natsoje kompenzirati zaštitom marginalnih skupina i to na potpuno neprimjeren način.
SDP je, dakle, lažnjak, a HDZ, odvratan, prijetvoran i mračan, je barem u tome autentičan.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ma fini su to ljudi i lijepo su se dogovorili. Jedni izbori nama, drugi vama, pa da se svi namire.Euklid » wrote: SDP i HDZ su dvije strane jednog te istog novčića...
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
..a zasto sanadera mrzis?schmokljan » wrote:
Ne znam u kojim se krugovima krećeš, ali Milanovića još uvijek ne mrzim kao Sanadera, iako je sve bliže.
mislim, i pasalic mrzi sanadera. pola..ili citav hadeze mrzi sanadera.
..ja bi mu da jos jednu priliku. ok, dvije cak mozda. jednu priliku bi mu dao da sjedne pred neku komisiju, pred kamere, diktafone, organizirat ice, pice i..neka prica, otvoreno..sve. tri mjeseca ako treba. ali, sve. sto, gdje, kad, kako, s kim.
onda ga pustit mjesec, dva dana da se odmori, negdje u neke toplice, planine i onda opet.. sve isto pricat, sve, sve ponovit, tako da se vidi jel mu price dolaze u konflikt, jel mulja i tako ponavljat dok se ne vidi da je iz njega izaslo sve kako treba. i onda ga oslobodit, dat mu penziju predsjednicku cak.
ovi svi sad procesi su spori i malo vrijedni, sluze samo da se ostali izvuku od malja zakona. garantiram da ce..kad se bude smatralo da su iscrpljene sve igre i da se sve uspjelo relativno zataskat, da ce ga predsjednik republike pomilovat.
nema nikakve sad koristi nikome da bude sljedecih dvajst godina u zatvoru, narocito ako se masu ostalih seta slobodno, a trebali su odavna bit prcesuirani i osudjeni. jos prije, davno prije 2000.
mislim da cu..ne znam kad, sumnjam ove godine, ali sljedece mozda, narocito ako vidim da su mu neke informacije rado presle usta, pokrenuti peticiju za pomilovanje sanadera.
druga, prilika koju bi mu dao, ali..ta je vec ono, toliko zanimljiva da je u domeni neke fikcije..neki kredo kvija absurdum, jest da..kad bi on bio nekako na slobodi, pa da se politicki aktivira i onda opet da dodje do neke vlasti i to u hadezeu..i onda citav taj proces, ono..stat i gledat..kao film.
gledat svu tu ekipu kako mu se opet klanja, ljubi stopala, gledat te groteskne, pateticne grimase i fizionomije, gledat svu tu velicanstvenu desnu sluzavost.. ono, prajsles.
milanovic.. druga neka prica i on je samo simbol citave te druge neke price..
moze se i tako gledat, nije daleko od istine. ali, ko nije na tom istom novcicu..koji ocito ima nekoliko strana pa vise predstavlja onu kocku za kockanje.Euklid » wrote: SDP i HDZ su dvije strane jednog te istog novčića...
osim toga, i sdp i hdz (a i ostale stranke, dosta njih valjda) tog novcica, te kocke, ima svoje neko biracko tijelo, tako da svaljivati samo na njih tu neku, mozda krivnju ili brkati im izgled, nije fer bez da sebe malo pogledamo kako izgledamo i kako se ponasamo, mislimo..
naime, na neki nacin malo i precjenjujemo i nasu ulogu..nasu kao nasu i nasu kao hrvtasko neko drustvo.
dosta toga se radi u zadanim okvirima i nema tu bas nekog velikog izbora, narocito ne s nama, ovakvima kakvi smo.
zaista, ti izbori, radi se o detaljima, doduse o detaljima koji se mogu nekako razvijati i stasati i tu se sad vode najvece bitke neke..ako su bitke, te politicke igre, oko tih detalja, opstrukcija, nadjebavanja.
nekako, da se posluzim onim formula1 ili koja fec formula i trke, tim rjecnikom.. mi jos uvijek nismo ni u politickim nekim trkama i mjerenju krugova za pol pozisn. mi smo negdje u nekoj med meks fazi u kojoj tek treba napravit pol pozisn za pol pozisn.
politicki teren nam uopce nije definiran. politicka pravila slaba, zastarjela. mi vodimo neke politicke igre od prije dvjesto godina, gusimo se u njima.
