Evo još...

Izgleda da se samo ja igram u ovom pješčaniku.
Zbilja nemam loše namjere ali meni to liči na epidemiju kozica, boginja, uboda encefalitičnih krpelja, utikarije..Uf, zanemarite, previše sam dječjih bolesti prošla, paranoja me hvata od točkica. Koji je ono bio Hitchcockov film kad se ženska bojala crvenih fleka?Pješčana » wrote:Dinja, ovo izgleda neloše. ja nikad ne bih mogla te točkice izvest
uzimam u obzir da su točkice tu planski
Marnie?Margarita » wrote: Zbilja nemam loše namjere ali meni to liči na epidemiju kozica, boginja, uboda encefalitičnih krpelja, utikarije..Uf, zanemarite, previše sam dječjih bolesti prošla, paranoja me hvata od točkica. Koji je ono bio Hitchcockov film kad se ženska bojala crvenih fleka?
Bio džokej u bijeloj oblekici na crvene tufne i mama koja je dovodila nasilne mušterije i neki zgodni glavni lik. Ne sjećam se ostalog. I moram kupiti taj nadlak, očito je nešto korisno.-Pero » wrote: Marnie?
Marnie.Margarita » wrote: Bio džokej u bijeloj oblekici na crvene tufne i mama koja je dovodila nasilne mušterije i neki zgodni glavni lik. Ne sjećam se ostalog. I moram kupiti taj nadlak, očito je nešto korisno.-
Čuj, mislila sam na uspješnuDinja » wrote:Jašta nego psihoterapija.![]()
ali » wrote:Meni su svi ti nokti prihvatljivi jedino ako uspješno (!) služe umjesto skupe psihoterapije.
Ako ne onda žali bože para, vremena, nokata i onih koji to moraju gledat![]()
Ja da se zlobno cerim? Glupostali » wrote:Isuse Bo, kako se ti zlobno ceriš![]()

Hvala ti, velikodušna ženo!Enivej, i takva zaslužuješ odgovor![]()
Ali zato ti je okolina zahvalnaVodena » wrote: Kako ja zbilja volim motiku i štihaču još više i družim se s njom od ranog proljeća do kasne jeseni, te moji noktići pate jer ih ne obučem u rukavice dok drbam po zemljici.....

Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests