Treba i to netko radit. Dok će druge vatru kurit ti ćeš se bavit izlučevinama.
guGutanje
JA, JA, JA, JA, JA!!!!baja » wrote:imamo li ikoga tko bi mogao izračunati šansu za preživljavanje na osnovu ovih vaših upisa?![]()
nekako strahujem...![]()
nitko nije alkohol prijaviJo
JA ĆU TO!!!!!!
Šta?
Nema veze, ima veze s alkoholom.
JA ĆU TO!!!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
AdMulica » wrote:ja ćem vam pwć kolače!!!![]()
![]()
ja to znam!
znam i kuvat, al se mortiša već uvalila prije mene za šporet
znam plest...al neko triba započet i zavrit, inače će se rasparat!mogu vam šalove plest
A što ćeš kuvat kad ne znaš napravit kvasac.
A jel imaš lopatu?
Za barbare nisi jer nemaš sise, a kad bolje razmislim, nema ih ni Morticia, al sigurna sam da je tako visoka da se to ni ne vidi. Na ležećki.
taj seksasti smajlić ne valja. kako će mi zguza itko vidit sise?Morticia » wrote:![]()
![]()
E, al' znate šta?!
Lijepa ne lijepa svi znaju da su barbarima napete sise!!!
Dakle, ja tu nemam šamse, al' zato vi...![]()
![]()
Nek(v)arljiva.
ne možeš samo bit alkoholičar, te kao takva potrošač vrhunaravnih dobara. moraš nešto i dat. proizvest. nešto.Morticia » wrote:Ok, dakle meni smo dodijelili funkciju.
Ja ću bit' alkoholičar.![]()
Poše, pa moj talent je svevremenski.
OŠ SKONTAT VIŠE???
Nek(v)arljiva.
Valjda da puše.Pješčana » wrote:ja ću u novom društvu biti Liječnica!![]()
brat ću trave po polju i davat drugima da to piju
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Šta?kukuriku » wrote:
ne možeš samo bit alkoholičar, te kao takva potrošač vrhunaravnih dobara. moraš nešto i dat. proizvest. nešto.
OŠ SKONTAT VIŠE???
Ne razumijem.
Svako društvo mora imat parazite, i oni imaju svoju svrhu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Zašto u drugom? Neka ti muž već ovo Valentinovo pokloni crnca na jednu noć.Vodena » wrote:Ona bi pila i ležala.![]()
A mi ostale nek crnčimo.![]()
Iako bih ja voljela crnčit, u nekom drugom životu.![]()
Nikad nisam tako upoznala crnca.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ne mora nešto prooizvodit. Svako društvo treba i ono nekoga da mu drži moral, tko je nepoterećen teškom situacijom, pa utječe na druge da drugačije progledaju na problemekukuriku » wrote:
ne možeš samo bit alkoholičar, te kao takva potrošač vrhunaravnih dobara. moraš nešto i dat. proizvest. nešto.
OŠ SKONTAT VIŠE???
Jup. Bar nešto.
ja ću spremati Lijek Za Mamurluk, za Dane Poslije. ali morate mi provajdati šumu i livadu za to, da imam po čemu skakati
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
mene ovi Dani Poslije asociraju na nekaj sasvim drugo.Pješčana » wrote:![]()
ja ću spremati Lijek Za Mamurluk, za Dane Poslije. ali morate mi provajdati šumu i livadu za to, da imam po čemu skakati
Nek(v)arljiva.
Ili barem da progledaju duplo.Ruralna » wrote: Ne mora nešto prooizvodit. Svako društvo treba i ono nekoga da mu drži moral, tko je nepoterećen teškom situacijom, pa utječe na druge da drugačije progledaju na probleme![]()
Može, može, ja ću bit pijani bard!!!
-
- Information
-