EU nam je zabranio prosek

Stare teme i začeci foruma
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 04 Apr 2013, 16:41

Emericzy » wrote: Za razliku od prijašnjih razdoblja, u kojima su ju vodili sposobni mudraci.
A kad je to bilo?

Emericzy

Post 04 Apr 2013, 16:49

miky0 » wrote:
A kad je to bilo?
Pa, mora da ti znaš, kad kažeš da je ovo sada hrpa kretena. Sve je relativno, moj Alberte. Ako su ovi sada kreteni, pitam te koja je to ekipa bila bolja od njih? Ja se pokušavam sjetiti, ali mi ne ide od ruke. Mogu se, doduše, sjetiti nekih koji su imali dosta bolji PR, ali to nije to o čemu pričamo, je l' da?
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 04 Apr 2013, 17:32

Emericzy » wrote: Pa, mora da ti znaš, kad kažeš da je ovo sada hrpa kretena. Sve je relativno, moj Alberte. Ako su ovi sada kreteni, pitam te koja je to ekipa bila bolja od njih? Ja se pokušavam sjetiti, ali mi ne ide od ruke. Mogu se, doduše, sjetiti nekih koji su imali dosta bolji PR, ali to nije to o čemu pričamo, je l' da?
U pravu si,ispricavam se zbog krivog navodjenja,ali opet se nadam da je svaki buduci izbor politicara bolji od predhodnog,ali kod nas u kontinuitetu to nije slucaj. Je l'da?
Emericzy

Post 05 Apr 2013, 19:09

miky0 » wrote:
U pravu si,ispricavam se zbog krivog navodjenja,ali opet se nadam da je svaki buduci izbor politicara bolji od predhodnog,ali kod nas u kontinuitetu to nije slucaj. Je l'da?
U pravu si. Nije. Sustav nije takav da svaki sljedeći naraštaj bude bolji. Čak bih rekao da jedino u čemu jesu bolji je vještina muljanja građana koji su ih izabrali.

Recimo, ova sadašnja generacija SDP-HNS čini mi se bitno lošijom od one iz 2000.-2003. Današnji su pravaši puno lošiji od one ekipe u kojoj su bili Tonči Tadić i Miroslav Rožić. HDZ nema više uopće nikoga vrijednog pažnje osim dva-tri čovjeka u Ministarstvu vanjskih poslova.

Iz te perspektive stvari stvarno idu na lošije. :(
  • Information