Alfa-muškarci

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 27 Jan 2012, 22:30

ex anais » wrote:Ženskarstvo, zadrtost, ja Tarzan ti Jane. Mislim, svi pravi frajeri su ionako pomrli, a pitanje je jesu li i onda bili pravi. :D Ne mora mužjak biti glavna faca u društvu da bi bio zaista faca.
A što znači biti 'zaista faca'? :zubo:

ex anais » wrote:Pa šta ja znam, nekako kad netko svu tu energiju ulaže da bi bio svima svidljiv i ima potrebu dominirati nad svima i svakim aspektom svog društvenog života nekako sumnjam da je superwoman ili superman da bi imao i nešto drugo za hendlanje. Mene to asocira na one tupane što odu u BB i tamo leže po cijele dane i krevelje se i misle da su sami po sebi dovoljno zanimljivi da ih ostali percipiraju. Ili na nekakve menadžeriće koji gaze sve pred sobom. Da, alfa me dosta asocira na gaženje i isticanje tuđih slabosti da bi se pokazala wannabe jakost.
To nije alfa nego wannabe-alfa. Onaj koji pokušava biti alfa svjesno, jer je negdje čuo da je to zgodno, npr. :rofl:
Pravi alfa ne mora biti razmetljiv... može biti 'tihi ubojica'. :zubo:

Tea Tree

Post 27 Jan 2012, 22:34

Pa ovome se može dodati i to da ne bi trebao za sobom navlačiti nekolicinu obožavatelja, bilo muških ili ženskih. Ne trebaju mu kao potvrda da je super. On jest super, a obožavatelji koji mu podilaze bi mu trebali ići na živce.
E, sad više ne znam je li to onaj alfa iz narodnoprihvaćenog pojma. :misli:
Ako ovako nastavimo, mogli bismo sklepat nekog ok lika. :zubo: :D
Eks

Post 27 Jan 2012, 22:36

Meni podilaženje ide na živce. Jesam ja alfa.. :misli: :rofl:
Nodens, ne, to jest alfa, a to što ti pokušavaš opisati lika na mjestu, jebiga, lik na mjestu se ne opterećuje popularnošću, a alfa svršava na to, priznao to ili ne. Oda se uvijek. :D
Tea Tree

Post 27 Jan 2012, 22:53

nodens » wrote: Pravi alfa ne mora biti razmetljiv... može biti 'tihi ubojica'. :zubo:
Onaj iz tvoje srednje nije "tihi ubojica". Kakav je alfa tihi ubojica?
Možeš li se sjetiti nekoga tko je alfa onako javno poznate osobe? Čisto radi ilustracije.
Eks

Post 27 Jan 2012, 22:54

Tea Tree » wrote: Onaj iz tvoje srednje nije "tihi ubojica". Kakav je alfa tihi ubojica?
Možeš li se sjetiti nekoga tko je alfa onako javno poznate osobe? Čisto radi ilustracije.
Vakav.
Herp
Nikki Gauda

Post 27 Jan 2012, 23:02

ex anais » wrote:Meni podilaženje ide na živce. Jesam ja alfa.. :misli: :rofl:
Nodens, ne, to jest alfa, a to što ti pokušavaš opisati lika na mjestu, jebiga, lik na mjestu se ne opterećuje popularnošću, a alfa svršava na to, priznao to ili ne. Oda se uvijek. :D
Erm, ne.
Šonjo svršava na to, alfi puca kurac jer je takav po difoltu.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Tea Tree

Post 27 Jan 2012, 23:02

Je li mudar?
Image
nodens

Post 27 Jan 2012, 23:04

Tea Tree » wrote:Pa ovome se može dodati i to da ne bi trebao za sobom navlačiti nekolicinu obožavatelja, bilo muških ili ženskih. Ne trebaju mu kao potvrda da je super. On jest super, a obožavatelji koji mu podilaze bi mu trebali ići na živce.
E, sad više ne znam je li to onaj alfa iz narodnoprihvaćenog pojma. :misli:
Ako ovako nastavimo, mogli bismo sklepat nekog ok lika. :zubo: :D
Ne znam je li to baš onaj alfa iz pučkog shvaćanja...

ex anais » wrote:Meni podilaženje ide na živce. Jesam ja alfa.. :misli: :rofl:
:ne zna: Imamo različito shvaćanje 'alfi' - onaj iz mog razreda nije trpio ulizice.

Tea Tree » wrote: Onaj iz tvoje srednje nije "tihi ubojica". Kakav je alfa tihi ubojica?
Dobro, sa 17 godina ne možeš ipak očekivati ne znam kakvu samozatajnost. :cerek:

A i javno poznata osoba teško da može biti samozatajna - ne bi bila inače poznata.

Ne bih takve primjere.

Herp » wrote:Erm, ne.
Šonjo svršava na to, alfi puca kurac jer je takav po difoltu.
Bingo. :zubo:
Eks

Post 27 Jan 2012, 23:05

Dobro, rekla sam da ne poznajem alfu, nagađam, prema ženskom modelu. :zubo: Ne znam, nisam još nikad srela popularnu i dominantnu osobu koja istodobno prezire ulizice i ne misli da je vrh svemira. :ne zna:
Herp
Nikki Gauda

Post 27 Jan 2012, 23:06

ex anais » wrote:Dobro, rekla sam da ne poznajem alfu, nagađam, prema ženskom modelu. :zubo: Ne znam, nisam još nikad srela popularnu i dominantnu osobu koja istodobno prezire ulizice i ne misli da je vrh svemira. :ne zna:
Ja ih znam masu takvih. I obožavam ih. :cerek:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
nodens

