RIP
Mene je ovo dirnulo. Sjećam se te priće. Tužan ali lijep završetak.
http://www.nydailynews.com/news/nationa ... -1.1403296
http://www.nydailynews.com/news/nationa ... -1.1403296
-
Whereabout
Znam tu priču, i meni je lijepa i dokaz da postoje i neiritantne relativno raširene priče tog tipa. Jednom sam čak gledala Schoepovu fb stranicu, baš su bili simpatični.
.
maloprije sam i ja naletilu na ovu vijest. nekako mi je za 
inače, ovaj tip se pokušao ubiti prije nešto vremena, i pas ga je spasio.
to sam čitala prošle godine kad sam prvi put naletila na članak o njima.onda je pas s vremenom razvio artritis, i ovaj se prema njemu ponaša s jednakom brigom.
inače, ovaj tip se pokušao ubiti prije nešto vremena, i pas ga je spasio.
to sam čitala prošle godine kad sam prvi put naletila na članak o njima.onda je pas s vremenom razvio artritis, i ovaj se prema njemu ponaša s jednakom brigom.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
E, jebem ti život da ti jebem!
Ode Dolores, a falilo mi je ca 6 godina da je sredim...
Izgleda da ću se morat pomirit sa Zečicom...
Ode Dolores, a falilo mi je ca 6 godina da je sredim...
Izgleda da ću se morat pomirit sa Zečicom...
ne znam, ta žena mi je bila hodajući sex, preodlično tijelo, a tako skurcana u glavi.
nadam se da je otišla bez boli.
u biti, na stranu sranja kojim je obasipala javnost vezano za privatni život, kao glumica nije loša.
gledala sam ju u Ruži i u Dobrim namjerama, i bila mi je ok
nadam se da je otišla bez boli.
u biti, na stranu sranja kojim je obasipala javnost vezano za privatni život, kao glumica nije loša.
gledala sam ju u Ruži i u Dobrim namjerama, i bila mi je ok
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
meni nije bila ni lijepa ni sexy.
ni kao glumica mi nije bila nešto zanimljiva.
tužan mi je sad taj njen život i jako mi je žao da je ovako skončan.
tako energična i vatrena žena, pa da je samo tako više nema.
ni kao glumica mi nije bila nešto zanimljiva.
tužan mi je sad taj njen život i jako mi je žao da je ovako skončan.
tako energična i vatrena žena, pa da je samo tako više nema.
Staris...MightyMe » wrote:Meni je bila pojam antipatičnosti. Al nije me davno tako trgnilo kad je tako neko random otiša. Čudno nešto.
E to bas.MightyMe wrote:Meni je bila pojam antipatičnosti. Al nije me davno tako trgnilo kad je tako neko random otiša. Čudno nešto.
I meni je bila strasno antipaticna
Robin Williams...
Jedan od najdražih mi likova s ekrana. Izvrstan u svakoj ulozi. Prvi put sam ga gledao u Good morning Vietnam i od tada sam ga s guštom pratio.
Baš mi je, ono...ne znam čovjeka, ali kad ode netko tko te emotivno znao uzburkati bude mi kao da mi fali sad jedan dio.

Jedan od najdražih mi likova s ekrana. Izvrstan u svakoj ulozi. Prvi put sam ga gledao u Good morning Vietnam i od tada sam ga s guštom pratio.
Baš mi je, ono...ne znam čovjeka, ali kad ode netko tko te emotivno znao uzburkati bude mi kao da mi fali sad jedan dio.
Sta je umro? 
Nisam narocito voljela filmove u kojima je glumio. Ali bio je glumcina i znao me rasplakat kao nitko!
Stvarno, takav tuzan izraz lica, faca, gluma..u cas suza suzu stize
Rip
Nisam narocito voljela filmove u kojima je glumio. Ali bio je glumcina i znao me rasplakat kao nitko!
Stvarno, takav tuzan izraz lica, faca, gluma..u cas suza suzu stize
Rip
Genijalan glumac, sve njegove uloge su hvalevrijedne, a ima izgled, a vjerujem da je takav i bio, poput pravog pozitivca. Steta... 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 832 times
- Been thanked: 1579 times
Meni se nikad nije sviđao. Nisam volio njegovo prenemaganje i kreveljenje. Ali počivao u miru.
Potpisi su za budale.
karambol, večeras ti je Good morning, Vietnam na tvu.
nisam voljela njegove uloge u komedijama, ali odličan mi je u Društvu mrtvih pjesnika, i volim njegove stand upove. tu me je dobio.
nisam voljela njegove uloge u komedijama, ali odličan mi je u Društvu mrtvih pjesnika, i volim njegove stand upove. tu me je dobio.
-
- Information
-