mogu slobodno rec da su nasi djedovi i pradjedovi u mnogocemu bili napredniji nego mi danas, vise su bili angazirani, vise su razmisljali, bili si kriticki sposobniji i dinamicniji i onis su svoj dio dali, a mi se backamo nekim stvarima koje su cak i oni prevazisli.
nekako, nanovo ucimo ono sto su ostali ne samo odbacili, nego i zaboravili.
dakle, moze izgledati da su vrlo slicni, sto mozda i jesu, vjerojatno jesu, na takvom prostoru su da mogu birat oce li jedni druge bacit u vodu ili ce pokusat zagrljeni opstat na brvnu, ali, kazem, dosta toga ovisi i o nama, a esdepe, kao slabija stranka od hadezea, kao koalicija koja je ranjivija od koalicija i saveznistava kojeima hadeze raspolaze, radi ono s to moze i s cim moze, a mjesta za greske nema puno.
da sad opet se ogradim od branjenja esdepa kao nekog prelijepog rjesenja, reci cu to ovako..
politicko okruzenje u kojem bi se trebalo uopce nesto poceti raditi, jest recimo, ovo sad, koalicijsko nekona vlasti. tek kad ovo drustvo sazre do te mjere da se mogu ostvarivati neki dijalozi, tek onda mozemo govoriti o nekoj zeljenoj demokraciji i preuzimanju kontrole u svoje neke drustvene, nacionalne ili kakve vec ruke, tek onda mozemo govoriti o planovima, master planovima, strategiji itd..
dok je ovakva situacija, memlavo utup desna, dok se batrgamo u tim i takvim okolnostima i kontekstu, kao neko drustvo neumoljivo idemo njegovoj dezintegraciji na svim podrucjima.
sto,naravno, ne treba to individualno shvacat tragicno, ali da je sa sirih nekih obzora to gledat, reklo bi nam se.. zaludu krecili .
tj, jednom bi trebalo se odlucit, mentalno drustveno odrast i politcku sliku porpuno, hametice, odlucno, jako prebacit na drugu stranu, pa makar ta slika bude u pocetku esdepeovska kao neke liderske snage.
tj ne ovako, gdje koalicija sa esdepeom na celu kao nesto vodi, vlada, radi, a svaka nedojebana susa koja uspije oformit 2000 potpisivacko peticijskih mjesta je moze stiskat za jaja i birat mjesto i vrijeme kad ce je rusit.
dakle, kad se te demokratske sile oforme, kazem, taman sa tim milanovicem ili kim vec, kad se oforme u tolikoj mjeri da mozemo rec da su stabilne, e tek onda, kad se taj problem rijesi, tek onda mozemo stavit te neke esdepeove na svoje mjesto i rec im..evo, sat vi tu pizdite, trkeljajte, socijaldemokratizirajte, neki krac nesto radite ono sto mislite da radite, placite, kukajte, zicajte, muljajte..jebite se kako znate.
izdaja radnicke klase? cega ba?schmokljan » wrote:
Ja im zamjeram nedemokratično i, prvo i osnovno, izdaju radničke klase, koju nastoje kompenzirati zaštitom marginalnih skupina i to na potpuno neprimjeren način.
mislim, jel se to opet vracamo na racana? ponovit cu po ko zna koji put..mozemo mi mislit o racanu sto hocemo, ali on je jedan od rijetkih osoba nase recentne politicke povijesti koja je imala kompletan uvid u nasu, a i siru politicku sliku.
koliko puta treba ponovit njegove rijeci da je hadeze stranka opasnih namjera. i nakon svega..i poslije svega, mi jos uvijek govorimo..pa i ne bas tako opasnih.
ono, izgleda da je jedina prava stranka u nas..kretenska stranka, nakon sto je hadezeov idiotizam fulao i razocarao.
te, ondasnje racanove rijeci su bile zadnji vapaj, nada i vjera u ovo drustvo, ljude, u tu neku jebenu hrvatsku. mislio je da ce to bit dovoljno, da nece trebat crtat i tu je mozda njegova najveca greska, jer je mislio da su ljudi u toj hrvatskoj pametniji.
a opet, sto je trebao napravit? skinut sedmi pecat i tako preuzet odgovornost s nezamislivim posljedicama?
nije kriv esdepe sto je od socijalisticke avangarde nasao pribjeziste u socijaldemokraciji ili kako su ih jos prije stotinu godina nazivali..oportunisti. nije kriv ni taj jebeni sluzavi hadeze sto je instaliran kao najmenje desno zlo, tj zamisljen kao prelazno desno slo u jos vece desno zlo.
