Osnivam udrugu
- Borna Paro
Osnovao bih udrugu koja promiče nedruženje sa ljudima-gnjusovima.
Čovjek-gad,kako ga prepoznati,kako se ponašati kad je takav prisutan i kako ga se riješiti.
Ne podnosim duga i lažna druženja,gade mi se prijetvorna prijateljstva,i vrlo sam kritičan prema ljudima..a kanim osnovati Udrugu(Zadrugu),koja će se upravo boriti protiv uzurpacije raznih skotova i mamlaza prema poštenom i suosjećajnom svijetu.
Udrugu koja će učiti vještinama iskrenosti i kako se nositi s time.Udruga koja će brzo naći mjesto u vašoj odluci,da se okrenete prema vjetru,i da se usprotivite raznim manipulacijama vodećih glavonja na tv,radiju,javnom i privatnom životu!
Čovjek-gad,kako ga prepoznati,kako se ponašati kad je takav prisutan i kako ga se riješiti.
Ne podnosim duga i lažna druženja,gade mi se prijetvorna prijateljstva,i vrlo sam kritičan prema ljudima..a kanim osnovati Udrugu(Zadrugu),koja će se upravo boriti protiv uzurpacije raznih skotova i mamlaza prema poštenom i suosjećajnom svijetu.
Udrugu koja će učiti vještinama iskrenosti i kako se nositi s time.Udruga koja će brzo naći mjesto u vašoj odluci,da se okrenete prema vjetru,i da se usprotivite raznim manipulacijama vodećih glavonja na tv,radiju,javnom i privatnom životu!
Burazeru, jesi ti kad pišao uz vjetar?Borna Paro » wrote: Udrugu koja će učiti vještinama iskrenosti i kako se nositi s time.Udruga koja će brzo naći mjesto u vašoj odluci,da se okrenete prema vjetru,i da se usprotivite raznim manipulacijama vodećih glavonja na tv,radiju,javnom i privatnom životu!
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Oooo, bit će za mezu. Dječaci će hraniti djevojčice.Zekoslawa » wrote:Oće li biti kakvih poticaja za zadrugare, da se nađe štogod za zameziti i tako to?
Treba kupiti banzeka, za po gradu.zeleni zub » wrote:Hoće li se kupovati traktor? Ili kombajn?
-
zeleni zub
Javljam se da sprovedem nabavku, da mogu pronevjeriti novac.
- Borna Paro
Vidim da sam žrtva svoje nevinosti..Zadruga antignjusa nema šanse s vama..
Pa napravi zadrugu gnjuseva i podrivaj je iznutra.Borna Paro » wrote:Vidim da sam žrtva svoje nevinosti..Zadruga antignjusa nema šanse s vama..
- Borna Paro
Jedino preko udruge/zadruge nešto i možeš učiniti.
Što možeš kao pojedinac?
Pogledajte sve ove prosvjede,i one prije i ove sada i one sutra,svi će dobiti vrijeme u medijima,svakome će netko doći i reći par riječi,čut će se za njih,biti će negdje prepoznati,apa će biti i lakše se izvući pred zakonom itd..
Zadruga je samo ideja,ali vidim da postoji golem interes da se nešto učini po ovom pitanju.
Nemojte biti gnjusevi pa sabotirati!
Što možeš kao pojedinac?
Pogledajte sve ove prosvjede,i one prije i ove sada i one sutra,svi će dobiti vrijeme u medijima,svakome će netko doći i reći par riječi,čut će se za njih,biti će negdje prepoznati,apa će biti i lakše se izvući pred zakonom itd..
Zadruga je samo ideja,ali vidim da postoji golem interes da se nešto učini po ovom pitanju.
Nemojte biti gnjusevi pa sabotirati!
-
- Information
-