okus je bio tako kriv, da ništa nije moglo pomoći
ontopik: danas: dinstana junetina s lukom, rajčicama i ptliđanima, s puno cvrene paprike i kurkume, te lovorov list.
uz to, moram probat vino koje mi je donio kolega na testiranje
aukuracJPK » wrote:Ja često jedem bolje kad ne kuham nego suprotno. Tako sam jučer jeo odličnu pečenu patku i rezance s lososom.
A prije sat vremena sam doletjeh doma iz Belgije s plijenom za koji bi svaka žena s ovog topica dala pikice, kutijom od kile Leonidas pralina.
Ponude na pm.

Meni nije. Neuhaus i poneke koje nisu lanac su bolje, ali Neuhaus je precijenjen, a ove male treba prvo i isprobat, pa je nepraktično. Zapravo, dobio sam u hotelu testne uzorke i bili su jako dobri, ali onda smo nabasali na Leonidas...ElliQuinn » wrote:Meni je Godiva bolja.
Imam puricu s mlincima i kolač od čokolade, svrati.ElliQuinn » wrote:Sad si me podsjetila na Lastanovo prepričavanje kako je jeo pekinšku patku. Gladna sam, a imam jesti samo varivo od graška.
Postoji varivo od graska?ElliQuinn » wrote:Sad si me podsjetila na Lastanovo prepričavanje kako je jeo pekinšku patku. Gladna sam, a imam jesti samo varivo od graška.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 16 guests