Apstinencija i cimanje

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
dimnjak

Post 06 Oct 2011, 14:12

rajderica » wrote:
Uvijek nađeš vremena za prioritete, jeli tako?
Uza sve obaveze koje kroz dan uspijemo napraviti, za boljitak "nas" kao obitelji, djece, kuće, šefa...ovo je jedna samo moja strast.
Ispunjava me kao ženu, kao ljubavnicu. Tu prestajem biti majka. Isključim mozak za takve signale.
Isključim njega iz bilo koje druge uloge, osim iz uloge ljubavnika.
I to je tih par dragocjenih, minuta, sati...ovisno o prilici.

Nije teško, ako se tako osjećaš i ako to zaista želiš.
Ne vjerujem da bi itko odbio. Ja još nisam naišla na takvog.
nije meni problem iskljucit se iz svih uloga. ponekad zaprepastim samu sebe koliko mi je to lako.
nego, ne mogu ili bolje receno ne znam funkcionirati planski.
dogovoriti unaprijed 4 dana cuvanje djeteta, provjeriti za taj dan ima li kakvih obaveza, osloboditi ih i onda zonglirati s nestrpljenjem (al onim negativnim) hoce li se svaka puzla uklopiti i sloziti zeljenu sliku.

karte za kino (ono je samo primjer ne :D) kupujem pola dana ranije.
s time se mogu nositi.
ujutro znam i zelim znati kako ce mi izgledati taj dan. sve vise od toga mi je preveliki stres.
tako da, takve dogovore mogu imat opet na ho-ruk: iskrsne da ce dijete poslije vrtica kod bake i dide i tamo prespavat. posaljem poruku: nadjemo se nakon posla tu i tu, idemo tamo i tamo, sami smo sa sobom do sutra ujutro.

mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
rajderica

Post 06 Oct 2011, 14:14

Margarita » wrote: Self-veselje ne pita mene za dozvolu. Mogu ja apstinirati danima i mjesecima, i godinama ako treba, u budnom stanju. Ali je moje tijelo pametnije od mog razuma i nakon par dana apstiniranja uvijek me na prepad prevari u snu. Legnem s najčednijim mislima a probudi me orgazam i onda se prisjećam sna i poznatih i nepoznatih mjesta, i poznatih i nepoznatih ljudi. Time prilično dobro, bez truda i muke, bez planiranja a i bez pogodnog trenutka za spontanost, mogu zadovoljiti potrebu ako naiđu sušna razdoblja ili ako ih sama želim.
Možda treba razjasniti, što se smatra apstinencijom?
Za mene je to ne imanje sexa sa drugom osobom.
Sama sa sobom ili nekim bićima iz sna , ne ulazi u kategoriju apstinencije.

@dimnjak...ja si organiziram tako da je to najvažnija stvar taj dan.
I gotovo.
Margarita

Post 06 Oct 2011, 14:46

rajderica » wrote:
Možda treba razjasniti, što se smatra apstinencijom?
Za mene je to ne imanje sexa sa drugom osobom.
Sama sa sobom ili nekim bićima iz sna , ne ulazi u kategoriju apstinencije.
Svjedno kako, moje su fiziološke potrebe zadovoljene, znači ne apstiniram.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Potjeh

Post 06 Oct 2011, 15:26

Margarita » wrote: Svjedno kako, moje su fiziološke potrebe zadovoljene, znači ne apstiniram.
Uh, ne mogu se složiti s ovim. Masturbacija mi je poput čipsa, ne mogu to nazvat ručkom.

Ako rajderica ima kompleksne seksualne maštarije onda je svakako jedini način da ih ostvari planiranje unaprijed. Samo, meni to iščekivanje nije neki veliki gušt iako razumijem osjećaj.

