Forumi za upoznavanje
- Zelena Vila
Baš nešto razmišljam ovih dana koliko se ljudi upoznaje preko foruma i sličnih servisa te koliko takvih veza završi brakovima.
Meni je teško zamisliti da bih se mogla baš zaljubiti u nekoga za koga ne znam kako izgleda, ali što se samog upoznavanja zanimljivih ljudi tiče, čini mi se da to hoda.
Što vi mislite?
Meni je teško zamisliti da bih se mogla baš zaljubiti u nekoga za koga ne znam kako izgleda, ali što se samog upoznavanja zanimljivih ljudi tiče, čini mi se da to hoda.
Što vi mislite?
Upoznala sam zanimljive ljude preko foruma, ali ne zanimljive na taj način. 
Šta ja znam, u mom osobnom slučaju nije funkcioniralo, naprosto me nitko nije dovoljno zainteresirao. Ili tipkaš s nekim dva tjedna, mjesec dana pa putem otkriješ da ti ta osoba uopće nije toliko zanimljiva koliko ti je bio zanimljiv njen forumski profil (ima i toga
) i odustaneš od ikakvog upoznavanja uživo.
Međutim, sve više mislim da prevelika natipkavanja nemaju nikakvog smisla.
Nije možda dobar primjer, ali recimo, jednom sam se našla s curom s kojom nisam razmijenila nijedan pp prije toga i kava je na kraju ispala odlična i sprijateljile smo se. Nekako mislim da što ležernije pristupaš tome svemu imaš veće šanse da te ljudi ne razočaraju. Jer ionako ne očekuješ previše u startu.
A zaljubljenost na neviđeno, pa može se desit, jednom davno sam se tipkala s likom godinu dana i recimo da sam bila zaljubljena koliko se može biti u tim okvirima. Koliko je to loše, ne moram ni napominjati.
Šta ja znam, u mom osobnom slučaju nije funkcioniralo, naprosto me nitko nije dovoljno zainteresirao. Ili tipkaš s nekim dva tjedna, mjesec dana pa putem otkriješ da ti ta osoba uopće nije toliko zanimljiva koliko ti je bio zanimljiv njen forumski profil (ima i toga
Međutim, sve više mislim da prevelika natipkavanja nemaju nikakvog smisla.
Nije možda dobar primjer, ali recimo, jednom sam se našla s curom s kojom nisam razmijenila nijedan pp prije toga i kava je na kraju ispala odlična i sprijateljile smo se. Nekako mislim da što ležernije pristupaš tome svemu imaš veće šanse da te ljudi ne razočaraju. Jer ionako ne očekuješ previše u startu.
A zaljubljenost na neviđeno, pa može se desit, jednom davno sam se tipkala s likom godinu dana i recimo da sam bila zaljubljena koliko se može biti u tim okvirima. Koliko je to loše, ne moram ni napominjati.
-
zeleni zub
Nije mi to prirodno okružje, ali da bar je. Ovako ne želim ih dok ih ne čujem, a oni obično ne žele mene kad me čuju i onda bih riješila dio problema
.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Što se mene tiče gotovo da i nema boljeg mjesta za upoznavanje od foruma.Zelena Vila » wrote:Baš nešto razmišljam ovih dana koliko se ljudi upoznaje preko foruma i sličnih servisa te koliko takvih veza završi brakovima.
Što vi mislite?
Ako ništa drugo barem su sve bile normalne (što i nije česta pojava u današnje vrijeme) i vrlo ugodno društvo za druženje.
A dalje sve ovisi kako se kome stvari poslože...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Forum je odlična odskočna daska za upoznavanje. Problem može biti eventualno fizička udaljenost kad se stvari zaoštre.rh4ps0dy » wrote:Forum je bio odlična odskočna daska
Isti slučaj. S time da je prelaz s onlinea na offline bio jako brz.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ja sam površna, moram ja to vidit.
Svide se meni ljudi, i njihovi mozgovi, preko ekrana, al ne zaljubljujem se u njih. Ako ćemo pravo, ženski ljudi su mi se više (češće?) svidjeli.
Svide se meni ljudi, i njihovi mozgovi, preko ekrana, al ne zaljubljujem se u njih. Ako ćemo pravo, ženski ljudi su mi se više (češće?) svidjeli.
nije ti ovo dobar forum za postavljanje ovakve teme. tu ima barem 4-5 oženjenih parova na ovakav načinZelena Vila » wrote:Baš nešto razmišljam ovih dana koliko se ljudi upoznaje preko foruma i sličnih servisa te koliko takvih veza završi brakovima.
Što vi mislite?
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
- Zelena Vila
Ma daj! Baš oženjenih? Još će ispasti da je ovo bolje mjesto od Iskrice.
pa upravo zato je broj parova zapanjujuć. ima ih više nego aktivnih članovaex anais » wrote:Bit je u seksi avataru.
Nekako smo premaleni forum, bilo bi incestuozno petljati se međusobno. Čak i kad bi bilo slobodnih.
općepoznati
drug judolino i supruga leteća
mortiša i ze
margarita i pero
unda i silajn
hek i elli
i tko zna još tko, al i ovo je
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
-
Almost Rosey
Lijepo molim da se ne prozivaju ni "općepoznati", jer koga netko smatra "općepoznatim" to ne mora biti i može željeti ne postati "općepoznat". Tenksić 
-
- Information
-