..zaboravljeni govor zvijezda - kljuc, kod & trla brla

Znanost kakvu u potaji priželjkujete
Beau

Post 14 Oct 2011, 09:41

Ke? Oli ti još uvik čekaš svoj red?

Ili samo uživaš u kavici? :D

Eks

Post 14 Oct 2011, 09:47

BoDerek » wrote:Ke? Oli ti još uvik čekaš svoj red?

Ili samo uživaš u kavici? :D
Meni je obećao davnih dana horoskop. Zapravo, dvaput ga je obećao. Otad me izbjegava. :zubo: :rofl:
Samo sam došla unijeti mu nelagodu. Nastavite. :cerek:
baja

Post 14 Oct 2011, 10:00

..a unda » wrote:.......
eto, ako netko ide uhvatiti zraka malo i protegnut se od nocnog rada ili ako netko ne bude bas mogao spavati, prilika je i veceras i nocas malo podignuti pogled i zadrzati ga neko vrijeme prema gore. kao svako nebo oduvijek i ovo je neponovljivo, bit ce takvo samo taj trenutak, nikada prije ili poslije nije bilo i nece biti isto, a onaj tko pogleda, taj ce trenutak imati. nije vazno je li zna nesto prepoznati nekom naucenom sistematizacijom, vazno je da ce tko ga god bude pogledao, prepoznati ljepotu..

e, ....
:cerek:

oli ti vidiš išta od ovoga u gradu? :zubo:
Beau

Post 14 Oct 2011, 10:05

ex_anais » wrote:
Meni je obećao davnih dana horoskop. Zapravo, dvaput ga je obećao. Otad me izbjegava. :zubo: :rofl:
Čuješ, Unda, nastavimo :cerek:

Onda kad se ufuraš u moj horoskop, možeš odma i exičin riješit :kava:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Oct 2011, 10:34

..beta zenka..:D

htio sam napravit ti horoskop u prvoj turi, ali kad sam ga malo isao gledat, shvatio sam da su se moje astroloske energije malo iscrpile. ali, sad kad sam ti opet pogledao zvjezdostaje, opet bih uzeo jos koji dan astroloskog odmora. dvije verzije horoskopa sam vec napravio i nisam bio zadovoljan. evo trece, pa sta bude. :D

kako ti rec da je sve uredu, tj sada vec je odlicno, a od negdje bih trebao poceti, a ne znam odakle. ukratko, vrlo jak horoskop, tako ga nekako dozivljavam. nije za amatere astrologe. : D

astroloski govoreci, da te se ne bojim, trebao bih te se bojati. ne osobno, nego u nekim sirim kategorijama. naime, astroloski, jel..ti bi karakterno mene u zubima mogla nosati, a bome me kezjual i par puta usput iskoristiti, ono, rke koke, sekxsulano jel, a ja niti bih mogao, niti bih htio reci necu. :D

kazem, vrlo jaka astroloska slika, magneticna, pozitivna, plijeni paznjom i sto se vise gleda, sve je zanimljivija.
tako valjda djelujes i na ljude kad te prvi put vide, pa i ostale pute, kad udjes u neku prostoriju, medju neki skup, cak i ljudi koji su ti okrenuti ledjima ne znajuci zasto osjecaju da si usla, okrecu se prema tebi i jedan drugome ne govore..to je to..nema se tu sta govoriti, jer to jest to. : D

dakle, zracis necim, a to nije samo pojava, vanjska pojava, uloga. to je..ne znam kako bih rekao..neka kompletnost, cjelovitost.

a do te snage, ljepote i kopletnosti, da je tako nazovem, ne dolazi se samo tako lako, nekim talentom, urodjenoscu. dolazi se i trpljenjem nekim, sagledavanjem sebe i svojih mogucnosti iskustvima s onu stranu arkadije i to mozda u razdoblju zivota kad bi nam zivot u toj dobi svima trebao nekom univerzalnom pravednoscu biti arkadija i kada se ne bi trebali baviti nekim stvarima prije vremena.

e, sad tu bi se dalo dosta pricati, ali se meni po tome cackati ne da. uostalom, ceprkati trazeci uzroke i pitajuci se zasto, zasto, zasto..nikoga nije usrecilo, a osim toga, ti si neke stvari efikasno i kvalitetno rijesila, mogla bi repeticije davat. : D
e, sad, kako ja to da pomirim, interpretiram sukobljene karakteristike koje svi mi horoskopski imamo u nekom odnosu i dinamici, uvijek se radi o istim kombinacijama, ali ne i permutacijama. kada treba reci stop da se ta kristalna resetka ili taj neki nukleinski niz opise tako nekako skladnim kao sto je tvoj?

zato cu ja reci nesto drugo..ne bas potpuno drugo, ali meni draze. naime, svasta se u horoskopima vidi i svakako se gledaju. graficki govoreci, ja tvoj malo okrenem..ili bolje receno ono, malo..pikasovski kubisticki rastvorim plohe, povrsine i dobijem cvrsti, elegantni krstas, odlicnih karakteristika za orcavat, tj sposoban da ide visoko u vjetar.

neki brod iz nekih iskustava izadje na neki nacin ogrubljen, osiromasen, a nekome se, poput tebi, to pretvara u ljepotu i to u svim oblicima i to na neki nacin suzdrzano, tj ne eksplozijom, takvom vrstom izgaranja, nego kontinuitetom i ono sto bi drugi rekli sa strane gledajuci..lakocom.

..i eto, sad kad smo to rijesili i kad smo najprije progutali zabu, rijesili smo se horoskopskih neugoda za eone koj su pred nama. : D

ovo sa krstasem, plovljenjem, ta vrsta epike i romantike i simbolike, sve to stoji, ali ima tu jos nesto, jos nekih karakteristika, pa bih taj brod, ovako sada, na brzinu, ne mogavsi se sjetit boljeg primjera, a znam da sam ga negdje vidio, procitao..taj brod bih najblize sada mogao opisati starsipom enterprajz kojem ti opce ne moras govorit..ingejdz, sam vec zna kud ce, jednom kad se otisnuo.
i jest, istina trazi i taj enterprajz neku sigurnu luku, ali..tako je lijepo plovit. najbolje onda sve ukrcat sa sobom, sve drage osobe, one koje nece zvocat, grintat i sputavat..i, partira la nave partiraaaa.. :D

sve tu ima..dakle imaginacija i realnost, rodjeni vodja i osamljenost, ali ne iz nerazumijevanja, nego radi jake duhovne komponente. odlucnost i slabost egzogeno izazvana, objektivno. intuitivnost, instiktivnost, emotivnost, cak i impulzivnost, ali uvijek nekako u prevednoj, pravilnoj mjeri i pravcu. nadmocna inteligencija koja moze koketirati i sa arogancijom i nesigurnost, samokritika, introspekcija. dominacija, akcija i suosjecanje, socijalna osjetljivost, sucutnost. naglasena putovanja i/ili intelektulani rad. emocionalna ranjivost, opcenito osjetljivost, shodno tome sasvim jasna zelja za sihurnoscu i utocistem nekim i nejerojatna sposobnost, brzina donosenja ispravnih, ali ispravnih odluka za sebe i druge u onom sto bi se nazvalo..kriznim situcijama i jos puno, puno toga..
bez obzira koliko mozda ti bjezala od toga ili ti se to nesvidjalo ili ti dosadilo..po ovom bi se horoskopu i po mom vidjenju mogao bi ti se mirne duse i s potpunim povjerenjem prepustiti neciji zivot u ruke. tesko da bi se nasla bolja osoba za to.
ok, mozda ovo sada govore moji kompleksi, ali..sta cu ja kad je to tako. : D