Katkad je potrebno planirati unaprijed. Primjerice, unaprijed kupim šlag u spreju te ga strpam na moj dio ormara zajedno sa konopcem i povezom za oči. :klopa:
Almost Rosey

Post 06 Oct 2011, 19:54

Ashtaroth » wrote:Volim imati i druženja, bez da me se cima za sex. Ono, ok, shvaćam da se želi, ali ne moraš mi nabijati na nos. Pogotovo ne nakon što odbijem, sve dalje od toga je fors, stvara animozitet i ne volim to, jako.
Najgori osjećaj ikad. Jednom mi se dogodilo da smo ležali na krevetu i gledali neki film. Ali eto, srećica moja :cerek: toliko je napaljen da ne može biti kraj mene a da me ne pipa. A meni se baš neće. I tako je trajalo par minuta - cimanje, odbijanje, smirivanje, pa opet... e dok nije doslovno legao na mene i počeo me ljubiti... trebalo mu je dobrih minutu i pol da skuži da sam ja totalno ukočena i gledam u stranu. Onda se našao uvrijeđenim :rofl: i ostavio me na miru. Nisam više s tom osobom :visi:

Trenutno mi je situacija takva da ne mogu 'dobiti' kad poželim, a pauza zbog odvojenosti zna trajati i do desetak dana. Rezultat takvih pauza može biti još veća čežnja i napaljenost, ali i frustracija i totalni pad libida, no primijetila sam da to ovisi o emocionalnom stanju i naboju, o odnosu s partnerom, s drugim ljudima, sa samom sobom.

Inače, volim znati unaprijed, volim isplanirati. No nisam toliki kontrol-frik da odbijam seks ako ga nisam isplanirala. vodim se osjećajem, inteligentno plasirano provokacijom. U trenutnom odnosu ne pitamo jedno drugo "hoćemo?" nego se samo dograbimo :cerek: Seks se može izroditi iz niza situacija, čak i iz onih naizgled benignih i čednih, a ako neku zamisao ne provedem u djelo, nije smak svijeta. Trenutno me usrećuje što kraj sebe imam osobu koja mnogo bolje razumije i osjeti moju energiju i neverbalne poruke i kojoj ne moram verbalizirati da nisam in the mood.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 832 times
Been thanked: 1586 times
Post 06 Oct 2011, 22:25

Ne volim apstinenciju. I točka. :zubeki:
Potpisi su za budale.
Nikolajevna

Post 06 Oct 2011, 22:32

vrrrlet » wrote: Tak da Nikolajevna, ili prebrzo i prelako daješ, ili nisi dovoljno zgodna da bi se mužjak odricao nekih načela.
Iskreno, nisam toliko lošeg izgleda ali mi oči idu malo ukriž. I noge.
Tako da ni ne mogu dati prebrzo.
rajderica » wrote: Jer sada govorim o dobrom sexu, onom kojeg priželjkujemo. Ne o kvikiju ujutro pod tušem, jer se eto nema vremena.
Jebo to driblanje od po uru vremena. 15 min uvr' glave.
Osim toga, može te zajebat pa svršit prije tebe.
Stitch
Head Honcho
Post 06 Oct 2011, 22:36

Potjeh » wrote:
Uh, ne mogu se složiti s ovim. Masturbacija mi je poput čipsa, ne mogu to nazvat ručkom.
Upravo tako. Da je masturbacija seks, bio bih najveći jebač na svijetu. :D
Potpisi su za budale.
Vodena

Post 07 Oct 2011, 21:15

:kokice:
Ashtaroth

Post 09 Oct 2011, 18:51

Ako se isprazniš, utažiš hormone - to mislim da nije apstinencija na koju članak cilja, no svakako nije ona na koju sam ja mislila.

Skužila sam da spontano apstiniram - tipa, ako imamo dogovor kad se vidimo, a ima još par dana do toga, nekako selfjob pada u manje bitni plan. Nekad baš znam, ako je ostalo još dan-dva, reći si 'ma neću sad'. Još me nije tako opralo da 'ma neću' ne bi bilo dosta. :ne zna:
Ne želim se osjećati loše, to mi je primarno. Ako mi se jako hoće samoj - budem.

No, nekakva magična brojka je 'tjedan dana' do 'eventa' - ako ima više, hormoni se ispucavaju, ako ima manje, osjećam se na standbyu i osjećam da se energija skuplja. I znam da bude jebeno kad krene izlaziti van. Više nekako stvar vidim kao investiciju - malo sudržavanja sada, za eksplozije kasnije.

Jer, znam kako može biti. Kul mi je kad tako bude. Volim kad mi je libido takav da mogu i želim nekoliko puta tokom par sati. Osjećam se željeno, želim, osjećam se nabijeno energijom, moćno na neki način, zapravo.