Post 27 Jan 2012, 23:07

ex anais » wrote:Dobro, rekla sam da ne poznajem alfu, nagađam, prema ženskom modelu. :zubo: Ne znam, nisam još nikad srela popularnu i dominantnu osobu koja istodobno prezire ulizice i ne misli da je vrh svemira. :ne zna:
Ne pokušavaj tu žensku 'alfu' samo onako... 'preslikati' na muškarca. :zubo: Nije to to.
Eks

Post 27 Jan 2012, 23:08

Herp » wrote:
Ja ih znam masu takvih. I obožavam ih. :cerek:
Možda nam se razlikuje percepcija. :o
nodens

Post 27 Jan 2012, 23:08

Herp » wrote: Ja ih znam masu takvih. I obožavam ih. :cerek:
Baš je hoćeš ubedirati? :zubo:

BTW, Herp, sig ti je pogrešan. Ovako to zbilja ide:

Image

:rofl:
blue
Asgard

Post 27 Jan 2012, 23:09

nodens » wrote: U tu teoriju ću povjerovati kad broj ženskih i muških prostitutki u društvu postane 50:50.

(Sad čekam da me netko pita kakve veze ima prostitucija s time. :zubo:)

Nego, kad kažeš 'dobar jebač je dobar jebač' - to govoriš isključivo iz osobne perspektive, zar ne, nećeš tvrditi da je ono što je tebi 'dobar jebač' nužno isto tako dobar jebač i nekom drugom? :cerek:

Enivej, bilo bi zgodno čuti što nekome konkretno znači 'dobar jebač', ali pretpostavljam da je to previše indiskretno pitanje. :zubo: A i nema previše veze s temom, :o :nemožesesuzdržatodtrolanja:
Mogu to ja reći kakve veze ima prostitucija s time - nikakve :D

Kad kažem "dobar jebač" mislim na vrlo okviran i univerzalan pojam, čije atribute si određuje svaka osoba za sebe, ali to kao okvir stoji.
Što to znači za mene konkretno, je da - odgovor koji je potpuno nerelevantan za ovdašnju forumsku populaciju, pa ga neće ni dobiti :D
Herp
Nikki Gauda

Post 27 Jan 2012, 23:10

ex anais » wrote:
Možda nam se razlikuje percepcija. :o
Čuj, ne znam, prema tvojoj percepciji ja sam alfa-ženka. :D
Eks

Post 27 Jan 2012, 23:12

Herp » wrote:
Čuj, ne znam, prema tvojoj percepciji ja sam alfa-ženka. :D
Kojoj? Po onom mom opisu, misliš?
Herp
Nikki Gauda

Post 27 Jan 2012, 23:13

ex anais » wrote:
Kojoj? Po onom mom opisu, misliš?
Da.
nodens

Post 27 Jan 2012, 23:16

blue » wrote:Mogu to ja reći kakve veze ima prostitucija s time - nikakve :D
Imaš pravo na svoje mišljenje. :p
Eks

Post 27 Jan 2012, 23:19

Herp » wrote:
Da.
:misli:
Kako je to moja percepcija ako si se ti prepoznala? Ti smatraš da si alfa ili smatraš da ja smatram? :nodens: :zubo:
blue
Asgard

Post 27 Jan 2012, 23:23

nina williams » wrote:
Jest. Ne tvrdim da je samo to, al to mora imat izraženo. Alfa je onaj koji se u krizi nameće kao najsposobniji za preživjet i održat čopor, a ne onaj koji teoretizira. Alfa je nužno instinktivan i to ne u smislu stečenih, neg urođenih instikata. A to je primitivno. Rekla sam da ne mislim kako je to primitivno nužno i loše. Ako ti bolje odgovara, uzmi riječ iskonsko.
A na to si mislila :s Da, super napisano :top:
Ja ih znam nekoliko, oba spola :ne zna:
Eks

Post 27 Jan 2012, 23:31

blue » wrote: Ja ih znam nekoliko, oba spola :ne zna:
Opiši. :o Kako se manifestira pucanje kurca? :D
blue
Asgard

Post 27 Jan 2012, 23:35

Koje pucanje kurca? :confused:

Da opišem što si opisala :) dominantni su u društvu, ne zbog bahatosti, nego jer ih je zanimljivo slušati, i dovoljno su normalni da ne misle da su popasli svu pamet svijeta, a moralno su nasađeni da im beskičmenjaci idu na živce :ne zna:
Doduše i u principima treba imati mjeru, te osobe koje znam ju imaju.
Eks

Post 27 Jan 2012, 23:37

blue » wrote:Koje pucanje kurca? :confused:
Pomiješalo mi se, umor. Pa suština alfe je da je nije briga što drugi misle, ne? Da nema potrebu nikom ništa dokazivati? Dakle, puca joj kurac. Ja imam suprotno mišljenje, ali možda sam u krivu, zato sam te pitala kako se manifestira to gdje točno vidiš da osobu nije briga što drugi misle i da je kul bez da to posebno ističe.
ombia

Post 27 Jan 2012, 23:41

Sta jos se bavite alfama, umjesto da ste pod njima. Ili na njima. :raspa:
Eks

Post 27 Jan 2012, 23:45

blue » wrote:Koje pucanje kurca? :confused:

Da opišem što si opisala :) dominantni su u društvu, ne zbog bahatosti, nego jer ih je zanimljivo slušati, i dovoljno su normalni da ne misle da su popasli svu pamet svijeta, a moralno su nasađeni da im beskičmenjaci idu na živce :ne zna:
Doduše i u principima treba imati mjeru, te osobe koje znam ju imaju.
Ali u čemu su alfa? To je bit. Znam i ja zanimljivih i normalnih ljudi koje drugi vole slušati. :) Alfa mi je više nešto što se veže uz popularnost, čoporativno okupljanje oko jedinke itd.
  • Information