A kad je to bilo?Emericzy » wrote: Za razliku od prijašnjih razdoblja, u kojima su ju vodili sposobni mudraci.
EU nam je zabranio prosek
Pa, mora da ti znaš, kad kažeš da je ovo sada hrpa kretena. Sve je relativno, moj Alberte. Ako su ovi sada kreteni, pitam te koja je to ekipa bila bolja od njih? Ja se pokušavam sjetiti, ali mi ne ide od ruke. Mogu se, doduše, sjetiti nekih koji su imali dosta bolji PR, ali to nije to o čemu pričamo, je l' da?miky0 » wrote:
A kad je to bilo?
U pravu si,ispricavam se zbog krivog navodjenja,ali opet se nadam da je svaki buduci izbor politicara bolji od predhodnog,ali kod nas u kontinuitetu to nije slucaj. Je l'da?Emericzy » wrote: Pa, mora da ti znaš, kad kažeš da je ovo sada hrpa kretena. Sve je relativno, moj Alberte. Ako su ovi sada kreteni, pitam te koja je to ekipa bila bolja od njih? Ja se pokušavam sjetiti, ali mi ne ide od ruke. Mogu se, doduše, sjetiti nekih koji su imali dosta bolji PR, ali to nije to o čemu pričamo, je l' da?
U pravu si. Nije. Sustav nije takav da svaki sljedeći naraštaj bude bolji. Čak bih rekao da jedino u čemu jesu bolji je vještina muljanja građana koji su ih izabrali.miky0 » wrote:
U pravu si,ispricavam se zbog krivog navodjenja,ali opet se nadam da je svaki buduci izbor politicara bolji od predhodnog,ali kod nas u kontinuitetu to nije slucaj. Je l'da?
Recimo, ova sadašnja generacija SDP-HNS čini mi se bitno lošijom od one iz 2000.-2003. Današnji su pravaši puno lošiji od one ekipe u kojoj su bili Tonči Tadić i Miroslav Rožić. HDZ nema više uopće nikoga vrijednog pažnje osim dva-tri čovjeka u Ministarstvu vanjskih poslova.
Iz te perspektive stvari stvarno idu na lošije.
-
- Information
-