Dobijete li priliku, odite ih pogledati, nećete zažaliti. Premda bi bilo lijepo da su publici podijelili kratka pravila ponašanja. To što je koncert u sportskoj dvorani ne znači da se treba ponašati kao na sportskoj utakmici.
Bijah na koncertu...
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
... japanskih bubnjara Yamato. Bili su zabavni i bili su dobri. Uživala sam u njihovim ritmovima i nadigravanjima i malo su mi bili prekratki. Želim ih pogledati još jednom, po mogućnosti sutra.
Dobijete li priliku, odite ih pogledati, nećete zažaliti. Premda bi bilo lijepo da su publici podijelili kratka pravila ponašanja. To što je koncert u sportskoj dvorani ne znači da se treba ponašati kao na sportskoj utakmici.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 804 times
- Been thanked: 1536 times
Ja sam gledao njih dvije i bubnjari me uopće nisu zanimali.
Potpisi su za budale.
Wilco 
Prvi dio koncerta sam bila pod nepovoljnim utjecajem vanjskih faktora, što me spriječilo da totalno uživam u glazbi
Dakle, vanjski faktori:
kako se netko može najesti luka, i disati u skučenom prostoru sa 2000 ljudi
isto vrijedi i za prdenje
(da bog da mu pobjeglo
)
jedna - ako već mora pušiti stiješnjena među ljudima, mogla bi barem paziti da ne maše cigaretom drugima pred nosom
druga - nije na kavi, aloooo, van, pa trkeljaj
Nakon otprilike sat vremena smrdljiva, poprdljiva, nemarna i brbljava ekipa se pokupila
Uživali u preko 2 sata nevjerojatne svirke
Mijenjanja više vrsta gitara (za to bend koristi male od gitara, koji im dodaju pravi instrument u pravom trenu), predivnim bržim i sporijim pjesmicama, a bome i kombinacijama tog dvojeg u jednom. Što me posebno razveselilo, svirali su dosta stvari sa starijih albuma. Atmosfera je baš bila dobra, bend se također činio raspoložen. Light show je pratio što se događa na pozornici. Super prvi njihov koncert u Hr 
Prvi dio koncerta sam bila pod nepovoljnim utjecajem vanjskih faktora, što me spriječilo da totalno uživam u glazbi
Dakle, vanjski faktori:
kako se netko može najesti luka, i disati u skučenom prostoru sa 2000 ljudi
isto vrijedi i za prdenje
jedna - ako već mora pušiti stiješnjena među ljudima, mogla bi barem paziti da ne maše cigaretom drugima pred nosom
druga - nije na kavi, aloooo, van, pa trkeljaj
Nakon otprilike sat vremena smrdljiva, poprdljiva, nemarna i brbljava ekipa se pokupila
Uživali u preko 2 sata nevjerojatne svirke
Ajme, zaboravila sam ti to onomad reći!
Otjepi, pogana drolijo

Otjepi, pogana drolijo
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Bijah na onome što sam najavila:
Evo, malo da nadoknadite: Nathan Coles - Galactic
Tko god nije bio, može mu biti žao.Tea Tree » wrote:Nije baš koncert, ali danas u Sirupu Nathan Coles, Felver i još neki.
Tko je u ZG, ajte, brže!
Evo, malo da nadoknadite: Nathan Coles - Galactic
U petak završila na koncertu grupe za koju sam tad prvi puta čula i nisam ni znala da je koncert 
Dakle, domaći dečki pod nazivom Golem

Brzo je i živahno, jako ugodno energično i plesno iznenađenje
Nemam pojma koji bi bio glazbeni pravac, neki spoj žestokih gitara i dub zvuka
Za ilustraciju: GOLEM - Poštovana Gospodo
Dakle, domaći dečki pod nazivom Golem
Brzo je i živahno, jako ugodno energično i plesno iznenađenje
Za ilustraciju: GOLEM - Poštovana Gospodo
Tortoise u ponedeljak 
Bilo je lijepo, nažalost, skoro sam spavala na nogama i nisam baš previše doživjela koncert
Tortoise "I Set my face to the hillside"
Bilo je lijepo, nažalost, skoro sam spavala na nogama i nisam baš previše doživjela koncert
Tortoise "I Set my face to the hillside"
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Zanimljiv uvod. Al ne možeš pročitati cijeli članak bez da platiš neku kintu - barem meni tako ispada. A to mi se naravno ne da. Možda izađe još štogod.
Gledala sam plakate i činilo mi se da bi to baš vrijedilo pogledati, sad mi nije žao što nisamPero » wrote:Nije baš koncert, al je nekako najbliže. Balet. Orašar. Rusi. Očekivao nešto blizu savršenstva. Ali je bilo previše desinkronizacije i sudaranja po sceni. Sad surfam i tražim kritike. Da vidim jel pretjerujem il ne. Još nema ničega.
Što piše u članku? Poslali su žnj postavu nekog neke lijeve skupine koja je slučajno iz Petrograda?
Članak je objavljen dan prije predstave. Komentira navode iz najava.blue » wrote: Gledala sam plakate i činilo mi se da bi to baš vrijedilo pogledati, sad mi nije žao što nisam![]()
Što piše u članku? Poslali su žnj postavu nekog neke lijeve skupine koja je slučajno iz Petrograda?
Zasad sam našao samo jedan osvrt nakon predstave:
http://www.e-novine.com/feed/entertainm ... ayback.txt
Aha, prodali muda pod bubrege - izvrsnoPero » wrote: Članak je objavljen dan prije predstave. Komentira navode iz najava.
Zasad sam našao samo jedan osvrt nakon predstave:
http://www.e-novine.com/feed/entertainm ... ayback.txt
Ovaj tjedan sam bila na Dirty Three

Bilo je zvučno, energično, lebdeće, duboko i opet bi doživjela
Dirty Three - Sea Above, Sky Below
I jedna za sve australske junkie
Some Summers They Drop Like Flys - Dirty Three
-
Almost Rosey
Ajme, baš mi je drago za Orašara, bilo mi žao ko psu što nemam te novce
Premda bi to meni, nepoznavatelju, možda bilo impresivno
Meni nije baš drago za potraćenu lovu. I ja sam nepoznavatelj ali kad se tri balerinčice vrte a jedna je za pola Ludolfa uvijek ispred ostalih,nekako shvatiš da to ne bi trebalo tako biti.Almost Rosey » wrote:Ajme, baš mi je drago za Orašara, bilo mi žao ko psu što nemam te novce![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-