Kad se osjetimo (ovo što Rosey spominje), kad maštam (ovo od Rajderice), događaj se urezuje u pamćenje, a to volim pamtiti. Isto kao što volim pamtiti orgazam partnera kojeg nije mogao/la sudržati pa da sex traje dulje, kad je toliko napaljen/a mojim prisustvom.
To su scene koje se urezuju. Želim da se urezuju. Obožavam 'nemoj, nemoj, nemoj, a jebiga' kad bi on najradije da ne dišem da može koju minutu dulje :cerek: (ovo 'nemoj' se odnosi na pokret koji izaziva jaki pozitivan podražaj, iako mi ne mora uvijek biti jasno na što se 'nemoj' odnosi, saznam kasnije :rofl:)
Mislim da mi nema većeg egoboosta nego kad partnera izludi sex da jednostavno gubi kontrolu i ode želja 'da dulje traje i uživa' - u bananu. Naboj koji se tad osjeti, naboj koji se osjeti kod sexa nakon apstinencije pri kojoj se želja brusila... :s

Ne volim rutine i odrade. Apstinencjia/frigidnost mi se sama nametne kad stvar ode u rutinu. Rutina me ne ispunjava, ne puni. Prazni me, i nema baš puno mjesta za popravak. Kad ode strast, ode sve. Meni barem. Dok ima strasti, mislim da ne može biti rutine. Dok ima želje za drugom osobom, dok se želi osjetiti i osluškivati, istraživati, pomicati granice - nema mjesta za rutinu. Makar možda outsideru izgledalo rutinski. Ono u glavama je ono što neki performance učini posebnim :mig:

I da, priča se u onim pauzama između, i popali se pričanjem, može i o bivšima, o poslu, o vremenu, nije bed... :hekla:
Stigne se i puno pričati i puno zabavljati u ponešto sati :mig:
I treba dati ljudima pauzu... da skupe energiju - sex mi je ipak ljepši kad završi orgazmom, a ne odustajanjem zbog umora :mig:

Naravno, emotivno treba biti ok. No, skužila sam da kad se pojavi rutina, nisam baš ok, pa nema ni želje, pa se sve zavrti u krug.
Protiv rutine se teško borim, sama.
Kad nema emotivne rutine, onda sam ok, a onda se svjetovi grade i granice pomiču :D
Gazda

Post 10 Oct 2011, 09:34

Ne daješ pičke svaki put? Veza ti ne štima. Šalji slike glave na pm.

Nego, što se tiče plansko/neplanskog: definitivno je bolje kad se ne planira. Osim kad baš taj plan bude dio napaljivanja, ali inače je idealni scenarij: želim seks - 5 minuta kasnije isti se odvija. Instant zadovoljenje u sferi života u kojoj je instant zadovoljenje najveći užitak.
Almost Rosey

Post 10 Oct 2011, 19:36

Gazda » wrote: Ne daješ pičke svaki put? Veza ti ne štima. Šalji slike glave na pm.
Prvo, ajd čitaj što piše. Drugo, vjeruj mi, ne želiš slike mog ičega na PM.
Gazda

Post 10 Oct 2011, 20:32

Almost Rosey » wrote:
Prvo, ajd čitaj što piše. Drugo, vjeruj mi, ne želiš slike mog ičega na PM.
To je bio šaljiv komentar, zaboga :D

Osim dijela sa slikama, to sam već odavno najavio :cerek:
Almost Rosey

Post 10 Oct 2011, 20:39

Gazda » wrote: To je bio šaljiv komentar, zaboga :D

Osim dijela sa slikama, to sam već odavno najavio :cerek:
Aha oke. Ali vjeruj mi, ne želiš :D
Sophiae

Post 23 Oct 2011, 17:47

apsitenencija je neimanje sexa nikakvog. čak ni sa samim sobom. i super je. doing it since february.
da, i?
blue
Asgard

Post 23 Oct 2011, 22:11

Sophiae » wrote:apsitenencija je neimanje sexa nikakvog. čak ni sa samim sobom. i super je. doing it since february.
Što te potaklo na to? I jel ti ne fali? :misli:
aisling

Post 24 Oct 2011, 14:17

Skužih jednu stvar, a to je da mi nema razlike baš neke nema li sexa mjesecima, ili ga ima povremeno nešto malo. Oću reć, ono povremeno, ako nije itekako redovito i nadasve kvalitetno uopće ne promjeni dojam da cijelo vrijeme apstiniram. Bilo to prije tjedan dana ili prije tri mjeseca meni danas isti filing :ne zna:
Happy Easter!
Stitch
Head Honcho
Post 24 Oct 2011, 17:13

Sophiae » wrote:apsitenencija je neimanje sexa nikakvog. čak ni sa samim sobom. i super je. doing it since february.
Škripi ti logika. Ne postoji "sex" sa samim sobom. :kava:
Potpisi su za budale.
Ashtaroth

Post 24 Oct 2011, 17:18

Kako ne, 'selfjob' :B

Inače, može se apstinirati potpuno, ili od nekog oblika.

