nevjerna » wrote:
Pa da, kao što netko plati običnom čovjeku koji nije profić da podmetne bombu pod auto.
Ali ovdje ne pričamo o takvima. Ovdje probamo odvojit kurve od drolja, te svakoj pridodat bitne osobine koje ih čine kurvom, odnosno droljom. To do sad nisam vidjela, ali možda bude idućih dana...

Pa, tijekom rasprave mi se iskristaliziralo pa bih to ovako postavio:
zajednička osobina - apersonalnost u seksu (što apersonalnije, to više u 'smjeru' prema drolji/kurvi)
distinkcija - svjesna proračunatost. Kurva ima 'vanjski proračunati cilj' (npr. novci, položaj, bilošto), drolja nema, nije proračunata, nego jednostavno voli jebanje samo po sebi (nebitno s kime, dok god joj paše tj. prolazi inicijalne kriterije, npr. da joj netko bude 'seksi').
To je po mojoj definiciji. Neke žene ovdje su pokušavale upravo drolji dodati još neke negativne osobine, tipa gaženje po leševima itd, a JPK pak smatra da je određena bezobzirnost prema bliskim ljudima, ta dodatna nužna osobina da bi se netko kvalificirao za pojam 'drolja'.
To je dakle ukratko. (Preskočio sam Morticiju koja pak smatra da pojam 'drolja' uopće ne mora imati veze sa seksom.

)