i ajd sad, kako to poslagati, narocito ovako na brzinu? cak mi je tesko jednom slikom vizualizirati, bilo da se radi o brodu ili necem drugom. general amazonki nisi (ma odakle ti bas taj nik..beta zenka? jel to neka ironija? :D ), ali mogla bi bit neka manje siva eminencija, zarkije neke boje, neki amazonski trocki koji se upravo sprema da ode na pistu za neku mis necega, samo zato da bi lakocom pobijedila i opet, samo zato kako bi se nakon toga mogla sa svojim drustvom tome smijati : D

jednostavno, tvoj horoskop prelazi ove moje trkeljaske lajt mogucnosti i sposobnosti. trebao bi se zaista malo tome duze posvetiti da se ne bi nesto pogresno razumjelo, da ne bi ti ili neko drugi rekao da se rado tu o nekoj sjeni i nekoj osamljenosti.
sasvim je suprotno, horoskop ti je dinamicna slika, fotografija, ali ne dramaticna, nego za okacit je na zid i uzivat. : D

vidi, moram stat. imam problem i bojim se pretjeravanja i forsiranja i.. subjektivnosti :zubo:
sve sto kazem dalje, nece valjat, a i ne da mi se brisat i ovo i opet ic pisat. pristajem na svaku kritiku ovdje, u vezi ovog horoskopa.
molim da me se isprica, jer sam na neki nacin njime ocaran. toliko je pozitivan, ljudski..a zelim rec i da je zenski :cerek:, ali malo me trta i trta me da ce me dalje izlaganje odvest u kic sebe samoga. : D

eto, beta zenko, sada stajem. meni bi po ovom horoskopu najdraze bilo da me ti pitas sto te zanima, a da ti ja polako i natanane odgovaram. bilo gdje, bilo kad..uf. :klopa: :zubo: : D

..a sad jos samo jedno da se vlasi sa strane ne dosjete gledajuci me..jedno kratko, srdacno i sluzbeno..cestitam!

: D :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2011, 10:44

ex_anais » wrote:
..da sam mis, macke bih se bojao. :kava: :D

ovako, sljedecu cu tebe (uf, kako ovo moze grubo zazvucat :o :zubo: ), onda ide bo..ako nisam nekoga preskocio. morat cu provjerit.
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2011, 10:57

baja » wrote: :cerek:

oli ti vidiš išta od ovoga u gradu? :zubo:
pa u gradu sve manje i manje. ali ovi neki sjajniji objekti, narocito po buri, jos uvijek mogu lijepo nadopuniti vedute neke..:D
ali

Post 14 Oct 2011, 11:02

..a unda » wrote:..a salji, salji... salji sta os. :tuzni: : pa kud bas horoskope da odlucim radit, sta nisam otvorio pricanje sudbine iz viktorija sikreta:
Sad me sjeti, jesi ti ono oglasio na forumu da primaš na poklon nošene čarape forumašica :misli:
Bila je tema, al ne sjećam se nika :zubo:
..a unda wrote: ovako, sljedecu cu tebe (uf, kako ovo moze grubo zazvucat :o :zubo: ), onda ide bo..ako nisam nekoga preskocio. morat cu provjerit.
Sad bi se ja trebala ubacit sa "provjeri, provjeri..." i ponekim rolajzom, al nisam nametljiva pa neću.
Nego, jesi prije cca mjesec dana primio moj pm?
:durica:
dejzi

Post 14 Oct 2011, 11:03

Pok, unda. :)
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
ali

Post 14 Oct 2011, 11:10

Zvučim kao fan SAD-a :rofl:
Beau

Post 14 Oct 2011, 11:10

:rofl: jebemti kolko vas je.