U početnom postu sam mislila na potpuno, dakle, i pražnjenje hormona isključeno. Iako, mislim da preko tjedan dana apstinencije muškima nije baš zdravo :zubo:
Stitch
Head Honcho
Post 24 Oct 2011, 17:25

Ashtaroth » wrote:Kako ne, 'selfjob' :B
To nije seks. Seks je spolni odnos. Masturbacija to nije. Niti je ikad bila.
Potpisi su za budale.
Emericzy

Post 24 Oct 2011, 17:39

Hekatonhir » wrote:
To nije seks. Seks je spolni odnos. Masturbacija to nije. Niti je ikad bila.
Seks je i misao, a gdje ne bi bio dodir. Pa makar i vlastiti.
kukuriku

Post 24 Oct 2011, 17:45

Pih, semantika.
Bilo bi vam bolje da nešto jebete, nego laprdate o tome što sve seks može biti. :rolajz:
Nek(v)arljiva.
Ashtaroth

Post 24 Oct 2011, 17:45

@Hekatonhir:
Nekima ni blowjob nije seks. Nekima je zajednička masturbacija isto seks. Who cares?
Žena ti je pokušala pojasniti što je apstinencija, u kontekstu nje i u kontekstu topica.

Kao što rekoh, apstinirati se može od raznih stvari, 'potpuno' ili 'djelomično'.
U početnom postu sam mislila na apstinenciju od bilo kakve aktivnosti koja ima veze sa seksualnim užitkom.

Ni polucija nije sex, pa svršiš, ispucaš hormone i sjebeš totalnu apstinenciju. :B

Uostalom, tvrdnja je da smo 'nabrijaniji' ako se sudržimo od svih aktivnosti neko vrijeme, nego ako se ne sudržavamo. Testirah na sebi, zbilja šljaka. I fora mi je ta reakcija organizma, i koliko naraste izdržljivost i interes kad si neko vrijeme 'on hold'. Ako si dugo on hold, kreće samopražnjenje u pravilu kroz snove :D

Poanta je da je tema bila 'full on hold' i kakvi su vam dojmovi.

Obzirom da ti nisi full on hold (jer ćeš masturbirati i jer je tebi to i dalje apstinencija, kako si rekao, što je ok, ali nema veze sa ciljanom skupinom teme), što zapravo možeš reći o dojmovima i razlikama po pitanju teme?

Mislim da ni muški ni žene u pravilu ne mogu puno puta svaki put. No, ne mogu ni puno puta neki određeni put, ako prije toga ne postoji 'nema ništa'. Jednostavno, ljudima bude dosta jednom-dvaput.

Kad imaš šansu za 4-5-6 puta, teško je doseći tu razinu adrenalina, napaljenosti, izdržjlivosti organizma, te jedna od metoda da se to postigne - je apstinirati barem tjedan dana od svega. Ono, interno nabrijavanje.

Tema je išla u smjeru 'jeste li skužili neko svoje vrijeme', 'da li kod vas to šljaka' i slično.

Kao da te pitam 'kako ti djeluje praxiten, i kako ga koristiš', a ti mi pričaš o tome kako te baš smiri kad uzmeš normabel.
Stitch
Head Honcho
Post 24 Oct 2011, 17:48

Apstinencija, kakva god bila, ne nabrijava me. Nabrijava me osoba.
Potpisi su za budale.
Emericzy

Post 24 Oct 2011, 20:14

kukuriku » wrote:Pih, semantika.
Bilo bi vam bolje da nešto jebete, nego laprdate o tome što sve seks može biti. :rolajz:
Ti si kao ovi koji su 'okupirali' Jelačić plac. Nema veze što se ništa ne zna, glavno da se protestira. Ili jebe.
  • Information