ako uopce postoji tu neka krivica, krivi smo mi sami, svakodnevno, mi sami svakodnevno stvaramo nase odnose, djelujemo, zivimo..i bojimo se rec ne. ne hadezeu, nego onom do sebe kad te pocne zajabavat, rec..cek, a bil ti isa malo ukurac, a?
e, ali to nismo na vrijeme napravili misleci da to nije fino, pristojno demokratski..ili cak..oportuno, pametno, nego smo eto, i mi se ebete smijuljili misleci da ce i nas koja mrvica zapast ako se nekom uvucemu u guzicu za napravit neki posao, biznis, utrzit nesto, doc do kojeg dinara..prezivit.
e, pa eto onda, onaj ko je prezivio prezivio, a onaj ko nije sad ce se ne sto pocet batrgat, pocet govorit..ja, ja, demokracija, ja, sloboda, ja..e, da bi nakon pet minuta opet nabacio onaj jadnicki trgovacki smjesak kakav se nabacuje kad si pred nekim ko je jaci od tebe, a htio bi ga nekako zajebat..
nasa radnicka klasa se oruzjem izborila da sama sebe ukine i da srusi sve ono sto je cinilo radnickom klasom..ma sto je cinilo bilo cime..ljudima npr.
kako ono..znam ja nas, jebo ti nas..
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... kazne.html
Ima li krađi adezeja uopće kraja, ikad, ono?
Koji talog.
Ima li krađi adezeja uopće kraja, ikad, ono?
Koji talog.
- Jakša Eškinja
Dužnost mi je da vas upozorim da gospodin Milanović nije drug.Da je drug trebao je biti u KPH,ali nije.Dakle,možete se sami uvjeriti da Milanović osim preko očeve strane nema bliske veze sa IK CK SKH/KPH...itd.
Nadalje,Milanoviću se pripisuje bahatost..A ja to ne vidim..Zašto?Pa zato što razumijem tko je bio ispred njega na vlasti,i koliko dugo je bio na vlasti...
Al ti,reći ćete vi meni,opet optužuješ one druge,a ti drugi će optuživati tebe.A ja vam kažem,hajde..Hajde,optužite SDP za kriminal..Što je do sada kukolja viđeno od SDP jest onaj mudonja prevarant Antonić sa Raba,i dio ministara kojima se treba zahvaliti na suradnji..i to je sve.
Prebrzo se zaboravlja da je Hrvatska drpinalna zajednica(HDZ)uspjela dovesti zemlju do ruba propasti,a sada iz saborskih klupa i krčmi koje vonjaju po jagnjetini gdje se Karamarko časti sa svojom bagrom,oni glasno urliču i skiču kako je ova vlada nesposobna..
Ma znate što..Nesposobna je po mnogočemu..Svatko dobar ima sto mana,a loš ima samo jednu-da je loš!
HDZ je ološ sam po sebi i tu riječi su suvišne..
Još da se očitujem oko 24 sata..Pa drago mi je da su dobili sankcije jer je to čisto s***** od novina,koje se ne bi smjele zvati novinama!
So,only one thing I can say;Burn bitch!
Nadalje,Milanoviću se pripisuje bahatost..A ja to ne vidim..Zašto?Pa zato što razumijem tko je bio ispred njega na vlasti,i koliko dugo je bio na vlasti...
Al ti,reći ćete vi meni,opet optužuješ one druge,a ti drugi će optuživati tebe.A ja vam kažem,hajde..Hajde,optužite SDP za kriminal..Što je do sada kukolja viđeno od SDP jest onaj mudonja prevarant Antonić sa Raba,i dio ministara kojima se treba zahvaliti na suradnji..i to je sve.
Prebrzo se zaboravlja da je Hrvatska drpinalna zajednica(HDZ)uspjela dovesti zemlju do ruba propasti,a sada iz saborskih klupa i krčmi koje vonjaju po jagnjetini gdje se Karamarko časti sa svojom bagrom,oni glasno urliču i skiču kako je ova vlada nesposobna..
Ma znate što..Nesposobna je po mnogočemu..Svatko dobar ima sto mana,a loš ima samo jednu-da je loš!
HDZ je ološ sam po sebi i tu riječi su suvišne..
Još da se očitujem oko 24 sata..Pa drago mi je da su dobili sankcije jer je to čisto s***** od novina,koje se ne bi smjele zvati novinama!
So,only one thing I can say;Burn bitch!
-
- Information
-