Sretno Valentinovo...
Zekoslawa » wrote:Da, sretno vam svima, i meni i mom tforu, i ali i njezinom Soldi, i eksači i njezinom Tulliju, i Euklidu, zajedno s bratom, i Karlu i njegovoj ženi Crkvi.![]()
![]()
tulio nije moj.
Skoro sam se zaletjela pa napisala svoje ime.
Ali izgovarao ga je sa e. I to nekako oporo, lomio mu se jezik.
A nisi mogla gore ime izabrati za jednoga Talijančića.ex anais » wrote:
Skoro sam se zaletjela pa napisala svoje ime.![]()
Ali izgovarao ga je sa e. I to nekako oporo, lomio mu se jezik.
No, naš Tullio suvereno je lomio jezik i hipnotizirao te.
Neka, neka, neka lome jezike.Zekoslawa » wrote: A nisi mogla gore ime izabrati za jednoga Talijančića.![]()
No, naš Tullio suvereno je lomio jezik i hipnotizirao te.
Naježim se kad čujem ono "bella".
Ne znam zašto su tako napasni. I niži od mene za po metra.
Šta bih ja tek rekla, od mene su za tri kvarta metra.ex anais » wrote:
Neka, neka, neka lome jezike.![]()
Naježim se kad čujem ono "bella".
Ne znam zašto su tako napasni. I niži od mene za po metra.
Ae, ja sam si baš ovako odabrala sjajnu profesiju, ta njihova sladunjavost mi je puno draga.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
a, jel slavimo ?

kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
a mogli smo 
kurvanjski avatar, a
Ja bih slavila, al vi se nešto nećkate.Chilimama » wrote:a mogli smo
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Baš gledam, same su žene onlajn, moglo bi i valjat to slavljeMargarita » wrote: Ja bih slavila, al vi se nešto nećkate.
- Donna Sole
evo, pristupam
jel se slavi po protokolu pa onda lagano prijelaz u slobodni odabir il odma avangarda?
ja ću vako pa di spada :
jel se slavi po protokolu pa onda lagano prijelaz u slobodni odabir il odma avangarda?
ja ću vako pa di spada :
kurvanjski avatar, a
Mogla bi nam Mardž, za početak, pričat prikladno ljubavne viceve, a mi ćemo se drapat od smijeha 
Neću pričati ljubavne viceve! Danas neću uopće spomenuti ljubav, baš neću, eto! Neću kupiti čokoladna srca, ni crvene mašne. Neću čak pisati ni ljubavne pjesme. Umijesit ću fritule. Tebi s bademima, od cimeta, limuna i mištrala mirišljave. Sebi slane, sa sirom, sezamom i smrvljenim čili papričicama. Jezik će me peckati ali, zbilja, neću spominjati ljubav. Otvorit ću butelje vina. Tebi bijelo, ohlađeno, desertno. Sebi suho, taninski crno. Usta će mi biti trpka ali ih neću zasladiti sladunjavom ljubavnom pričom. Onda ćemo ići do susjednog kvarta preko livade. Neću čizmama u snijegu pisati imena ni cvrkutati o romantičnoj bijeloj noći. Bit će mi hladno za prste pa ću ruku zgurati u tvoj džep. Onu u kojoj ne držim pljugu. Imam majicu kratkih rukava i proljetnu jaknu, uvijek sam pogrešno odjevena, i cvokotat ću zubima. Ali, ozbiljno neću, najozbiljnije, ni zucnuti o ljubavi.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-