daj, majti meni, kazi kako, ja cu mu prominit sve sta se moze.. i jos cu mu u potpis stavit link na ne znam..tomsona..?
demonoid opet radi
Super mi je avatar, a mali će najebat dijelom i zbog tebe.
Slobodno ga podržavaj i dalje, šupčino.
jebate, sad sam ja kriv. ili je to ucjena, ono..necemo tebe, nego cemo tvoje..judolino » wrote: Super mi je avatar, a mali će najebat dijelom i zbog tebe.
Slobodno ga podržavaj i dalje, šupčino.
Ma jok, nisi ti kriv, samo voliš kuriti i držati se po strani...a unda » wrote: jebate, sad sam ja kriv. ili je to ucjena, ono..necemo tebe, nego cemo tvoje..
Možeš mu bit svjedok, jebe mi se.
cuj, asta ako je majti isao lec. ono, zaboravio da ti je proimijenio avatar i isao lec?judolino » wrote: Ma jok, nisi ti kriv, samo voliš kuriti i držati se po strani.
Možeš mu bit svjedok, jebe mi se.
ili, sta ako si ti to sam sebi promijenio avatar, a? ..a? sta svjedok, sta?
-
visekratni klon
Ti si provokator.
Ko je vidio čovjeka nervirat usred prijevoda, a? Tiš bit kriv, ovisi što prevodi ako ode koja psovka tamo. 
..ma kurac prevodi, sprema se za krknut sarme..visekratni klon » wrote:Ti si provokator.Ko je vidio čovjeka nervirat usred prijevoda, a? Tiš bit kriv, ovisi što prevodi ako ode koja psovka tamo.
bilo bi super da se sutra u nekom filmu u titlu pojavi iz cista mira.. majti, jebacute tako mi svega..
-
visekratni klon
..a unda » wrote: ..ma kurac prevodi, sprema se za krknut sarme..![]()
builo bi super da se sutra u nekom filmu u titlu pojavi iz cista mira.. majti, jebacute tako mi svega..![]()
Ili unda. Zapravo si htio u roman, priznaj.
Trebalo bi tebi metnut Pavelića za avatar, samo kaj ti ne buš nikad došel u tu situaciju. Ma šta Pavelića, Jelenu Rozgu, Zdravka Mamića... kurac, treba ti metnut Ninu Raspudića, gade jedan!..a unda » wrote: ..ma kurac prevodi, sprema se za krknut sarme..![]()
bilo bi super da se sutra u nekom filmu u titlu pojavi iz cista mira.. majti, jebacute tako mi svega..![]()
-
visekratni klon
Raspudića Undi! Majti, ajde, iskaži se sad.
Majti se pp-a s nekim.
O Jovanka.
Majti se pp-a s nekim.
O Jovanka.
ma moze i unda. ustvari, mogao bi mu to bit nekako i stil, potpis.. kao ono, ispadne neki tipfeler, a on s vremenom, s prevodima izreda sve nikove s kojima se ima nesto obracunat..
Ma dobro je dok još mogu, izgleda da će mi i noge i ruke najebat.visekratni klon » wrote:Raspudića Undi! Majti, ajde, iskaži se sad.![]()
Majti se pp-a s nekim.
O Jovanka.
Unda ili Raspudić, isti kurac.visekratni klon » wrote:Raspudića Undi! Majti, ajde, iskaži se sad.![]()
Majti se pp-a s nekim.
O Jovanka.
Samo melju bezveze kad se izvuku iz bureta...
Vratite mi Diogena, dosta mi je ovih šupaka!
..ma stavi pavelica i stepinca zajedno ako oces. tj, ako mozes, a nemos. nemos, jebiga.. mogao si, a sad ne mos..judolino » wrote: Trebalo bi tebi metnut Pavelića za avatar, samo kaj ti ne buš nikad došel u tu situaciju. Ma šta Pavelića, Jelenu Rozgu, Zdravka Mamića... kurac, treba ti metnut Ninu Raspudića, gade jedan!
..kinki, a?
judolino, pa picka mu matrina, tome pp sluzi jel? ..
-
visekratni klon
koje si ti zlo...a unda » wrote: ..ma stavi pavelica i stepinca zajedno ako oces. tj, ako mozes, a nemos. nemos, jebiga.. mogao si, a sad ne mos..![]()
U, al si me zajebo.....a unda » wrote: ..ma stavi pavelica i stepinca zajedno ako oces. tj, ako mozes, a nemos. nemos, jebiga.. mogao si, a sad ne mos..![]()
Pa i ti si mogao.
S tim da je domena kudikamo jeftinija od viagre...
Osim toga, i da mogu, ne bih to napravio.
Bio i ostao čovek, drug i starešina.
Hvala na pokušaju al izgleda da neće ići do daljnjeg:..a unda » wrote:
..moje audio tehnicko okruzenje je nesto, nesto kvalitetnije od telefonije, tako dase uopce nemam namjeru zezat s tim nekim standardima, koji su, baj d vej, digitalni..
ka budem imao barem neki bolji kvalitetni audio izvor i barem neke slusalice bolje, empetri mi je mila majka..
meni je demonoid odlican bio. pa su ga naganjali, prijetili, svasta..i zatvorili ga. godinu dana ga nije bilo, a ja sam izgubljen bauljao internetskim svemirom u potrazi za izgubljenim fajlovima.
moze, dajem pozivnice, iako ne znam kolko ih mogu dat. evo, probam i saljem vam, ali..pazite, ako vas banaju, banat ce i mene..![]()
evo, sad su ga opet nesto obnovili, ko zna kolko ce trajat.
For the foreseeable future d2.vu will remain a semi-private beta site and no new invitations to join will be issued until we are certain that the system is stable.
veći bitrate = bolji zvuksta 320 mp3?
Mislila sam na empetrije sa 320kbps.
-
- Information
-