Apsolutno je lud za tobom.
Nema šta drugo biti.
Moram saznat kad i gdje je vjenčanje
Da!BoDerek » wrote: Moram saznat kad i gdje je vjenčanje
Ijao! Oftopik? Ja?
Oprosti.Almost Rosey » wrote:Hajte stvarno pliiiz dosta s offom, sere mi se od bivanja "modom" kad svaka jebena tema ode u čet. Dolje moderatori
mhm. nekako kontam da si dosta mlađa od mene.blue » wrote:Mlad dečko valjda može vidjeti u starijoj ženi ono što Emericzy opisuje, ali obrnuto ne znam![]()
Nikad mi se nije dogodilo da mi imponira netko puno mlađi od mene, mislim sipmatično je kad mi tako netko priđe, očito nesvjestan mojih godinai mogu reć da mi laska
izaziva dragost i majčinske osjećaje, ali da bi nekog desetak godina mlađeg razmatrala za išta, ne znam, stvarno ne znam
Evo, ja ne mogu čak ni to.Pješčana » wrote:štajaznam, sad s 33 mogu zamisliti avanturu s nekim od 23. nikakvi majčinski instikti. sex
A ne znam, uglavnom sve u tim godinama koje viđam takvi su.Pješčana » wrote:pa, nisu baš svi takvi![]()
Desetak godina mlađi su rane dvadesete, i ne ide tokukuriku » wrote:
mhm. nekako kontam da si dosta mlađa od mene.
10 godina mlađi sad i 10 godina mlađi prije 10 godina je bitno različita stvar.
a ne radi se nužno o išta ili nešto, može se raditi samo o seksu.
Potjeh » wrote: Jednom sam se spetljao sa starijom ženom ali nisam se toliko dobro proveo kao Emercizy. Bilo je puno više bavljenja s njenom prtljagom negoli seksa i druženja. Brzo sam otišao.
Ja sam dijete sreće.Potjeh » wrote:Starije su me uvijek privlačile. Još malo pa ću ih početi zvati vršnjakinjama.
Jednom sam se spetljao sa starijom ženom ali nisam se toliko dobro proveo kao Emercizy. Bilo je puno više bavljenja s njenom prtljagom negoli seksa i druženja. Brzo sam otišao.
Ma, bilo tko stariji ili mlađi bi se našao u istoj situaciji. Bila je valjda to stvar pogrešnog tajminga.Chilimama » wrote: E, naišao si na onu koja voli vršnjake
Podsjetio si me sad na knjigu koja me je pronasla, sasvim slucajno. Ona mene, ne ja nju.Emericzy » wrote:Naravno da sam osjetio. Ona je bila sve što ja nisam bio. Ja sam bio što ona nije. Zajedno smo bili... hjoj, ne znam što bih rekao... dinamit.
Upravo tako. Ubereš, pomirišeš, lizneš ono malo nektara i vratiš mami. Što tome fali? Naravno da je glupo pomisliti da bi to trajalo. Iako se na tisuću pokušaja vjerojatno i to jednom dogodi.Aristocat » wrote:
Podsjetio si me sad na knjigu koja me je pronasla, sasvim slucajno. Ona mene, ne ja nju.
Naslov joj je: ' Zena kojoj sam citao'.![]()
U drugu ruku, ja ne znam za takvo iskustvo. Moja macija priroda mi ukazuje da bi se sa svim ovim mladjima koji mi se otvoreno nude - a koji su u svojim dvadesetima - poigrala, uzela im poljupce i uzitak u njihovom drhtanju jer su mi blizu.![]()
Nakon toga ostavila bi ih bez trunke promisljanja. Ne treba mi njihova zaljubljenost u mene.
Treba mi moja zaljubljenost u onoga tko me moze nadahnuti.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests