Nema potrebe, sviđa mi se i tako sročen.ElliQuinn » wrote:: strpljivo čeka da vidi koliko će mu trebati da je ispravi :
Životni zakoni
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 822 times
- Been thanked: 1564 times
S ovim se definitivno slažem.ombia » wrote:Ako si 29-30 dana u mjesecu sredjena, oprana, namirisana, uljudena taj jedan dan kad masne kose ides s treninga, smrkava, nenasminkana i umorna, sresti ces sve ljude koje nisi srela citavu godinu dana.
I to i ovo gore najlakse svedemo pod mrfija.
Desire makes slaves out of kings.
Inače se nikad ne zaflekavam hranom, ali postoji jedna jedina jebena situacija u kojoj se UVIJEK zaflekam, a to je kad jedem bilo šta čokoladno i nosim crne hlače.

But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
ombia » wrote:Ne sflekas se ni pijana?! Sad idem ocajavat.
Noup.
Nego, evo jednog životnog zakona- ako se u četvrtak hvališ kako ti nikad nisi imala upalu uha, u nedjelju ćeš prvi put u životu kapati kapi u upaljeno uho.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
judolino wrote:Zabole me neka stvar za fleke, bitno da se ja dobro nanjupam i napijem.
Ma, to je zdravo rasuđivanje...zato mi je drago da si ostao i gazduješ...
ombia wrote:Ako si 29-30 dana u mjesecu sredjena, oprana, namirisana, uljudena taj jedan dan kad masne kose ides s treninga, smrkava, nenasminkana i umorna, sresti ces sve ljude koje nisi srela citavu godinu dana.
je, je...prokleti Murphy...ali kad shvatiš da ti sve to nije važno - bit će ti merak živit!
Ovo i ja potpisujem.ombia » wrote:Ako si 29-30 dana u mjesecu sredjena, oprana, namirisana, uljudena taj jedan dan kad masne kose ides s treninga, smrkava, nenasminkana i umorna, sresti ces sve ljude koje nisi srela citavu godinu dana.
Samo s malo više nesređenih dana u tjednu
Probaj obući manje sise, pa će manje završiti na njima.Pješčana » wrote:ali ja nisam oprezna s novim stvarima, ništa više nego s manje novima
i svejedno većina hrane završi na sisama![]()
Ovo je vrlo uputno životno pravilo. Ako si luđak. Normalni ljudi će se ipak javiti za rođendan, ako nekome krepa pas i slično.
Joj, to boli. Nije se upalilo desetljećima, ali još se sjećam one boli... Isuše, ovo zvuči kao Zdravko Čolić.Morticia wrote:
Nego, evo jednog životnog zakona- ako se u četvrtak hvališ kako ti nikad nisi imala upalu uha, u nedjelju ćeš prvi put u životu kapati kapi u upaljeno uho.![]()
![]()
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
- Information
-