Bukkake i fisting
- Borna Paro
To je standardni postupak,i za jedno i za drugo..Netko to ne može gledati,a netko vidi kao odušak.Vrlo je malo onih koji su to probali uživo.Zato je gledanje bezbolnije.
Ja sam mislila da je bukake ono sa hobotnicom, ne znam točno što s hobotnicom, znam samo da je hobotnica u igri (a mogu i drugi morski plodovi
), al ne moram ni ja sve znat
No, da, uglavnom, dok sam mislila da se radi o fetišu na hobotnice, iznenadio me doljnji post
Inače, na forumu.hr je objašnjeno, da je bukake počelo kao metoda kažnjavanja preljubnice - ženu su na tjedan dana zavezali usred sela i po njoj su se izbacivale sve tjelesne izlučevine. Služilo je kao kazna, ništa seksualno.
No, da, uglavnom, dok sam mislila da se radi o fetišu na hobotnice, iznenadio me doljnji post
judolino » wrote:Ja sam u djetinjstvu često puta s ekipom organizirao bukake i bilo nam je super.
Još da smo imali neku žensku, bilo bi nam i bolje.
Inače, na forumu.hr je objašnjeno, da je bukake počelo kao metoda kažnjavanja preljubnice - ženu su na tjedan dana zavezali usred sela i po njoj su se izbacivale sve tjelesne izlučevine. Služilo je kao kazna, ništa seksualno.
Tražila sam japanske tetovaže i našla bukake.blue » wrote:Ja sam mislila da je bukake ono sa hobotnicom, ne znam točno što s hobotnicom, znam samo da je hobotnica u igri (a mogu i drugi morski plodovi), al ne moram ni ja sve znat
![]()

"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Borna Paro
- Borna Paro
Ja prije nikad čula, samo slušam blue. Hobotnicu volim i na salatu i ispod peke a ovo drugo što se spominje me ne zanima, nikakve koristi.Borna Paro » wrote:Hobotničarstvo bi bio pravi naziv?
- Borna Paro
Eh,nikakve koristi?!To je ritual.Margarita » wrote: Ja prije nikad čula, samo slušam blue. Hobotnicu volim i na salatu i ispod peke a ovo drugo što se spominje me ne zanima, nikakve koristi.
Budimo ozbiljni s riječima. Koji kurčev ritual? Ritual je akt koji ima nekakvo značenje. Koje značenje ima bukkake osim podizanja mlohavih kuraca? To je podjednako ritual kao i guranje palice za baseball u guzicu. Nemojmo od seksploatacije raditi filozofiju.Borna Paro » wrote:Eh,nikakve koristi?!To je ritual.
- Borna Paro
Pokušat ću biti ozbiljan..bukkake je Azijatima,tj.Japancima ritual.Od njih je sve počelo.Vidio sam video u kojima je gotovo ritualno žena/djevojka postavljena u klečeči položaj dok se oko nje redaju mužjaci sa ciljem svršetka onanije po njenom licu.Emericzy » wrote: Budimo ozbiljni s riječima. Koji kurčev ritual? Ritual je akt koji ima nekakvo značenje. Koje značenje ima bukkake osim podizanja mlohavih kuraca? To je podjednako ritual kao i guranje palice za baseball u guzicu. Nemojmo od seksploatacije raditi filozofiju.
E što je sad tu ritual?
Simbolika je žena koja je podložna muškarčevu penisu i svijetu.Da je muškarčev penis vrijedniji od nje,ili da je penis taj koji oplođuje,a svršavanje po njoj je dokazivanje bla bla..Na to sam mislio..Pa valjda nije filozofija koja ne stoji.
Penis kao simbol plodnosti u ovom slučaju iako stoji, ne stoji. Ovo što ti opisuješ nije ritual, to je izdrkavanje. I ništa više.Borna Paro » wrote:Pokušat ću biti ozbiljan..bukkake je Azijatima,tj.Japancima ritual.Od njih je sve počelo.Vidio sam video u kojima je gotovo ritualno žena/djevojka postavljena u klečeči položaj dok se oko nje redaju mužjaci sa ciljem svršetka onanije po njenom licu.
E što je sad tu ritual?
Simbolika je žena koja je podložna muškarčevu penisu i svijetu.Da je muškarčev penis vrijedniji od nje,ili da je penis taj koji oplođuje,a svršavanje po njoj je dokazivanje bla bla..Na to sam mislio..Pa valjda nije filozofija koja ne stoji.
To uopće nije filozofija. Ali OK, filozofija nije topic. Govorimo o ritualu.Borna Paro » wrote:Pokušat ću biti ozbiljan..bukkake je Azijatima,tj.Japancima ritual.Od njih je sve počelo.Vidio sam video u kojima je gotovo ritualno žena/djevojka postavljena u klečeči položaj dok se oko nje redaju mužjaci sa ciljem svršetka onanije po njenom licu.
E što je sad tu ritual?
Ako već hoćeš u tome vidjeti neki ritual, to je -- otprilike kao i silovanje -- ritual učvršćenja muškarčeve poljuljane sigurnosti u sebe. Sa seksom to (opet, kao i silovanje) ima jako malo veze.
Siroti Japanci s minijaturnim kurčićima i ženama koje im sve više izmiču ispod kontrole (te njihovi zapadnjački ekvivalenti) pokušavaju simbolički ženu vratiti tamo gdje bi željeli da ona spada. Na njihovu žalost, to im polazi za rukom samo u fantazijama.
- Borna Paro
Hajdemo reći da je to otprilike to..muškarac gubi moć nad ženom i više ne vlada po ekskluzivnosti spola.Emericzy » wrote:
Siroti Japanci s minijaturnim kurčićima i ženama koje im sve više izmiču ispod kontrole (te njihovi zapadnjački ekvivalenti) pokušavaju simbolički ženu vratiti tamo gdje bi željeli da ona spada. Na njihovu žalost, to im polazi za rukom samo u fantazijama.
-
- Information
-