Kad ga vidim zastanem
-
Almost Rosey
Ako hoćeš pisati radi pisanja samog, imaš čet.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
-
zeleni zub
To je znak. Al za Aristocat. Aristocat napravi gatalicu da vidiš s kim ćeš se ljubiti, ispast će ti sigurno on.
Zaljubljen u ljubav.
Zaljubljen u ljubav.
Jesam. Mislim da me najviše volio deĆko koji je razgovarao s mojom babom na telefon na redovnoj bazi. Ne znam što bi ga nagnalo osim čiste nepatvorene ljubavi na takvu žrtvu.Aristocat » wrote: Ali da se Rozi ne ljuti na mene, da razvijem temu: jeste li bili voljeni ?
Bila sam mlada i glupa.
Bio je plav i visok. Sviđao se i mami i babi.Aristocat » wrote:Nastavi. I am listening.
Dijelili smo klupu. Sviđao mi se njegov frend kreten. Klasika.
-
zeleni zub
Vas?Aristocat » wrote:I da nastavim. Kad ga vidim zastanem. Sjetim se trenutka kad mi je rekao tako nevjerovatno nevino i slatko, zatecen onime sto mu se dogodilo: 'Zaljubio sam se u Vas.'
Ali da se Rozi ne ljuti na mene, da razvijem temu: jeste li bili voljeni ?
http://tinyurl.com/8mq4whs
Mnogo puta.Aristocat » wrote:IAli da se Rozi ne ljuti na mene, da razvijem temu: jeste li bili voljeni ?
Puno češće nego što sam voljela.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Kazu da je voljeti bozanski dar i da je vazno moci voljeti.
On je bio onaj za kojeg se umire. Sve ostalo je bilo prizeljkivanje i imitacija.
Mislim da to ne mogu znati sigurno. Osjećala sam se voljenom, to mogu reći. Osjećala sam se i nevoljenom, iako sam bila uvjeravana u suprotno.Aristocat » wrote:da razvijem temu: jeste li bili voljeni ?
Kajaznam, mislim da je to sve do mene, a ne do druge strane. Jednom znam da sam bila voljena, ali bilo mi je to posve sporedno. Pa kao da i nisam. To je zapravo tužno.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Voljeli smo se onako kako se rijecima ne moze opisati. Kako ljudi vole Boga.
On je volio mene i ja sam voljela njega.
Potpuno jedinstvo duha van svakog vremena i svih vjekova.
-
- Information
-