Okeić, čini da ću se načekat. Odoh delat.
ali

Post 14 Oct 2011, 11:14

Image
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2011, 11:20

m.za » wrote: ..
Sad me sjeti, jesi ti ono oglasio na forumu da primaš na poklon nošene čarape forumašica :misli:
Bila je tema, al ne sjećam se nika :zubo:
..
sjecam se i ja toga. :D ali eto, srecom ili nesrecom, nisam taj. :D

naravno, nisam mislio na slanje gaca, ali me sjetilo da mi je ocito potreban astroloski asistent ili asistentski ured citav u kojem bi radili npr..hekaton, gazda, schmokljan, lord, lastan, vrle, emerici..ko jos, sad se ne mogu sjetit..mogu i u smjene radit, pa vi njima prikazujte sebe u najboljem svjetlu, ono sto ne bude bilo jasno ili lose vidljivo, malo ce oni pitat, sto je to sto se ima na sebi, pa ce oni filtrirat podatke, odbacivat nebitno, procjenjivat i tako meni olaksat ovu radju. :hekla: :zubo:

:D
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2011, 11:29

..dakle, buduci da ja ko mujo u bordelu, radim za pocetak sam :zubo:, moram sredjivat i tu mrsku papirologiju.
vec sam jednom zabucao katastrofalno pomijesavsi ulazne elemente i nikove :facepalm: i malo se tu moram koncentrirat, sto meni bas i nije lako. takav mi je horoskop. :ne zna:

zato cu jos jednom provjerit redoslijed, ici kako sam rekao fifo metodom, napisati ga ovdje, pa ako sam pogrijesio, izadjite na ulice i rusite me. :cheer:

uzivajte dok jos ovo pisem, pitanje vremena je kad ce se ovdje pojavit astroloski kalif umjesto kalifa, a ja cu mu rado prepustiti interpretaciju koja ce sa 96,38 postotnom vjerojatnoscu biti matricna, ali sto cemo, tako je to danas, takav je danas horoskop astrologije. :zubo: :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2011, 12:55

dejzi » wrote:Pok, unda. :)
pok, dejzic. :) :D

dakle, sta..? ide ovako..m.za, ex, bo..onda ces ti svoje podatke zaljepit i odljepit ili vec sta ti oces. jel valja tako?

eto, nek se javi koga sam izostavio.
ali

Post 14 Oct 2011, 13:42

:cheer:

Šmokljana si izostavio, a njega sam spremna drage volje pustit preko reda :s :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2011, 13:45

m.za » wrote::cheer:

Šmokljana si izostavio, a njega sam spremna drage volje pustit preko reda :s :D
kako? kad? :facepalm: ..jel i on nosi viktorija sikret? :facepalm:

ok, idem trazit di je to smokljan ostavio abmg.

edit..

sta me trzas? nema schmokljana. di je on to izrazio zelju da ga astrocsi?

ja mislim da se on boji. :o
ali

Post 14 Oct 2011, 13:54

..a unda » wrote:
abmg.
Miligram abortusa :misli:

Pa i nije ostavio podatke.
Nažalost :D

..a unda » wrote:
ja mislim da se on boji. :o
Horoskopa? Istine? Ljudi? Trkeljanja? Tebe? Nas? Otvaranja tema? :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2011, 13:56

m.za » wrote: Miligram abortusa :misli:

Pa i nije ostavio podatke.
Nažalost :D
:rolleyes:

astroloski broj maticnog gradjanina. :kava:

pa kako sam ga onda preskocio, ako mi nije posalo ss? sta me zezas.. :mad:

schmokljane, salji, mirzina mater te trazi..:zubo:
Beta ženka

Post 14 Oct 2011, 16:22

Aaaawwwich :cerek:, nahvali me toliko da mi je neugodno. Ma jes' ti siguran da nisi pomiješao podatke o rođenju? :zubo: U svakom slučaju - hvala, ovo mi je najbolje tumačenje koje sam ikad igdje pročitala, ima da si ga spremim negdje na kompu! Čestitam i ja tebi! :D

A otkud nadimak? Trenutak inspiracije. Nisam alfa ženka niti to želim biti. I imam bugove, kako to beta verzije običavaju imati. :o Dvosmisleno. A oni koji se bave akvaristikom našli su i treći smisao - ovu beta ženku:

Image.

