E, morala sam.Leteća » wrote:Bila nekoć zgodna emisija koja se zvala Normalnofobija...
Bila je, da. I rado je se sjećam.
Na zadnjem kotaču.
E, morala sam.Leteća » wrote:Bila nekoć zgodna emisija koja se zvala Normalnofobija...
Ponekad može, često ne može. Nešto kao- ja sam takva osoba, trpim, trpim, al kad me netko naživcira puknem ili ja sam takav tip da ću ti dati sve, ali kad me jednom zezneš... Oni su meni rang iznad (ispodBoDerek » wrote: Hm...na šta točno misliš? Pa to, valjda, svi radimo ponekad.
Ajme, da! Opis je pun pogodakzeleni zub » wrote:
Ponekad može, često ne može. Nešto kao- ja sam takva osoba, trpim, trpim, al kad me netko naživcira puknem ili ja sam takav tip da ću ti dati sve, ali kad me jednom zezneš... Oni su meni rang iznad (ispod) hvalisavaca. Hvalisavac se hvali, a ovi se isto hvale samo što su šatro i objektivni pa vide svoje mane. Pri tome su dosadni i razgovaraju se kao kakve priglupe kokoši.
Ti ne kontaš.Tea Tree » wrote: Eto, ovo je tipično muško razmišljanje.
Ne, ne maže doma zidove ničim jer će ih morati prati kasnije. Pa znaš li ti šta je to? A, vjerujem da se ni muž ne bi složio jer bi on moguće trebao te iste zidove krečiti. Ili bi koštalo krečenje.
Ni ovo za lift mi se nešto ne sviđa.Te radnje se obavljaju u nekim napuštenim zgradama. C c c niš ne konaš.
Jedino što mogu reći u svoju obranu jest to da je riječ o običnom, malom, diplomskom radu.Pješčana » wrote:Leteća, ja jedino što uočavam je da otvaraš teme u vrijeme kad bi trebala raditi diplomski![]()
Previše si sumnjičava. Možda čovjek jednostavno ima štand s prženim lignjama.
Sad sam tek skužila mehaničarsku službu
Jest sjajan, Dan ludila (Falling down).judolino » wrote:Kak se zove onaj film kad Majklu Daglasu dopizdi da ga sasvim normalno jebu u mozak pa popizdi?
Jel je "Dan ludila"?
Sjajan film.
Svi mi imamo svoju cijenu. Neki pucaju jer je izgubio Dinamo, a drugi jer mu je netko konfiscirao kuću, zapalio ženu i silovao djecu.Euklid » wrote:Samo da se pridruzim konstataciji da je film vrhunski. Koliko puta smo zbog raznih debilana dovedeni do ruba pucanja ali ipak se ne ponasamo poput Douglasa.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests