Mislim da je ovo najviše nalikovalo Larinu izboru.
..schmokljane, evo sidi tu do nas..
I neka, evo čitam o starim studentima koji se već trgaju za produženje, ludog svitaZekoslawa » wrote: Majti, nju duže baniraj.![]()
Idem kupit priji dar za rođendan koji je bio u travnju.![]()
Za koga si navijala?
Oto ne gledam.Zekoslawa » wrote: Mislim da je ovo najviše nalikovalo Larinu izboru.
To i ja kažem. Muka mi više.
Eventualno do Dana mrtvih.
Oćeš me ubiti!BTW, eksačo, nu onog lipog topica o Lici. Kakvi smo da otvorimo pdf Turizam?
A čuj, ne znam, ja ti se ne razumim puno u to.
Ne. Ne, ne i ne! Ni dana duže od kraja akademske godine. Sterajte ih više.
Nema veze, ja se razumim silom prilika.Oćeš me ubiti!![]()
A čuj, ne znam, ja ti se ne razumim puno u to.![]()
![]()
![]()
A mogle smo se ka i maknit s ovog topica. Ima već par stranica da ne ugađamo Šmoklji, ne divimo mu se i ne obožavamo ga. Oftopik, zaboga.
karambol » wrote:Auqrac...sad cete natrkeljat da.necu stic dva dana sve procitat...
Jedno pitanje za ex...isla.si s.njih dvoje popricat u 4 oka? Kome fali I koliko ociju?
Ma nisu se pojavili.
Karl ima fore još.Zekoslawa wrote: Ne. Ne, ne i ne! Ni dana duže od kraja akademske godine. Sterajte ih više.![]()
Isuse. Konobe.Nema veze, ja se razumim silom prilika.![]()
Ajmo na Čežnju, aj.A mogle smo se ka i maknit s ovog topica. Ima već par stranica da ne ugađamo Šmoklji, ne divimo mu se i ne obožavamo ga. Oftopik, zaboga.
Sva je jadna zaklana ... sad čekajte do jeseni il' kad se već janje.Zekoslawa » wrote:Di je janje?
Čekala sam kraj da vidim hoće li se uzet.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Ma jok, tamo su mirni i staloženi. Španjolske, talijanske, tamo gdje se žeme deru i bacaju tanjure s balkona.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
-
- Information
-