:zubo:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Nikolajevna

Post 14 Oct 2011, 20:26

I? kolko plaća ovaj ..a unda da ga zabavljate? :zubo:.

edit:
moj cjenik: pedeset kuna da mi izradi oroskop, stopedest ako moram čitat šta je piso, dvjestapedeset ako će me pitat šta sam pročitala.
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2011, 20:52

..nikolajevna, zasto ti mislis da se sve moze platiti? pa i novcem.. :hekla:
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2011, 20:56

Beta ženka » wrote: .., nahvali me toliko da mi je neugodno. Ma jes' ti siguran da nisi pomiješao podatke o rođenju? :zubo:..
nisam ja nista nahvalio i nisam sto posto siguran da nisam pomijesao podatke ili nesto drugo. :zubo:
..ali, za sada je tako kako pise. suti i plivaj dalje...:D
Eks

Post 14 Oct 2011, 20:58

..a unda » wrote:
astroloski govoreci, da te se ne bojim, trebao bih te se bojati. ne osobno, nego u nekim sirim kategorijama. naime, astroloski, jel..ti bi karakterno mene u zubima mogla nosati, a bome me kezjual i par puta usput iskoristiti, ono, rke koke, sekxsulano jel, a ja niti bih mogao, niti bih htio reci necu. :D

dakle, zracis necim, a to nije samo pojava, vanjska pojava, uloga. to je..ne znam kako bih rekao..neka kompletnost, cjelovitost.

a do te snage, ljepote i kopletnosti, da je tako nazovem, ne dolazi se samo tako lako, nekim talentom, urodjenoscu. dolazi se i trpljenjem nekim, sagledavanjem sebe i svojih mogucnosti iskustvima s onu stranu arkadije i to mozda u razdoblju zivota kad bi nam zivot u toj dobi svima trebao nekom univerzalnom pravednoscu biti arkadija i kada se ne bi trebali baviti nekim stvarima prije vremena.

...
neki brod iz nekih iskustava izadje na neki nacin ogrubljen, osiromasen, a nekome se, poput tebi, to pretvara u ljepotu i to u svim oblicima i to na neki nacin suzdrzano, tj ne eksplozijom, takvom vrstom izgaranja, nego kontinuitetom i ono sto bi drugi rekli sa strane gledajuci..lakocom.
Ovo je moj horoskop, jelda, pomiješao si nickove? Tako mi se sviđa ovaj horoskop. :cerek: I tako je "moj" u nekim dijelovima. :D

:tuzni:
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2011, 21:50

ex_anais » wrote:
Ovo je moj horoskop, jelda, pomiješao si nickove? Tako mi se sviđa ovaj horoskop. :cerek: I tako je "moj" u nekim dijelovima. :D

:tuzni:
sansajn betr on di adr sajd, a? :D ..os bokun i mog oroskopa? nes se bas usrecit. :D

svaki je horoskop dobar. nazalost, ali je tako. to je kao da npr kazes da je svemir los. a kako je to los? ili nelijep? ja jos malo pokusavan izvuci maksimum is svakog horoskopa i jest, malo se i zanesem koji put. :zubo:

i jos nesto sto sam zaboravio valjda beti reci..evo, gledam sad mirzi i sjetio sam se da beta nista nema s vodenjakom i u vodenjaku, ok osim onih nekih nuznih kuca i slicno, ali svega ima svugdje, a vodenjak je ono..potpuno zblesan tamo. stoji sa strane s rukama na bokovima, gleda sta se dogadja i govori sebi u bradu..sta je ovo doslo? ..kako sve ovo, a bez mene? :zubo:
sto se betinog horoskopa tice, ono..slucajno u prolazu gurne vodenjaka u provaliju i kaze..ups, sori..pogleda dolje i kaze..a jebiga..valjda mu nece bit nista. :D

ko zna, mozda ce joj bas nesto vodenjacko biti znacajno, upravo radi te nametljive odsutnosti vodenjaka. :D
  • Information