Pa da, ali kolace ne jesti prije. Nisu fini na Bozic ako ih prije jedes. Ako ih uopce ne jedes, onda si sretna sto ces imati dobru liniju. Istesanu znojenjem uz rolu. I sto mozes sjedit pred monitorom a ne moras vise peci kolace. Dovoljno za biti zadovoljan.Margarita » wrote: Što znači da ću morati spuštati rolete da mi sunce ne tuče u monitor. I da za to cijeli dan pečem kolače?
Pošiću, na šta si došao...
- MmeTipfeler
Tko slavi, sretan mu Božić, a tko ne slavi, neka se nasmije. Ja se smijem u svakom slučaju.

-
Almost Rosey
Dragim bivšim i sadašnjim Trkeljašima želim sretan Božić 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Štaš počinjat na +20C. Nismo Down Under...Zekoslawa » wrote:Šta, jeste li počeli?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zekoslawa wrote:Šta, jeste li počeli?
Sto fejspalmova.
Jel se moze puknut ignor na neke teme?
Rado bih si uskratila sve bozicne i novogodisnje
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
nisam oduševljena blagdanima
ne vesele mene ti dani
al, uživajte vi...
ne vesele mene ti dani
al, uživajte vi...
kurvanjski avatar, a
Tako jeee!!!Zekoslawa » wrote:Ko, ja? Ništa prije šibe svetog Nike. Da im nabijem pošićni program u studenom. Banda konzumeristčka.
Jedno od jačih tumačenja Božića (ili je ispravno - Pošića?
I mene to ubija u pojamTea Tree wrote:Idu mi na živce sve prigode i blagdani koji se moraju slaviti i na koje dane svi moraju biti veseli i ispunjeni duhom božića, uskrsa, nove godine. Mora se to, naprosto mora. To je tako, ti su dani u godini i imaš biti dobre volje i točka.
A zbog toga sam pocela ne voljet i koncerte koje unaprijed uplatim. Na dan koncerta mozes bit sigurna da sam za nista. Sve dok ne pocnu prvi taktovi prve pjesme, ja sam nadrkana
I onda u sekundi postanem
A ono ja sam više manje divljak pa se ne družim nešto, onda ni nema socijalnog pritiska da budem veseo, ako na to puste Sam u kući i okićeno je sve i blješći bude se veseo.Zekoslawa » wrote:Kako misliš da ne mora biti veseo? Mora, mora. Sve ću Grincheve da pobaniram. Neće meni nitko Pošić kvariti!
Jesi ti već nabavila svoje zeka-mraz odjelo?
Nisam. Ništa prije šibe svetog Nike. Ali budem.Kar Jozef » wrote: A ono ja sam više manje divljak pa se ne družim nešto, onda ni nema socijalnog pritiska da budem veseo, ako na to puste Sam u kući i okićeno je sve i blješći bude se veseo.
Jesi ti već nabavila svoje zeka-mraz odjelo?
-
- Information
-