Kakva je 2014. prema vama?
A vi?
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Splenda » wrote:naprosto prekrasna, 15 C u siječnju.![]()
ljepši početak ni u najluđem snu ne bi mogla poželjeti.
živila
kurvanjski avatar, a
Imam trenutno dva velika cvrčka koji jadni nemaju kad ni past u hibernaciju. Sve će pokrepat osim onoga šta bi trebaloSplenda wrote:naprosto prekrasna, 15 C u siječnju.![]()
ljepši početak ni u najluđem snu ne bi mogla poželjeti.![]()
Meni ne smeta toplina ali da se moglo bar par dana malo spustit oko 0 i napadat snijega, je.
(to za snijeg sam zapravo htjela u uvodu napisati ali sam se predomislila da ne ispadne još jedna tema s tematikom *toplo mi je, hladno mi je....*
Sad si me razočarao, mislila sam da si ti obrazovan čovjek.karambol » wrote:
Otlična. Krenuo s profitabilnom kupnjom...![]()
Nego ako ti? Išeš na obitelu malo prebrzo,a?
Opća kultura, opća kultura
a kaj je najgore, smrznut će onda dok sve voćke počnu cvjetati.ali » wrote:
Imam trenutno dva velika cvrčka koji jadni nemaju kad ni past u hibernaciju. Sve će pokrepat osim onoga šta bi trebalo![]()
Meni ne smeta toplina ali da se moglo bar par dana malo spustit oko 0 i napadat snijega, je.
(to za snijeg sam zapravo htjela u uvodu napisati ali sam se predomislila da ne ispadne još jedna tema s tematikom *toplo mi je, hladno mi je....*)
Jeste primijetili da svi mediji locirani (centralizirani
) u Zagrebu, uključujući i televizije tj. dapače - televizije prednjače u toj pojavi, dakle kad se želi pokazati ostatku zemlje da Hrvatska nije samo Zagreb tj. kad se dokazuje kako se jednako pažljivo prate događanja i u ostalim gradovima, e onda se samo spomenu - Bačvice
1. prilog: Vlada, Zagreb
2. prilog: afera, Zagreb
3. prilog: komunalije, Zagreb
4. prilog: gradonačelnik, Zagreb
. Zg
. Zg
46. prilog: sport, Zagreb
negdje pri kraju Dnevnika/novina: a pogledajmo i kako je bilo danas na Bačvicama
Evo jučer je bilo 14 stupnjeva
http://www.jutarnji.hr/splitski-picigin ... 04/?foto=1
1. prilog: Vlada, Zagreb
2. prilog: afera, Zagreb
3. prilog: komunalije, Zagreb
4. prilog: gradonačelnik, Zagreb
. Zg
. Zg
46. prilog: sport, Zagreb
negdje pri kraju Dnevnika/novina: a pogledajmo i kako je bilo danas na Bačvicama
Evo jučer je bilo 14 stupnjeva
http://www.jutarnji.hr/splitski-picigin ... 04/?foto=1
Mislim da će biti isto kao i do sad.
Čemu uopće plaćati ta silna dopisništva kad većina građana, onih koji ih plaćaju, nije svjesna ni da uopće postoje
Ne kažem da je to dobro ali barem će smanjit rashode..
Doduše, bolje da su štedili na troškovima za Upravu i perjanice programa ili ne znam... na Sanji Doležal ili onim pretplatnicima iz PSZ, no i ovo je sasvim opravdan korak ka racionalizaciji troškova.
Čemu uopće plaćati ta silna dopisništva kad većina građana, onih koji ih plaćaju, nije svjesna ni da uopće postoje
Ne kažem da je to dobro ali barem će smanjit rashode..
Doduše, bolje da su štedili na troškovima za Upravu i perjanice programa ili ne znam... na Sanji Doležal ili onim pretplatnicima iz PSZ, no i ovo je sasvim opravdan korak ka racionalizaciji troškova.
-
- Information
-