To je to što se tiče najčešćih protagonista.
Ljeto gasne, crkava u zadnjim trzajima Trkelj... e ne, nećete! Tko ne trkelja, magarac! I dobije Euklidov hormon i ode u gljive. Pa se vi samo zezajte.
Karl Jozef » wrote:Ko prvi peder i to.
Jesi, šta je je.
Šta je Kar radio?MightyMe » wrote:
Pustit ću Zecoslavu na tebe.
Jel te obavijestila da san navija za tebe danas popodne?
Nije.MightyMe » wrote: Pustit ću Zecoslavu na tebe.
Jel te obavijestila da san navija za tebe danas popodne?
Nije ništa, u tome i je problem.
Koza jedna kratkouha.Karl Jozef wrote: Nije.![]()
A o čemu bi se drugo radilo?
Pio sam pivu i gledao TV, doduše ugašeni al' opet.MightyMe » wrote: Nije ništa, u tome i je problem.![]()
Sirota ofčurina.MightyMe » wrote: A o čemu bi se drugo radilo?
Nisan opsjednut, nego više zabrinut. I sitija san se da ga nisan dugo zajebava.
Ovo i moja baba radi. Nađem je u mraku di gleda u ugašen tv. Ali ti, u tim godinama.
Ih, jebo ga ti, trebo si iz telke izvadit sve one misterijozne điđe-baje, pa lijepo ko junačina naložiti vatru njemu i uživat - baš ko u Terminatoru. Na kraju krajeva, da sam ja ognjištarac, ja bih obožavao terminatora - ako to nije super-ustaša, onda ne znam što je...
Pa i zvao sam, al eto crveni se odbija odazvat.judolino » wrote: Imala ti je prijateljica ključeve, ali slabo si radio na njezinom osjećaju zadovoljstva što pripada ženskom dijelu kolektivu, tako da sad zovi vatrogasce...
Bio bi to super screensaver.judolino » wrote: Ih, jebo ga ti, trebo si iz telke izvadit sve one misterijozne điđe-baje, pa lijepo ko junačina naložiti vatru njemu i uživat - baš ko u Terminatoru. Na kraju krajeva, da sam ja ognjištarac, ja bih obožavao terminatora - ako to nije super-ustaša, onda ne znam što je...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests