Ali poznavajući ljudsku prirodu gotovo da bih stavila ruku u vatru da ne postoji osoba koja nema te "pomaknute" seksualne fantazije.
Ljudska mašta je izuzetno "prljava", čak i nasilna.
Zapravo mislim na ljude koji su zakočeni u glavi a prema van se pokušavaju ponašati normalno kako ih se ne bi ismijavalo, žalilo ili etiketiralo.Morticia » wrote:Što i dalje ne znači da to što su na van zakočeni u glavi nemaju razno razne igrokaze.
Itekako postoje. Pojava se zove aseksualnost i prema nekim istraživanjima obuhvaća čak 1% populacije. Imaju svoju zastavu i svoju međunarodnu udrugu.Morticia » wrote:Ali Potješe, ne postoji na ovom svijetu osoba kojoj je sekusalnost jedno veliko NIŠTA.
ex anais » wrote:
Idi. Lak ti prozor.
Ma da. Naravno da ima gusta i bez tog odredjenog fetisa.Meni je to previše rigorozna definicija. Zašto bi postojanje fetiša umanjilo ili uklonilo uživanje u normalnom seksu?
Ma, njih sve treba u Sibir i tamo ih sustavno silovati dok ne svrše.Potjeh » wrote:Meni je pomalo apsurdna ta zastava. Što li, slave svoju nezainteresiranost za seks?!
Mene ne interesiraju sapunice pa mi nije palo na pamet osmisliti zastavu i udrugu. Jednostavno se ne bavim sapunicama i to je to.
vrrrlet » wrote:Evo im zastave:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Asexual_flag.svg
Aseksualci svih zemalja, ujedinite se.
A normalno je u tim situacijama razmišljati o seksu? Onda sam i ja aseksualna. Ili fetišist. Zaboga, nikako da se odlučim.zeleni zub » wrote:Ne kužim o čemu razmišljaju aseksualni kad slušaju muziku, čitaju knjige, piju vino, gledaju film, jedu, sanjare, razmišljaju, surfaju, uče, voze se, putuju, čekaju u redu, još čekaju u redu, biraju nešto s menija, razgovaraju, vježbaju, bude se, idu spavati, plivaju, leže na plaži, gledaju?
O tome kako je uz sve te ljepote besmisleno raditi one smijesne pokrete...zeleni zub » wrote:Ne kužim o čemu razmišljaju aseksualni kad slušaju muziku, čitaju knjige, piju vino, gledaju film, jedu, sanjare, razmišljaju, surfaju, uče, voze se, putuju, čekaju u redu, još čekaju u redu, biraju nešto s menija, razgovaraju, vježbaju, bude se, idu spavati, plivaju, leže na plaži, gledaju?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests